Her på siden giver vi bl.a. et indblik i, hvordan virksomheden ser ud med de ansattes øjne, hvordan eventuelle karriereforløb kan arte sig, og så har vi beskrevet, hvad det vil sige at arbejde i nogle af de forskellige afdelinger vi har på Jysk Rejsebureau.

Det er lidt af en livsstil at være i Jysk Rejsebureau og i rejsebranchen. I vores afdelinger summer det altid af rejsesnak og planlægning af den næste rejse. Drivkraften bag vores møde med kunderne er baseret på rejselyst og glæden ved at dele rejseerfaringer med andre. Derfor ansætter vi primært rejsekonsulenter og salgselever, der har minimum seks måneders individuel rejseerfaring uden for Europa. Se vores ledige stillinger her.

Som ansat i Jysk Rejsebureau er der muligheder for at gøre karriere eller skifte mellem afdelinger f.eks. mellem vores salgsafdeling for individuelle rejsende og vores gruppeafdeling eller i vores Commercial Team, der sidder med produktudvikling og marketing. Der er også mulighed for lederuddannelse eller en udstationering hos vores leverandører i udlandet. Læs mere om jobmuligheder.

I Jysk Rejsebureau er der endvidere gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi arbejder målrettet med kompetenceopbygning af den enkelte medarbejder. Vi støtter og opfordrer til uddannelse og kurser, som kan tilføre ny viden og kompetencer i forhold til nuværende eller kommende arbejdsområder.

Vi arbejder også målrettet ud fra vores seks værdier; professionelle, empatiske, holdspillere, målrettede, uformelle og eventyrlystne. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved en afslappet atmosfære, et godt fællesskab og en åben dialog på tværs af afdelinger og niveauer. Desuden vægter vi den enkeltes trivsel meget højt.

Jobmuligheder og om at arbejde i Jysk Rejsebureau

Over 20.000
kunder hvert år
Aktiv siden
1984
Mere end 50
rejseeksperter
Skræddersyer
efter dine ønsker
Til top