3 dage
Ekskl. fly
Fra 3.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Victoria Falls nationalparkens mest fremtrædende varetegn er Victoria Falls vandfaldene - et af verdens syd vidundere. Når Zambezi floden går over sine bredder (normaltvis i februar og marts), former den det største gardin af faldende vand i verden med sine 1708 meter bredde og fald på 99 meter ved Rainbow Falls i Zambia.

Når der er lavvande i november, bliver strømmen af vand reduceret, og floden er delt ind i en serie af kanaler, som udløber fra nogle af de mange separate vandfald.

Victoria Falls tiltrækker mange mennesker som elsker ekstremsport, idet der er mange forskellige muligheder for at dyrke det her. Man kan spring bungy jump fra Zambezi broen, white water rafte og body boarde mm.

Mindre eventyrlystne besøgende vil nyde at gå gennem nationalparken, hvor der er fremragende udsigtspunkter. Den fantastiske udsigt kan blandt andet også nydes fra helikopter, og en flyvetur over vandfaldene er helt uforglemmelig.

Få information og fakta om Sydafrika her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sydafrika her

Bedste rejseperiode

Melllem februar til juni løber der mest vand gennem vandfaldet, hvor de første måneder er de mest heftige.

Fra juli til december er der mindre vand igennem, hvilket i stedet danner en masse kanaler, som er ideel til mange af de outdooraktiviteter i området.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt ved Victoria Falls er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i det sydlige Afrika kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

1. dag: Victoria Falls
Du starter dagen med at flyve fra Sydafrika til Victoria Falls Airport. Her vil du blive mødt af din chauffør, som kører dig til dit hotel. Resten af dagen er til fri rådighed.
2. dag: Victoria Falls
Du bliver hentet på dit hotel for at tage på tur til Victoria Falls, et af verdens syv vidundere. Turen fører dig gennem regnskoven og videre forbi en statue af David Livingstone (han var den opdagelsesrejsende, der “opdagede” vandfaldet) til de utallige udsigtspunkter langs kanten af vandfaldet. Sent på eftermiddagen bliver du igen hentet på dit hotel for at tage på et solnedgangs-cruise på den mægtige Zambezi flod. (M)
3. dag: Afrejse
Efter morgenmad og udtjekning vil du blive kørt til lufthavnen i Victoria Falls. Denne lufthavn kan både fungere som hjemrejsedestination, men der er også rigtig gode forbindelse til eksempelvis Sydafrika, hvor flere store natur- og kulturmæssige oplevelser venter. (M)

Overnatninger

2 overnatninger i deluxe chalet på Shearwater Explorers Village Victoria Falls

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur kan arrangeres hver dag

Gruppestørrelse

Turen arrangeres som privat rejse, men på turen til vandfaldet samt bådturen er du en del af en gruppe, som deler guiden.

Hele året

Pakkeliste

 • Praktisk tøj
 • Hat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Regntøj i regntiden
 • Personlig medicin og myggespray
 • Regnbeskytter til kamera

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Johannesburg til Victoria Falls (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transport fra lufthavnen i Victoria Falls til hotel
 • Tur ved Victoria Falls med engelsktalende guide
 • Solnedgangscruise på Zambezi floden med engelsktalende guide
 • Transport fra hotel til lufthavnen i Victoria Falls

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet til og fra Danmark
 • Drikkepenge - I Sydafrika er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Nationalparkgebyrer
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top