Du kommer allertættest på det originale Australien lige der, hvor aboriginals for flere tusinde år siden lavede malerier i sten-hulerne omkring klippen, der stadig i dag er en hellig ting for aboriginals. Det er samtidig noget af det mest unikke natur, du kan opleve med sin røde jord, grønne træer og klippeformationer i alverdens former og farver.

Først og fremmest vil den 600 millioner år gamle klippe Uluru med garanti fascinere dig – selvom du tænker, at du har set den på billeder. Det ER noget helt andet at stå og se solen gå ned bag den, mens farverne på den røde sten konstant skifter.

Du skal også besøge Walpa Gorge, der mest at alt minder om en månevandring (eller sådan som man forestiller sig, det er at gå på månen). De røde klipper er afrundende og har huller som en ost – og de løber på begge sider og danner en kløft, som man vandrer i bunden af. Det er et meget fascinerende syn! Sørg for at komme om morgenen, når solen står op og dens stråler til sidst rammer bunden af kløften og varmer alting op.

Kings Canyon Rim Walk er et – om muligt – endnu mere interessant møde med noget virkelig fint natur! Man går på toppen af en kløft, hvor man kan se over på den anden side, hvor der også er vandreruter. Når du går der, skal du huske på, at du går på bunden af det, der engang var en stor sø – og kløften er en fordybning i den. Ind i mellem kan du endda se den forstenede søbund, der har sat et bølgende præg i nogle af klipperne, der alle ligger i tynde lag og afslører tidens tand. Til sidst på vandringen kommer du til den lille Garden of Eden, der i sandhed ligner Edens Have med frodige grønne træer og en mørk ferskvands sø.

Slut turen af med at se det hele fra oven – med en tur i luftballon. Her kan du ved selvsyn konstatere, at de det område, de kalder ’The Red Center’ i virkeligheden også er meget grønt. Mens du lydløst driver igennem luftlagene en tidlig morge, kan du se kænguruer hoppe dagen i gang. En perfekt måde at afslutte en tur til det aboriginale Australien.
Uluru, Australien
Aboriginal Art, Kakadu National Park, AustralienStorytelling i OutbackenKings Canyon, Australien

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top