14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 35.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tonga byder på masser af fantastiske oplevelser, bl.a. snorkling med pukkelhvaler, som hvert år i juli til oktober migrerer til Tonga fra Antarktis, en rejse på over 8000 kilometer. Derudover er der også mulighed for at sejle havkajak mellem ubeboede øer, snorkle på uberørte koralrev, dykke på vrag eller nyde den unikke stemning til en søndagsgudstjeneste i den lokale kirke. Lej cykel, scooter eller bil og udforsk øernes mange smukke strande og de hyggelige landsbyer. Overalt vil du blive mødt af de imødekommende lokale, og det er nemt at falde i snak med dem. Under hele dit ophold kommer du til at bo på små unikke overnatningssteder, hvor der er fokus på god stemning samt bedste placering.

Jysk Rejsebureau laver rejser til stort set alle ø-grupperne på Tonga, så drømmer du om at komme til Eua og Niuas, kan vi også være behjælpelige med dette.

Få information og fakta om Tonga her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Tonga her

Bedste rejseperiode

Rejsen til det Tonga kan foretages året rundt. Generelt er den bedste tid at besøge Tonga fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Tonga. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx. Singapore, Sydney eller Auckland. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
2. dag: Ankomst til Tongatapu
Ankomst til Tongatapu, hvor du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til Heilala Holiday Lodge. Heilala Holiday Lodge ligger ved en smuk bounty-strand, hvor du kan snorkle, sejle kajak, surfe, slappe af i en hængekøje og nyde en af øens smukkeste solnedgange.
3. dag: Eventyr på Tongatapu
Dagen har du på egen hånd på Tongatapu, så der er rig mulighed for at opleve ø-gruppen. Der er gratis cykelleje, så du kan udforske hovedstaden Nuku'alofa, opleve Mapu'a 'a Vaea Blowholes, tage en svømmetur i Anahulu Cave, se sagnomspundne Ha'amonga'a Maui Trilithon, tage til søndagsgudstjeneste i en af de lokale kirker eller nyde de mange smukke strande.
4. dag: Afrejse fra Tongatapu til Ha'apai
Du bliver hentet på dit resort og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går til Ha'apai. Her bliver du afhentet i lufthavnen og sejlet til Serenity Beach Resort på Uoleva Island. Uoleva er af National Geographic blevet udnævnt til at være en af verdens 10 smukkeste bounty-øer. Nyd de lokale retter på resortets hyggelige restaurant. Resortet ligger i uforstyrret idyl, og stedet emmer af god stemning. Tag en svømmetur i det turkisblå vand, tag på opdagelse i kajak eller nyd en god bog under palmerne på stranden.
5. dag: Snorkling med pukkelhvaler
I dag venter der dig en helt unik oplevelse: at snorkle med pukkelhvaler. Pukkelhvaler kan blive op til 15 meter lange og vejer omkring 25-30 tons. Pukkelhvaler er meget nemme at identificere. Foran ryg-finnen har den en tydelig pukkel, og dens finner er meget lange i forhold til alle andre hvalarter, op til 5 meter lange. Pukkelhvalen er kendt for sin sang, som menes at være en del af parringslegen. Du kan opleve denne sang, mens du snorkler blandt disse enorme pattedyr. Alt snorkeludstyr er inkluderet. (F).
6-7. dag: Eventyr på Ha'apai
Dagene har du på egen hånd til at opleve den smukke natur på Ha'apai. Du finder masser af gode divesites ved Ha'apai øgruppen, hvor Jysk Rejsebureau kan anbefale Hot Spring Cavern og Arch of Ofalanga.
8. dag: Afrejse fra Ha'apai til Vava'u
Du bliver hentet og kørt til lufthavnen og flyver til Vava'u. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Mystic Sands. Mystic Sands er et hyggeligt resort på hovedøen Neiafu. Din lejlighed er udstyret med eget køkken, så du selv kan lave din egen mad, og nyde den på din egen terasse. Resortet har egen strand og pool. Fra resortet kan du udforske de omkringliggende øer i kajak, snorkle på koralrev blandt farverige fisk. Her er også mulighed for at snorkle med pukkelhvaler og du vil ikke fortryde endnu et møde med disse kæmper.
9-11. dag: Eventyr på Vava'u
Dagene har du på egen hånd, til at opleve Vava'u. I ø-gruppen findes der masser af gode aktiviteter og seværdigheder. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du tager på marked i Utakalongalu, dykker ved vraget Clan MacWilliam eller udforsker de imponerende grotter Swallows' Cave og Mariners Cave.
12. dag: Afrejse fra Vava'u til Tongatapu
Du bliver hentet på dit resort og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går tilbage til Tongatapu. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Utu'one Bed & Breakfast. Utu'one Bed & Breakfast ligger ikke langt fra hovedstaden Nuku'alofa, hvor du kan få handlet de sidste souvenirs på et af de lokale markeder.
13. dag dag: Afrejse fra Tongatapu
Der er afrejse fra paradiset Tonga via Sydney eller Singapore mod Danmark. Der er mulighed for at gøre stop på hjemrejsen, såfremt du ønsker det.
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger i egen fale (hytte) med eget toilet/bad på Tongatapu
4 overnatninger i egen fale (hytte) med dele toliet/bad på Ha'apai
4 overnatninger i lejlighed med eget toliet/bad/køkken på Vava'u
1 overnatning på b&b på Tongatapu

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouse til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Tongatapu / Tongatapu - Ha'apai / Ha'apai - Vava'u / Vava'u - Tongatapu / Tongatapu - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Heldags snorkeltur med pukkelhvaler
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top