I millioner af år har vind, vand og frost præget landskabet og efterladt denne dramatiske skov af unikke sandstensklipper.

Langs Highway 12 ses en del af parkens forunderlige landskab. Hovedattraktionerne findes på Highway 63, der løber langs kanten af Bryce Amphitheatre.

Snyd ikke dig selv for en vandretur i eventyrlige Bryce Canyon. Du finder flere vandreruter, både kortere og længere. Prøv evt. Mossy Cave Trail, her kommer du tæt på klippesøjlerne (kaldet "hoodoos"), der ligger omgivet af frodig skov. Følger du stien, kommer du til selve Mossy Cave og et mindre vandfald, hvor vandet flyder fra maj til oktober. Alt afhængig af hvilken årstid du besøger Mossy Cave, vil enten mos eller istapper pryde indgangen til grotten. Et andet alternativ er en kortere tur fra Bryce Point til Sunset Overview, en perfekt vandretur til hjertet af parken.

En anden mindeværdig oplevelse er parkens "Full Moon Hike", der foregår 1-2 aftener om måneden, når lyset fra fuldmånen og skyggerne viser klippesøjlerne fra en helt anden side. Vandreturene er meget populære og det er vigtigt at tilmelde sig, hvilket gøres den pågældende morgen kl.7.30 på parkens turistkontor.

Da nattehimmelen er en af de mørkeste i Nordamerika, kommer mange stjerneinteresserede hertil. Rangerne i parken afholder flere arrangementer, hvor du kan lære mere om astronomi og parkens nataktive dyr.

Attraktioner i området: Bryce Amphitheater, Fairyland Point, Rainbow Point og Yovimpa Point.

Sæson:
Nationalparken er åben hele året.

Sommeren er behagelig med gennemsnitlig (26°C), og nætterne er kølige (5°C). Ud på eftermiddagen kan der forekomme tordenvejr. Vejret i foråret/efteråret varierer meget, da der både kan opleves snefald og høj sol. Om vinteren falder sneen og dagene er kolde med temperaturer ned under frysepunktet.

Bryce Canyon National Park, USA
Bryce Canyon Nationalpark, Utah

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top