16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 30.595,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne rejse er for dig, som altid har drømt om at opleve den eventyr omspundne Påskeø i Stillehavet og de fantastiske Andesbjerge på den berømte bustur fra Santiago i Chile til Mendoza i Argentina. Der er også afsat tid til at opleve de skønne vinmarker ved Mendoza, inden du fortsætter turen i bus til Buenos Aires. Efter nogle dage i Buenos Aires flyver du retur til Danmark.

Du kan naturligvis også vælge at forlænge rejsen – f.eks. med et besøg til Iguazú vandfaldene eller måske med et ophold på en ægte gaucho-ranch udenfor Buenos Aires. Mulighederne er mange - tag en snak med din rejsekonsulent eller se nogle af vores forslag her på hjemmesiden.

Få information og fakta om Chile her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Chile her
Få information og fakta om Argentina her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Argentina her

Bedste rejseperiode

De argentinske og chilenske sommermåneder (december til februar) kan være temmelig varme i Buenos Aires, og det er derfor bedst at besøge hovedstaden og de omkringliggende egne fra september - november og fra marts - maj.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Chile og Santiago.
2. dag: Ankomst Santiago de Chile
Der er ankomst til Santiago. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Du har dagen er til rådighed på egen hånd. Santiago er Chiles største by, så her er masser af museer og parker, som er et besøg værd. Læg også vejen forbi det trendy område, Bellavista og drik en kop kaffe på en af de mange caféer.
3. dag: Cykeltur i Santiago de Chile
Dagen starter med en cykeltur rundt i Santiago de Chile. Her vil du opleve, og få en indsigt i, hvordan de lokale lever og byens historie. Undervejs kommer du igennem markeder, streetart og historiske Plaza de Armas. Turen slutter over middag og du har efterfølgende dagen på egen hånd. (M)
4. dag: Afgang mod Påskeøen
Du bliver afhentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går til Påskeøen. Her får du en lokal modtagelse med blomsterkrans og kørt til dit hotel. Resten af dagen har du på egen hånd. Påskeøen ligger 3600 kilometer fra fastland, og er et af de mest specielle steder i hele Sydamerika. Hovedattraktion er de cirka 600 imponerende og kolossale statuer i sten, kaldet Moai, hvis oprindelse stadig er et mysterium i dag. Befolkningen er af polynesisk oprindelse og meget imødekommende. Landskabet er råt og byder på smukke strande og vulkanske kratere. (M)
5. dag: Dagstur til Tahai, Rano Raraku, Te Pito Kura og Ahu Nau Nau
Efter morgenmad mødes du med din lokale guide, som tager dig til første stop, Tahai – de tre platforme (kaldes lokalt Ahu) med de kolossale statuer (kaldes lokalt Maoi). Efterfølgende fortsætter turen til den udslukkede vulkan Rano Raraku, hvor du besøger et stenbrud, som blev brugt til at udhugge de enorme sten som senere blev formet til en Maoi. Her nyder du en frokost i det fri, med udsigt til statuerne ved Tongariki. Turen fortsætter til Te Pito Kura, en ødelagt Ahu, hvor øens største Maoi befinder sig. Dagens sidste stop er ved Ahu Nau Nau og Anakena beach. (M)
6. dag: Dagstur til Rano Kau, Orongo, Ana Kai Tangata cave, Ahu Akivi og Ana Te Pahu
I dag skal du på to halvdagsture. Den første tur går til Rano Kau vulkanen, hvor der i vulkankrateret ligger en smuk sø. Herfra fortsætter du til templet Orongo, hvor man i sin tid udvalgte en ny høvding (Tangata Manu) for øen. Inden turen går tilbage til dit hotel, og frokost, gør du stop ved Ana Kai Tangata grotten. Efter frokost påbegynder du dagens sidste tur, som går til Ahu Akivi, øens måske mest kendte Ahu bestående af syv Maoi, som spejder ud over havet. Inden turen gør tilbage til dit hotel gør du stop ved grotten Ana Te Pahu og stenbruddet Puna Pau. (M)
7. dag: Afrejse fra Påskeøen og ankomst til Santiago de Chile
Efter morgenmad bliver du kørt til lufthavnen og flyver tilbage til Santiago de Chile, hvor du har resten af dagen på egen hånd. (M)
8. dag: Med bus fra Santiago de Chile til Mendoza, Argentina
Dette er måske en af de smukkeste køreture i verden! Det er en lang tur og den tager det meste af dagen – men sjældent har en dag i en bus været brugt så godt. Du krydser Andesbjergene for at komme fra Santiago til Mendoza og det er intet mindre end en afsindig smuk køretur. Mange tager turen og tror, det bliver en dag med en god lang lur i bussen – men næsten alle havner i Mendoza med et fuldstændig proppet hukommelseskort på kameraet. Den ene flotte udsigt og sceneri efter det andet – det er, hvad denne bustur byder på. Vær klar over, at ventetiden ved grænsen mellem Chile og Argentina, kan være lang men pyt med det – du skal ikke nå mere i dag. Ved ankomsten til Mendoza tjekker du ind på dit hotel for to overnatninger. (M)
9-10. dag: På eventyr i Mendoza
