Vi har udvalgt de 10 bedste vandreruter på Seychellerne til dig, der også gerne vil være aktiv på din bountyferie. Når du har købt din rejse, kan du hente en gratis vandreguidebog på et af vores kontorer.


På Mahe anbefaler vi:
Dans Gallas – en af de eneste vandreruter, der byder på udsigt både til østkysten og vestkysten. Turen er på 2,9 km og er moderat i sværhedsgrad. Vi anbefaler, at du starter om morgenen for at få den bedste sigtbarhed inden eftermiddagsdisen sætter ind.
Glacis Trois Freres – en af de mest populære vandreture på Mahe. Ruten er 1,4 km og er let, så den kan vandres af alle.
Casse Dent – et af Mahes hårde trek gennem mangroveskov på vestkysten. Turen er 8,2 km.
Morne Blanc – du kommer på denne tur gennem skov til et af de smukkeste udsigtspunkter over vestkysten. Turen er 3,2 km og moderat i sværhedsgrad.
Anse Major – denne vandretur byder på enestående udsigter, smukke strande og er let at gå. Den er ca 2 km lang og starter i Bel Ombre.
Mare aux Cochons – her hiker du i hjertet af Morne nationalparken med smukke vandløb. Turen er 9,6 km og er moderat til hård i niveau.


På Praslin anbefaler vi:
Salazie Pasquiere – her går du et loop, der krydser øen. Turen er 6,9 km og moderat i niveau.
Anse Georgette via Anse Lazio - på denne tur ser du to af øens smukkeste strande på den nordligste del af Praslin. Gåturen er ca. 7 km.
Vallée de Mai – her vandrer du igennem en af verdens mest berømte tropiske skove, bl.a. på grund af områdets kendte tvillingekokosnød. Turens længde kan varieres og det er et nemt område at vandre i.


På La Digue anbefaler vi:
Nid D’aigle – gå op til det højeste punkt på øen og få en enestående 360 graders udsigt over øen.


På Silhouette anbefaler vi:
Anse Mondon – brug et par timer på at udforske den nordøstlige del af Silhouette! Her er et hike til Mondon-stranden, der kun kan besøges til fods. Turen er 3,2 km og er moderat i niveau.Se alle vores rejseforslag til Seychellerne her

Få mere information og fakta om Seychellerne her
Vandring på Seychellerne
Dan Gallas på SeychellerneAnse Major på SeychellerneMorne Blanc på SeychellerneAnse Major på SeychellerneDan Gallas på SeychellerneVallée de Mai på SeychellerneVallée de Mai på SeychellerneAnse Major på Seychellerne
Til top