Af Milla Limrell

Seychellerne lever op til alle forestillingerne om et ø-paradis
Vores første stop på rejsen var Port Glaud på øen Mahe, hvor vi nød at bade ved de lækre strande, gik skønne ture og så de mest vidunderlige solnedgange fra stranden. Vi sejlede også kajak i mangroveområder og sneg os ind og så det forladte Sheraton-hotel (hvilket ved nærmere eftertanke måske ikke var helt lovligt...).

Senere gik turen videre til øen La Digue, hvor vi stadig befinder os lige nu. Vi startede med at bo på et lillebitte hotel ved stranden, som hedder Le Relax Beach House. På La Digue lever man ”island style” – man cykler, bader, drikker en øl i solnedgangen og slapper maksimalt af.

Vores aftener bruger vi på at sidde på stranden og kigge op på Afrikas stjernehimmel, som er perfekt til ”stargazing”.

Rejsetips og anbefalinger til oplevelser på Seychellerne:
  • Vi tog en tidlig morgenvandretur ud forbi Anse Cocos, hvor vi spiste vores medbragte morgenmadpakke og badede i en lille naturlig pool – en virkelig unik oplevelse som kan anbefales!
  • Et andet og mere krævende eventyr er at tage op til Nid d’Aigle (Eagle's Nest). Først cykler man, så vandrer man og til sidst klatrer man til toppen! Men udsigten deroppefra er det hele værd!
  • Man må heller ikke glemme stranden Anse Source d’Argent i L’ Union Estate Park. Et tip er at cykle hertil så tidligt om morgenen som overhovedet muligt for at tage en morgendukkert, mens du har hele stranden for dig selv. Og kom endelig tilbage senere og oplev endnu en fantastisk solnedgang!

Nu har vi skiftet hotel og bor på Cabanes des Anges, et dejligt lille ”selv-catering” hotel, hvor vi spiser lokal take-away mad og drikker lokale øl – det kan ikke blive bedre!


Vil du selv opleve Seychellerne?
Se vores rejseforslag til Seychellerne her.
Se også vores liste over de 10 bedste vandreruter på Seychellerne.

Det forladte hotel på Mahé
Til top