Mendoza er Argentinas vinhovedstad. Over 75% af al vin, som produceres i Argentina, produceres her i Mendoza. Dagen er til rådighed på egen hånd. Du kan evt. leje en cykel og opleve nogle af områdets mange vingårde på en aktiv måde, eller du kan rafte, tage en tur i Andesbjergene på hesteryg eller tage på vandretur i bjergene. (M)
11. dag: På eventyr i Mendoza og med natbus til Buenos Aires
Det meste af dagen er til rådighed i Mendoza, inden du om aftenen tager natbussen til Buenos Aires. Denne bustur har slet ikke de smukke udsigter – derfor kan du lige så godt køre om natten. Bussen i dette forslag er en ”semi-cama” - altså en delvis sovebus. Sædet kan lænes tilbage og der er en lille pude, så du kan sove relativt godt. Hvis du hellere vil have en rigtig sovebus, kan det naturligvis også lade sig gøre. Om bord serveres aftensmad og morgenkaffe. Disse langtursbusser er det mest brugte transportmiddel i Argentina. De er billigere end fly og meget komfortable. (M)
12. dag: Ankomst til Buenos Aires
Du vågner op i Buenos Aires og finder selv til dit hotel fra busstationen. Det er nemt at finde en taxa. Du tilbringer 3 nætter i Buenos Aires. Dit værelse er formodentlig først klar over middag, men du kan få bagagen opbevaret på hotellet og så ellers gå på opdagelse i byen.
13-14. dag: På eventyr i Buenos Aires
Dagene er til fri disposition i Buenos Aires. (M) Alle elsker Buenos Aires og med rette. Her indtages caféerne af kaffedrikkende bohemer, gaden af hujende fodboldfans og dansegulvene af gnistrende tangodansere. Argentinerne er på én gang tilbagelænede og temperamentsfulde, højtidelige og afslappede. Buenos Aires er på samme måde en dynamisk by, men med rig mulighed for at trække sig tilbage og reflektere over dagens oplevelser på en af de utallige hyggelige caféer eller i et af de mange grønne områder. I kunstnerkvarteret San Telmo er en del af charmen fra kolonitiden bevaret med brostensbelagte gader og lave bygninger. Her kan man købe unikke souvenirs, når kunst og antikvitetsboderne stilles op til det livlige søndagsmarked. Sæt rigeligt tid af til at udforske byen, der består af mange bydele, som kan tages i bidder. I centrum ligger gågaden, Florida, med alle sine smarte butikker. Om aftenen breder gadehandlere deres varer ud på et tæppe og gademusikanter underholder. Oplev også det moderniserede havneområde Puerto Madero, hvor renoverede pakhuse nu huser fasionable restauranter. San Telmos smalle brolagte gader er især interessante om søndagen, når antikmarkedet nærmest overtager hele bydelen, og der danses tango og spilles musik. La Boca er en enorm turistmagnet med sine kulørte huse malet med rester fra skibenes bundmaling. Det er også her, det berømte fodboldstadium La Bombonera huser Diego Maradonas gamle klub, Boca Juniors og indbyder til stemningsfyldte fodboldkampe. Tjek turneringsplanen og tag en tur på stadion. Sydamerikansk fodbold er en kæmpe oplevelse. Retiro og Recoleta er fashionable kvarterer med smukke huse. Her ligger også den enorme kirkegård, hvor Eva Peron ligger begravet. Vi kan varmt anbefale en cykeltur rundt i byen. Det er en enestående måde at få overblik på og guiden fortæller om byen og landets historie undervejs. Et tangoshow er også et must i Buenos Aires. Tango dukkede først op i slutningen af det 19. århundrede som et miks af forskellige rytmer, der blev danset i fattige nabolag. Tango var i begyndelsen forbudt på grund af sin enorme sensualitet, men er idag ikke kun en enorm del af Buenos Aires’ musikalske baggrund, men også et vigtigt ikon for hele landet. Nyd en speciel “porteña” musikaften på en af byens fremragende tangosteder, hvor traditionelle sange og danse bliver fremført. Find dit eget sted - eller lad os hjælpe dig.
15. dag: Afrejse fra Buenos Aires
Det er tid til at sige farvel til Argentina og påbegynde hjemrejsen. Du kan også vælge at forlænge rejsen med en tur til f.eks. Iguazú, tage et ophold på en ranch udenfor Buenos Aires eller måske til Peninsula Valdés. Tag en snak med din rejsekonsulent for at høre nærmere om mulighederne. (M)
16. dag: Hjemkomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter fantastiske oplevelser i det sydamerikanske.

Overnatninger

2 overnatninger på Hotel Rio Amazonas i Santiago
3 overnatninger på Hotel Vai Moana på Påskeøen
1 overnatning på Hotel Rio Amazonas i Santiago
3 overnatninger på Bohemia Hotel Boutique i Mendoza
1 overnatning på natbus mellem Mendoza og Buenos AIres
3 overnatninger på Hotel NH Buenos Aires City i Buenos Aires

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på cykelturen i Santiago, og på dagsturene på Påskeøen.

September - maj

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Evt. guideborg
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Fly Danmark - Santiago / Santiago - Påskeøen / Påskeøen - Santiago // Buenos Aires - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture på Påskeøen ifølge program med engelsktalende guide
 • Cykeltur i Santiago med engelsktalende guide
 • Busbilletter ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • National Park gebyr på Påskeøen
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top