1-? dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Sydafrika er et meget nemt land at køre rundt i på grund af det simple vejnet med gode og brede veje. Du kan for eksempel starte i Cape Town og køre ad Garden Route langs landets sydkyst, som er en fantastisk smuk strækning.

Er du til dyreliv og safari, er et besøg i Krüger, Pilansberg eller Hluhluwe Nationalpark oplagte muligheder.

Få information og fakta om Sydafrika her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sydafrika her

Bedste rejseperiode

Sydafrika kan besøges året rundt - men forår og efterår er ofte rigtig gode valg. Bemærk, at det er sommer i Sydafrika, når det er vinter i Danmark. Sommeren er rigtig varm i hele landet. Vinteren mod nord er behagelig med lune, solrige dage og kølige nætter. Dog kan der blive meget koldt, hvis man befinder sig i de højtliggende områder. Mod syd kan det regne og blæse en del om vinteren.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sydafrika er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sydafrika kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Information om billeje

Fold program ud
Med en bil har du mulighed for at opleve både landets historie og den storslåede natur på denne helt unikke rejsedestination. Nedenfor kan du få meget mere praktisk information om leje af en bil i Sydafrika: Standardudstyr
Standardudstyr for de fleste lejebiler er: Aircondition, ABS-bremser, airbags, reservehjul, servostyring, sikkerhedssele til bilens antal sæder og musikanlæg.
Alder / kørekort
Minimumsalder for leje af bil er ved de fleste udlejere fra 18 år. Dog er der et ekstra ungdomsgebyr for chauffører mellem 18-21 år, som betales ved bestilling af køretøjet. Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.
Afhentning/aflevering
Du kan afhente din bilen samme dag, som du ankommer til Sydafrika. Når du afhenter din bil, skal du forvente, at du skal bruge ½-1 time til papirarbejdet omkring lejen.
Kørselsrestriktioner
Det er som regel kun tilladt at køre på asfalterede veje med udlejningsbiler. Hvis du ønsker at køre offroad, bør du leje en 4WD og sikre dig, at lejebetingelserne tillader kørsel på mere end asfalterede veje.
Særlige køreforhold
 • I Sydafrika køres der i venstre side af vejen.
 • Vi fraråder at køre, når det er mørkt. Der går ofte mennesker og vilde dyr langs vejkanten, og der er ikke gadelygter alle steder.
 • Ønsker du at krydse grænser med bilen (til eksempelvis Namibia, Swaziland eller Lesotho), så skal dette arrangeres på forhånd, da der skal udarbejdes et særligt dokument hertil.
Udlejningsstationer
Du kan afhente og aflevere din bil på alle ugens dage ved alle større lufthavne, samt i en lang række større og mindre byer i Sydafrika.
Lejeperiode
Minimum lejeperiode er 1 dag. Der er meget varierende maksimumslejeperiode mellem de forskellige udlejningsselskaber, men det skal noteres, at man ved indrejse til Sydafrika får maksimalt 90 dages turistvisum.
Forsikringer
Lejen inkluderer fuld ansvars- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af bilen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.
Selvrisiko
På alle skader på køretøjet er der en selvrisiko per skade. Selvrisikosatsen varierer mellem de forskellig udlejningsselskaber. Det er muligt at tilkøbe selvrisikoannulleringsforsikring, når du booker/bestiller billejen.
Kilometer
Der er ubegrænset kilometer med i lejen, så du bekymringsfrit kan rejse rundt i landet.
Envejsleje
Det er muligt at aflevere din bil et andet sted end der, hvor du afhenter det. Der er varierende gebyr for dette. Hør nærmere hos din rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau.
Depositum
Når du afhenter din bil, skal du betale et lavt depositumsbeløb. Når du har afleveret bilen, refunderes depositum til dit kreditkort modregnet eventuelle udgifter til lokale tilkøb.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer bilen hjemmefra, da det sikrer pris og ledighed.

Vi benytter flere biludlejningsselskaber i Sydafrika, og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der et stort udvalgt af forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi kan altid finde den bil, der passer til dit behov. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du vælger en lidt større bil, end du egentlig havde forestillet dig. Det betaler sig med god plads og komfort til de lange ture, og prisforskellen på de enkelte modeller er ikke nævneværdig stor.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Guidebog (kan købes hos Jysk Rejsebureau)
 • Kreditkort og ZAR i kontanter
 • Pas
 • Almindeligt og internationalt kørekort
 • Vejkort over Sydafrika
 • Gode vandresko
 • Sandaler eller klipklapper
 • Badetøj
 • Solbriller/solhat
 • Tabletter mod transportsyge
 • Evt. kikkert

Det med småtBemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top