Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Naturens kræfter har eroderet jorden de sidste 50 millioner år og afslører nu denne vidunderlige nationalpark svøbt i rød indiansk jord.

Dalen prydes af mægtige fritstående klipper, der rejser sig op til 305 meter. Solens vinkel og stråler indhyller klippeformationerne og et fortryllende farvespil opstår. Det karakteristiske landskab kan genkendes fra adskillige westernfilm og er måske et af de mest fotograferede steder på jorden.

Den eneste vandresti i parken (uden guide) er Wildcat Trail. Ruten går rundt om West Mitten Butte og er ca. 5 km lang, og den tager omkring 2 timer at gå. Valley Drive er en 27 km ujævn grusvej, hvor du ikke burde bruge udlejningsbilen, men i stedet arrangere en guidet tur per hesteryg eller i jeep. Ruten starter fra turistkontoret og tager dig i sydøstlig retning, hvor du passerer klipper og mesas (klippeformation, hvor toppen er flad). Nogle af attraktionerne er The Mittens and Merrick Butte, Totem Pole og Yei Bi Chei.

Sæson:
Nationalparken er åben hele året.

Sommerperioden er varm (gennemsnitlig 34°C), hvorimod nætterne er kølige. Om vinteren kan ørkenen blive rigtig kold, der kan forventes sne og dagtemperaturen kan falde til -6°C.

Monument Valley
Monument Valley, USA

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top