8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 12.995,-
FRA 9.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til oplevelser på egen hånd.

Nyd efterårsferien i Washington & New York!
Oplev monumenternes by Washington i kombination med "The Big Apple", som New York også kaldes. De to storbyer er på mange måder hinandens modsætninger. Washington er politik og historie, og byen byder på en mere rolig stemning end New York, der så til gengæld oser af mangfoldighed, storby og en skyline, der kan gøre dig helt svimmel. Samlet rummer de to byer nogle af verdens bedste museer indenfor kunst, historie, fly og rumfart. Dertil kommer New Yorks mangfoldighed, hvor du kan ”komme jorden rundt” i en og samme by, når du bevæger dig gennem nabolag som Little Italy og Chinatown. En spændende dags sightseeing i New York slutter bedst med en cocktail på en af de mange rooftop-barer, som New York kan byde på. I Washington kan du udleve din hemmelige drøm om at være præsident i USA med et besøg i magtens centrum Capitol, der huser Senatet og Kongressen.

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Washington og New York følger de danske. Vinteren kan være meget kold, og sommeren kan være rigtig varm. Generelt er den bedste rejseperiode for Washington og New York i foråret eller efteråret, da temperaturen er behagelig og typisk svinger mellem 15-20 grader.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Washington
Afgang fra Danmark mod Washington med ankomst samme dag. Efter ankomst i lufthavnen tager du på egen hånd ud til dit hotel. Det kommer nemt dertil med metro, da der i efteråret 2022 er åbnet metrolinje fra lufthavnen og ind til centrum af Washington. Her har du god tid til at opleve mange af Washingtons historiske, politiske og kulturelle højdepunkter; det er ikke for ingenting, at Washington kaldes for monumenternes by. Desuden er byen nem og hurtig at opleve via metro, på cykel eller ved at trave byens stræder tynde.
2-4. dag: På opdagelse i Washington
Dagene er til fri disposition. Du har 3 dage til at opleve skønne Washington. Find de gode sko frem og gå den ca. 4 km. lange "Monument & Memorial"-tur, der starter ved Washington Monument og slutter ved Thomas Jefferson Memorial, der ligger smukt ved Tidal Basin. Denne tur kan også opleves på cykel, hvor du enten kan tage med på en guidet tur eller leje en cykel og køre turen på egen hånd. På turen oplever du nogle af de største og vigtigste historiske amerikanske personligheder samt en lang række krigsmonumenter, der vidner om USA's blodige krigshistorie. Gå på opdagelse på et af de mange museer langs The National Mall eller book et besøg i Capitol. Når hovedet er fyldt med oplevelser og ny viden om USA, så tag eventuelt ud til bydelen Georgetown, der har et roligt præg, og hvor benene kan få et velfortjent hvil på en af områdets hyggelige caféer. Bevæger du dig lidt uden for centrum af Washington i retning mod lufthavnen, ligger Arlington kirkegården samt Steven F. Udvar-Hazy Center. Begge steder er helt sikkert et besøg værd. Oplev bl.a. Discovery rumfærgen og verdens hurtigste rekognosceringsfly; det sorte og strømlinede SR-71. Overnatning på hotel Comfort Inn Convention Center (M)
Savner du mere inspiration til, hvad Washington har at byde på, så kan vi anbefale følgende:
 • The National Mall. Den 2,5 km. lange grønne strækning mellem Lincoln Memorial og Capitol Hill, hvor Kongressen og Senatet styrer det politiske USA.
 • Storslåede museer langs The National Mall. De er alle en del af Smithsonian institutionen og er tilmed gratis at besøge. Her kan du opleve alt fra kunst, naturhistorie samt fly- og rumfartshistorie.
 • Arlington kirkegården. Her ligger op mod 300.000 faldne amerikanske soldater, præsidenter og andre prominente personligheder begravet. Det er svært ikke at bliver berørt over alle de hvide kors, der pryder det bakkede landskab på Arlington kirkegården.
 • Georgetown. En ”landsby” i storbyen Washington. Her finder du en mere rolig stemning. Tag på shopping eller nyd nogle af de lækre cafeer og restauranter, der ligger i denne bydel.
4. dag: Fra Washington til New York
Det er nemt at komme fra Washington til New York. Der er flere togafgange i timen med Amtrak. Turen tager mellem 3-3 ½ time. Ud over tog er der mange rutebusser, der kører i pendulfart mellem de to byer. Efter ankomst til New York og check in på dit hotel har du dagen til fri disposition.
4-6. dag: På opdagelse i New York
Dagene er til fri disposition. Du har 3 dage til at opleve "The Big Apple", som New York også kaldes. Udover en lang række seværdigheder så er New York også kendt for sin helt særlige storbystemning. Gå på opdagelse i de mange forskellige bydele, lige fra det hippe Meat Packing District, til det mondæne Upper East Side, der også rummer ”Museum Mile” for de kunst- og kulturinteresserede. Times Squares neonlys er også et must see, og den vilde skyline i Manhattans nyeste bydel, Hudson Yards, er også spændende at opleve. I den nordlige ende af Manhattan ligger Harlem, der byder på African-American kultur og historie. Her kan du bl.a. opleve gospel-gudstjeneste og det legendariske spillested The Apollo Theater. Du skal helt sikkert også en tur til Brooklyn, hvor de charmerende bydele Williamsburg og Dumbo venter med en masse unikke små caféer, restauranter og butikker. Det er nemt at komme rundt i New York med subway, der kører på tværs og langs af Manhattan. Vi anbefaler også at opleve byen på cykel - enten på en guidet tur eller på egen hånd. Specielt turen langs Hudson floden, forbi Manhattans nyeste bydel, Hudson Yards, og videre til Brooklyn via Brooklyn Bridge kan anbefales. Overnatning på hotel Holiday Inn Express Midtown West (M)
Savner du mere inspiration til, hvad New York har at byde på, så kan vi anbefale følgende:
 • Nyd udsigten over byen fra Rockefeller Center eller The Edge
 • Tag på opdagelse i Central Park
 • Nyd et roligt øjeblik med en gåtur på Chelsea High Line
 • Besøg Ground Zero og 9/11 Museum
 • Oplev et Broadway show
 • Mærk stemningen til en basketball kamp i Madison Square Garden
 • Støt de to lokale NFL hold Jets og Giants
 • Besøg et af byens mange museer, f.eks. The Metropolitan Museum of Art og Guggenheim Museum
 • Tag på shopping i The Mills at Jersey Gardens eller Woodbury Common Premium Outlets
 • Gå rundt og mærk stemningen i de mange forskellige områder og bydele i New York
7. dag: Afrejse fra New York
Efter en masse oplevelser og indtryk fra Washington og New York, går turen hjem til Danmark igen. Du har typisk indtil tidlig eftermiddag til at få det sidste med fra New York, før du tager i lufthavnen og rejser hjem. (M)
8. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på Hotel Comfort Inn Convention Center, Washington
3 overnatninger på Hotel Holiday Inn Express Midtown West, New York
Morgenmad er inkl. på begge hoteller

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Du rejser på egen hånd på denne rejse.

Næste: 14-10-2023
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Evt. guidebog

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode14.10.23 - 21.10.23 Tilmeldingsfrist07-08-2023
12.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA

Prisbemærkning

Børnerabat (2-11år): Dkk 2.995,- pr barn, når maks. 2 børn deler værelse med forældre.

Rabat ved 3 eller 4 der rejser sammen og deler værelse: Dkk 2.495,- pr person for rejsende nr. 3 og 4.

Tillæg for enkeltværelse DKK 7.495,-

Prisen og program er fast og kan ikke ændres.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top