4-23 dage
Ekskl. fly
Fra 9.155,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne surf camp er for nybegyndere og lettere øvede surfere, der ønsker at få en god instruktion til sporten og samtidig udforske det lokale surf miljø mellem byerne San Diego og Los Angeles. Du kommer samtidig til at hænge ud med en masse spændende mennesker og udleve the Californien dream.

Programmet for denne surf camp kan variere (se detaljeret beskrivelse), da der altid tages forbehold for vejret – målet er generelt at give dig den fedeste oplevelse, og få dig til at surfe på de fedeste steder Californien har at byde på.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det sydvestlige USA er fra april til november. En stor del af dette område består af ørken, som betyder høje temperaturer om sommeren og næsten ingen regn. Forår- og efterårsmånederne byder på behagelige temperaturer om dagen, hvorimod nætterne kan være kolde. Vintermånederne er lune, men der kan i bjergrige områder være sne og lukkede veje.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Los Angeles - Surfcamp
Du bliver afhentet i Los Angeles lufthavn kl. 14 og bliver herefter kørt til dit hotel i Dana Point. Hotellet er et hyggeligt budget hotel med pool, og det bliver dit hjem den næste uges tid. Indenfor 5 minutters gang har du både strand, restauranter og fede surf butikker. Resten af dagen er til afslapning, og du vil have mulighed for at møde og hænge ud med de andre, der er på surf camp.
2-3. dag: Surfcamp
Surf up!!! Efter morgenmad mødes du med campens erfarne surf instruktører. De briefer om sikkerhed, teknikker, kutyme og teori. Herefter er det tid til at kaste sig i bølgerne med dit surfboard. Hvis det er din første gang på et surfboard, så går instruktørerne med dig i vandet og er ved din side, indtil du føler dig tryg. For dem der er mere erfarne, er det bare at kaste sig i bølgerne og bruge de råd og teorier, du får fra din surf instruktør. Målet for første lektion er, at du kommer op på boardet og rider på en bølge. Efter frokost går turen tilbage i bølgerne, hvor du kan øve dig endnu mere og komme op at ride på flere bølger. (M,A)
4. dag: Surfcamp - Dana Point
Efter 4 dage med surfing og hygge er det tid til at tjekke ud. Det er muligt at tilkøbe transfer fra Dana Point til Los Angeles Airport (afgang kl. 11). Måske fortsætte dit eventyr i USA eller andre steder i verden.

Overnatninger

3 nætter på deleværelse i budgethotel i Dana Point

Bemærkninger

Målgruppe: Turen er designet til rejsende, der er i god fysisk form og kan lide at være aktive. De fleste rejsende på denne tur er i alderen 18-35 år, men alle er velkomne.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur starter alle ugens dage undtagen fredag og lørdag.

Gruppestørrelse

Max 20 - 1 instruktør pr 4 elev.

April - Oktober

Pakkeliste

 • Badetøj
 • håndklæde
 • Vandfast solcreme
 • Evt. GoPro
 • Solbriller

Prisen er inklusiv

 • Våddragt og surf udstyr
 • Surf lektioner
 • Lokal transport ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke oplyst i programmet
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top