Tag på studietur i New York – byen der aldrig sover, og hvor I ikke kommer til at kede jer! Den imponerende og verdensberømte storby er en oplagt destination til en oplevelsesrig studietur med både fagligt og socialt indhold i fokus. Vores gruppeafdeling, der har mere end 30 års erfaring med studierejser, har samlet nogle forslag til, hvad I kan opleve på en studierejse i New York.

Frihedsgudinden og Ellis Island
En sejltur ud til Frihedsgudinden er næsten et must, når man besøger New York. Den 93 meter høje statue er for mange symbolet på New York. Turen er ikke kun spændende, fordi I kommer helt tæt på den enorme statue, men også fordi I samtidig får mulighed for at se Manhattan fra havnefronten, hvilket er et imponerende syn. Nogle bådture kombineres med et stop på Ellis Island, hvor I kan hoppe i land og besøge Statue of Liberty Museum, tage en tur op i statuens krone eller få et kig til New York Citys skyline fra øen.

Vigtig og spændende læring på 9/11 Memorial & Museum
På Ground Zero, hvor de to højhuse – World Trade Center – stod inden terrorangrebet i 2001, findes i dag 9/11 Memorial & Museum. Her er opført to mindesmærker med alle ofrenes navne. Besøger I museet, kan I lære meget mere om, hvad der skete denne dag i 2001, og hvilken betydning det har haft for USA og resten af verden.

Se New York fra oven i Empire State Building
New York er spækket med skyskrabere, og det er først, når man kommer op i højderne og ser udsigten, at det går op for én, hvor imponerende byen egentlig er. I kan købe adgang til at komme op i Empire State Building og The Edge – to af New Yorks skyskrabere, der er åbne for besøgende. Tag en tur op og se udsigten fra en af de høje bygninger – en oplevelse, der med garanti giver et sus i maven.

Oplev basketball på Madison Square Garden
Ønsker I en anderledes oplevelse i New York, kan I booke billetter til en sportsbegivenhed i Madison Square Garden. At se en amerikansk basketball- eller ishockeykamp er en oplevelse, der ikke kan sammenlignes med et sportsevent i Danmark. Der er god stemning og energi, og pauseshowet er i den grad også underholdende.

Udforsk Central Park på cykel
Midt i den travle storby, omgivet af skyskrabere, ligger Central Park. Trænger I til en pause fra storbyen larm, så er Central Park den perfekte grønne oase med plads til afslapning. Parken er stor, så I kan med fordel leje cykler og på den måde få set mest muligt af parken, og så får I samtidig en sjov oplevelse på cykel i New York. I kan tage cyklen videre og krydse Brooklyn Bridge. Både Central Park og Brooklyn Bridge er steder, der ofte optræder i film og er derfor sjove at opleve i virkeligheden.

Kulturel oplevelse på MoMA
MoMa – Museum of Modern Art - er helt sikkert et besøg værd og særligt oplagt på en regnvejrsdag i New York. Museet ligger centralt på Manhattan, og her er altid nye, spændende udstillinger med moderne kunst fra hele verden.

Se New York fra en anden vinkel på The High Lane
The High Line er en bypark, der åbnede i 2009. Parken minder ikke om noget andet, man har set, da den er hævet over New Yorks gader. Gamle nedlagte togskinner danner rammerne for parken, og det er en sjov og anderledes oplevelse at gå en tur her. Så overvej The High Lane, når I alligevel er på sightseeing i byen.

Guidet tur i Harlem og gospel om søndagen
Den bedste måde at udforske det legendariske Harlem-kvarter på, er ved at tage en guidet tur med en lokal guide, der kan tage jer med om bag facaden. I kan også deltage i en af Harlems berømte gospelkoncerter, der typisk finder sted om søndagen. Bydelen ligger på nordspidsen af Manhattan og bærer præg af afroamerikanernes kultur. Det er et område, der byder på spændende gader, streetart og generelt en livlig stemning, som er spændende at opleve.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studietur
Vores gruppeafdeling sidder klar til at hjælpe med at skræddersy jeres studietur, så den matcher jeres ønsker, behov og budget. Vi har rejsekonsulenter med ekspertviden om USA og New York, der glæder sig til at inspirere og spare med jer om lige netop jeres tur.

Læs mere om jeres muligheder på en studietur i New York her.

Se også vores bæredygtige studierejse til New York her.

Se hele oversigten med alle vores studierejsedestinationer her.

Send en rejseforspørgsel til vores gruppeafdeling her.

New York
Til top