8 dage
Ekskl. fly
Fra 6.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Få stillet din trang til frisk luft, saltvand, bølger og mød en masse spændende mennesker med samme interesse. Du bor lige ned til vandet, og kan drømme dig til de perfekte bølger. Villaen har supergod udsigt, gode vibes og de perfekte bølger lige foran. Dette er det perfekte sted at lære at surfe. Instruktørerne får dig til at ride på bølgerne og det øvrige personale vil sørge for, at du har det godt og trives i campen.

Få information og fakta om Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Bedste rejseperiode

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst Sri Lanka
Du bliver hentet i lufthavnen, og kører herefter langs den smukke kyst ned til Ahangama hvor campen ligger. Efter check-in vil der være en rundvisning på camp-området, og herefter kan du tage en længe ventet dukkert i de brusende bølger, slappe af under palmerne eller tage en tur rundt i området for at tjekke omgivelserne ud. Senere på aften er der informationsmøde, mens der serveres middag. (A)
2. dag: Introduktion og opstart
Vejret vil afgøre, hvordan du tilbringer dagen. Alt efter hvornår bølgerne er bedst, starter du med morgenmaden og surfer bagefter, eller starter med lidt frugt og kaffe og så morgenmad, efter du har surfet. På stranden bliver alle på campen inddelt i grupper baseret på tidligere erfaring, og får udleveret et surfbræt. Du starter ud med en udstyrs- og sikkerhedsintroduktion, og er du nybegynder, starter du med at lære paddling og pop-ups på sandet, som er et af grundprincipperne i surfing. Efter undervisningen kan du blive hængende på stranden for at øve lidt mere, eller du kan gå på opdagelse på øen. (M,A)
3. dag: Surfing og tid på egen hånd
Ny dag, nye vilkår. Kroppen kan være en smule øm efter den foregående dag, men ikke noget som anden lektion ikke kan helbrede! De næste par timer går med at surfe. Efter frokost er der tid på egen hånd, og vi foreslår, at du tager en tuk tuk for at opleve lidt at det lokale liv omkring dig. Du kan også blive på stranden og slappe af eller se om du er heldig at se skildpadder. (M,A)
4. dag: Surfing og tur til byen
Alt afhængig af tidevandet er der tidligt morgenmad og så ud at surfe, eller omvendt. Forhåbentlig føler du dig nu mere sikker på brættet og bølgerne. Jo mere du får øvet, desto hurtigere bliver du dygtigere. Der er hele tiden nye ting at lære. Har du lyst, tager man i samlet flok til Mirissa for at få nogle drinks og en sjov tur i byen. Der er ikke middag i campen, vi vil derimod tage på en af de lokale restauranter. (M,A)
5. dag: Dagen er til fri disposition
Nogle vil måske surfe mens andre bare slappe af ved poolen og campen. Dagen er til fri disposition. Der findes en masse aktiviteter omkring campen. Du kan besøg de lokale te- plantager, templer eller tage en ridetur i området. Middagen er som sædvanlig i campen. (M,A)
6. dag: Surfing
Dagen i dag er sat af til at få surfet rigtig meget, kun afbrudt af frokost og en evt. massage. Efter aftensmaden er det måske tid til at kigge lidt på nattelivet igen, enten i Mirissa eller Hikkaduwa hvor der er der masser af muligheder for at få en god bytur. (M)
7. dag: Sidste surf dag
I dag er sidste dag for at få din surfteknik og færdigheder øvet. På dette tidspunkt føler du dig mere tryg, din krop er blevet stærkere, du fanger flere bølger, og bliver ikke så hurtigt træt. Du har nu en meget god forståelse for, hvad surfing handler om, både i teori og praksis. Nu er alt hvad du behøver, mere tid i vandet for at træne og blive endnu bedre. (M)
8.dag: Afrejse fra Surf Camp
Tid til at sige farvel i campen. Eventyret er slut for nu, hvis du ikke, ligesom mange andre, bestiller en uge mere for at blive rigtig dygtig. Du har mulighed for at blive på campen så længe du har lyst, indtil du skal videre ud i verden eller med dit fly hjem til Danmark. (M)

Overnatninger

7 overnatninger på surfcamp i fleresengsværelse.

Du kan opgradere til privatværelse - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Bemærkninger

Du har mulighed for at forlænge dit surfophold, hvis du ønsker det. Ligeledes kan opholdet laves til mere øvede surfere, som ønsker at lægge et niveau på deres færdigheder.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Surfcampen starter hver mandag

Gruppestørrelse

Du deltager på surfcampen sammen med andre rejsende fra hele verden.

DECEMBER - APRIL

Pakkeliste

 • Badetøj og håndklæde
 • Vandfast solcreme
 • Kameraudstyr
 • Personlig rejseforsikring
 • Lommepenge
 • Evt. GoPro
 • Solbriller

Prisen er inklusiv

 • Transfer til surfcampen ved ankomst i Sri Lanka
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 5 dages surfinginstruktion med engelsktalende instruktør
 • 2 sessioner af yoga inkl. udstyr

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Sri Lanka er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top