KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
I den sydøstlige del af Californien ligger nationalparken Joshua Tree. På afstand virker ørkenen livløs, men undersøger du den nærmere åbnes en fascinerende verden af planter og dyr. I det barske ørkenklima har et lille palmetræ formået at tilpasset sig, og nationalparken er blevet opkaldt derefter. Joshua Tree National Park ligger på grænsen af to ørkener, den lavere beliggende Colorado-ørken og den højere beliggende og køligere Mojave-ørken.

Én af de mest populære seværdigheder i parken er Hidden Valley med dens dramatiske bunker af gyldne stenblokke og Joshuatræer . En anden er det højeste punkt i parken ved Keys View, hvorfra du på en klar dag kan ane Mexico i det fjerne. Besøg eventuelt Keys View ved solnedgang og nyd den farverige udsigt. Gå også en tur i Cholla Cactus Garden, som navnet lyder er haven fyldt med fine Cholla kaktusser.

Du kan tage bilen rundt i parken eller være lidt mere aktiv og vælge at cykle på mountainbike eller bruge benene på små vandreture. Joshua Tree tiltrækker rigtig mange bjergklatrere pga. de spændende og udfordrerne klippeformationer, men også astronomiinteresserede slår vejen forbi, da nattens dybe mørke gør Mælkevejs-galaksen exceptionel synlig.
Sæson:
Nationalparken er åben hele året.

Sommeren burde undgås, da temperaturen om dagen kan komme over 38°C. De bedste måneder at besøge parken er enten om foråret eller efteråret, hvor temperaturerne er mere behagelige. Kommer du forbi i de køligere vintermånederne, skal du regne med 15°C om dagen og nattefrost.

Joshua Tree National Park, USA
Joshua Tree Nationalpark.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top