For at opleve Zion nationalparken må du begive dig dybt ind i nationalparken blandt de massive og tårnhøje vægge, som strækker sig mod den åbne himmel. Zion karakteriseres af labyrinter af smalle gange, dybe kløfter og overvældende klippeformationer.

Zion Canyon er hovedattraktionen i parken, hvor du har mulighed for at udforske The Narrows (en af verdens mest populære vandreture), Angels Landing (kortere vandretur) , Weeping Rock og Emerald Pools. Privat bilkørsel er ikke tilladt her, derfor kan du med fordel hoppe på en shuttle-bus, som bringer dig rundt til de populære attraktioner.

Foretrækker du at køre selv, så kan du eventuelt følge Highway 9 og nyde omgivelserne i Kolob Canyon, som fylder dig med fred og naturlig skønhed. Denne del af parken er mindre besøgt, men bestemt ikke mindre spektakulær. De vilde blomster står i flor om sommeren, efterårets farver leverer utrolige kontraster i landskabet og vandfaldene bryder stilheden i foråret. Zion's Kolob Terrace byder på en yderst flot tur ind i bjergene og op til The Terrace, som hæver sig ca. 2,5 km over havoverfladen.

Om dagen kan du spotte lidt af dyrelivet i parken, som blandt andet er firben, slanger, skildpadder og hjorte. Om natten, når mørket og stilheden sænker sig, kommer pumaerne frem og jager.

Zion nationalparken råder over 160 km vandrestier, og de findes i alle afskygninger. Der er ingen tvivl om, at dette er den bedste måde at udforske området på, men andre alternativer er at sejle kajak, cykle eller ride.

Nationalparken er åben hele året.

Nyd synet af de vilde blomster springe ud i foråret (april-juni), men vær klædt på til lidt af hvert, da vejret i foråret er meget uforudsigeligt. Sommeren byder på varme (op til 40°C), og nætterne er behagelige. Tordenvejr forekommer typisk i perioden juli-september. Om efteråret er vejret klart og mildt, og du kan opleve de smukke efterårsfarver september-november. Både solskin, regn og let snefald præger vintervejret i parken, dog er temperaturerne generelt milde.

Angels Landing, Zion National Park, USA
Zion nationalpark, Utah
Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top