Umiddelbart har Boston ikke meget at byde på, når det kommer til attraktioner. Efter at man har gået en del af Freedom trail og besøgt plænerne ved Harvard Universitetet vil man måske mene, at det var det. Men byen har meget mere at byde på. I det hele taget er Boston en by, hvor man bare kan gå rundt og lade sig imponere, uden at behøve at skulle bruge alt for mange penge. Over de sidste årtier har byen været under stor omstrukturering, eftersom byen ikke kunne følge med udviklingen. Derfor blev der i 70’erne lagt de store planer for at føre trafikken væk fra bybilledet. Det har resulteret i et imponerende netværk af underjordiske motorveje og afsidesliggende broer. Projektet er endnu ikke færdigt, men allerede nu har det givet plads til store parker og et rigtig hyggeligt bybillede. Man kan bl.a. gå en tur langs Boston Habourfront, tage en øl på baren, der var inspirationskilde til Sams bar… og derefter tage endnu en øl på kopien af baren fra Sams bar. Sportsmæssigt har Boston også meget at byde på. Deres lokale fodboldhold New England Patriots er i skrivende stund forsvarende mestre 2. år i træk. Med andre ord er der masser af ting at lave i denne by.

Cape Cod
2½ times kørsel syd for Boston, dukker denne finurlige tange op, som blev dannet som resultat af den sidste istid. Cape Cod, som bedst kan betegnes som en finger, opfanger et væld af forskellige dyre- og plantearter, som gør det ideelt for hvaler, at trives her. Halvøen i sig selv er et hyggeligt lille område, som kan overstås på et par timer. Man kan dog også gøre det til en oplevelse og bruge et par dage der. F.eks. er Provincetown en populær og ganske hyggelig by, men også noget turistpræget. Det er også herfra, man kan tage på hvalsafari. For omkring $25 får man en fortrinlig 3-4 timers tur på havet, masser af frisk luft og chancer for at opleve nogle af verdens største dyr på tæt hold.
Hvis man har overnattet på Cape Cod, kan man med fordel opsnappe et af de utallige rabat kataloger, som tilbydes på de fleste moteller, hoteller, caféer og supermarkeder. Heri kan man finde rabatkuponer til diverse attraktioner og aktiviteter, der findes i området.
F.eks. kan der spares $3-4 på en hvalsafari tur, $10 på motelovernatninger og $1 på deres fænomenale minigolfbaner, som både i udfordringer og design slår de danske minigolfbaner med flere længder… sidstnævnte rabatkupon skal dog indløses efter overvejelse, hvis man ikke er så ferm til minigolf… især hvis man skal på roadtrip, og der er tid til at blive hånet.
Tilnavn: The City on a Hill, Americas Walking City, City of Champions

Indbyggere: 575.000

Areal: 232,1 km², hvoraf 54 % af arealet udgøres af land, og 46 % udgøres af vand.

Klima: Tempereret kystklima. Klimaet minder meget om det danske klima. Juli er typisk den varmeste måned med en gennemsnitstemperatur på 23,3 grader, mens den koldeste måned typisk er januar med en gennemsnitstemperatur på -1,5 grader.

Highlights: Freedom Trail, Museum of Fine Arts, New England Aquarium, John F. Kennedy Presidential Library & Museum, Harvard University, Boston Children´s Museum, Quincy Market, Paul Revere House.
Park, Boston, USA
Lær om den amerikanske historie mens du udforske The Freedom Trail i BostonMassachusetts State House, Boston, USAHavnefront, Boston, USA

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top