KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.995,-
FRA 9.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Eventyret starter i Bangkok, hvor du besøger små pulserende markeder, sejler på de thailandske 'klongs' og mærker den indre ro ved de smukke buddhistiske templer. Herefter går turen sydpå til et skønt børnevenligt resort i Pranburi. Resortet ligger lige ned til stranden og i gå-afstand til den grønne og trædækkede Khao Sam Roi Yot Nationalpark. Khao Sam Roi Yot er en af Thailands mest spektakulære stranddestinationer med vidtstrakte strande, hvor masseturismen endnu ikke har gjort sit indtog. Du kommer på elefantsafari i nationalparken Kui Buri og på snorkeltur i det dejlige hav omkring Koh Talu.

Har du tid og lyst til flere eventyr i Thailand, er der mulighed for at forlænge rejsen udover de to uger. Tal med din rejsekonsulent om mulighederne for dette.

Få information og fakta om Thailand her.
Se alle vores andre spændende rejseforslag til Thailand her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. I perioden maj til oktober er vejret omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnbyger.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Thailand, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit dejlige hotel, der har en meget central og bekvem beliggenhed med dejlig pool. Resten af dagen er fri til at gå på opdagelse i Bangkok. Overnatning på hotel.
3. dag: Klongtur i Bangkok
Turen starter på dit hotel, hvor du følges med guiden ned til kajen for at gå ombord i en traditionel thailandsk longtailbåd. Herfra sejles et stykke ned af hovedfloden Chao Phraya, der løber gennem Bangkok. Du ser en del af Bangkoks skyline, inden du sejler ind i de smalle klonger (kanaler). Båden fører dig roligt gennem klongerne, hvor vandet er livsnerven, og kontrasterne hersker. På klongerne sejler handlende rundt i små både og udbyder alt fra friske grøntsager og brandvarme supper til paraplyer og andre dimser. Imponerende, veltrimmede teaktræhuse ligger side om side med ydmyge små blikskure. Kontrasten til det centrale Bangkoks hektiske trafikbillede er enorm: her brydes stilheden af motoriserede både, hanegal, thaimusik fra husene og børns glade latter. Turens første stop er ved templet Wat Khun Chan. Den ophøjede ro ved templet komplimenteres fint af det nærliggende kunstnerområde, hvor du går på plankefortove mellem kunstnere, en gammel barberbutik, en gammel købmandshandel, vintageplakater og en fin stupa. Herefter går turen videre til et sted, hvor du kan fodre de hellige catfish. Turen slutter når du forlader klongerne og sejler til ”Pier 9” på Chao Praya floden - molen ved Grand Palace - hvorfra du kan besøge templerne på egen hånd. Tag f.eks. til Grand Palace, Wat Pho eller Wat Arun. Du kan også fortsætte dagen med lidt shopping eller tage den offentlige færge tilbage til Silomområdet. Overnatning på hotel. (M)
4. dag: Bangkok på egen hånd
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Udforsk den travle by, hvor mange spændende oplevelser venter dig. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fede oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler bl.a. en cykeltur bag byens facade eller en spændende Mahachai trainspotting dagstur. Her kommer du væk fra det travle Bangkok til et forbløffende livligt og grønt opland, hvor du oplever det lokale dagligdagsliv. Overnatning på hotel. (M)
5. dag: Fra Bangkok til Pranburi
I dag kører du sydpå mod Pranburi og Sam Roi Yot Nationalpark. Sam Roi Yot er en af Thailands mest spektakulære stranddestinationer - selve definitionen af paradis og kun 3-4 timers kørsel fra Bangkok. Dolphin Bay Pranburi er en af de mest kendte strande i området. Her skal du bo på et dejligt børnevenligt strandhotel de kommende syv nætter. Det giver dig flere dage til blot af slappe af og nyde området på egen hånd. Overnatning i Pranburi. (M)
6. dag – 11. dag: Pranburi og Sam Roi Yot
Området indbyder til afslapning og strandliv, gå- og cykelture langs stranden og ture ind i Sam Roi Yot Nationalparkens grønne landskab. Gå på opdagelse i den frodige, trædækkede nationalpark. De idylliske øer og strande, det krystalklare vand, de maleriske kalkstensformationer og den fredede, tropiske regnskov har givet området et velfortjent ry som et af Thailands smukkeste steder. Sam Roi Yot kan beskrives som ”lille Krabi” med dramatiske kalkstensklipper, der stikker op fra junglen. Nationalparken er kendt som ”området med de 300 toppe” på grund af sit storslåede og tilsyneladende endeløse landskab med de smukkeste klippeformationer. Gå på jagt efter skjulte templer mellem klipperne, mens lyden af aber, der svinger sig i træerne, høres i baggrunden. Du kan også blive på hotellet og nyde pool og strand, besøge Pranburi eller Hua Hin eller blot slappe af i lokalområdet på en af de hyggelige små restauranter. Der er masser af muligheder. Vi har inkluderet to udflugter i dit ophold. Sammen med din rejsekonsulent kan I planlægge, hvilke dage du gerne vil booke disse. Den ene udflugt er en snorkeltur til dejlige Koh Talu med frokost på stranden. Den anden udflugt er en tur til Kui Buri Nationalpark, hvor der venter en spændende elefantsafari. Overnatning i Pranburi. (M)
12. dag: Fra Pranburi til Bangkok og afrejse fra Thailand
En dejlig ferie er ved at være slut. Du bliver hentet på resortet og kørt til lufthavnen i Bangkok. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.
13. dag: Ankomst til Danmark
I dag ankommer du igen til Danmark med en masse dejlige oplevelser og eventyr i bagagen.

Overnatninger

3 overnatninger på Centre Pointe Silom i Bangkok
7 overnatninger på hotel Dolphin Bay, superior bungalow pool view i Pranburi

Bemærkninger

Turen er velegnet for alle – især for børnefamilier.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved 2 personer. I kan komme til at rejse i små grupper med maksimum 8 personer.

Hele året

Pakkeliste

 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang)
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok t/r (inkl. bagage)
 • Alle nævnte overnatninger
 • Ture, transport og måltider ifølge program
 • Engelsktalende guide.
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejse- og afbestillingsforsikring
 • Ture og måltider udover det nævnte
 • Engelsktalende guider på transfers
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top