Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere
3 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 36.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I Thailand skal I vandre i junglen, besøge lokale markeder og på cykeltur bagom Bangkok. I får også mulighed for at tage et billigt dykkercertifikat, som I kan bruge på resten af rejsen. I Australien skal I med et buspas rejse op langs med østkysten, som byder på surfing, verdens største sand-ø Fraser Island, sejlads ved Whitsundays samt mulighed for skydiving og dykning eller snorkling på verdens største koralrev Great Barrier Reef. New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventure-oplevelser. I vil rejse rundt med buspas, som giver jer frihed til at lave en masse stop og komme ud på trek i både regnskov og på gletsjere, opleve gejsere og vulkaner, ro i kajak og svømme med delfiner samt bungyjumpe og riverrafte. Turen slutter på Fiji, som har smukke hvide sandstrande, krystalblåt hav og nogen af verdens smukkeste solnedgange.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud

THAILAND

1-3. dag: Ankomstpakke, Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
3. dag: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot
I dag starter jeres 6 dages trekking tur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
4. dag: Maesot – Umphang
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk køretur gennem bjergene på ca. fire timer - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor I spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)
5. dag: Rafting i gummibåd og trekking
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (fra februar - maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plastikpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M,F,A)
6. dag: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sydøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (november til december). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at I kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M,F,A)
7. dag: Umphang til Mae Sot
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot, hvor I overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)
8. dag: Mae Sot - Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chiang Mai, på stationen i Chiang Mai bliver I hentet og kørt til Eco Resort, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
8-10. dag: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand, og de kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.
10-25. dag: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Udforsk Chiang Mai på cykel, tag på thai madlavningskursus, dyrk yoga, prøv kræfter med ziplining fortsæt rejsen til Laos eller sæt kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan tage dykkercertifikat. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
25. dag: Afrejse fra Bangkok til Sydney
I dag siger I farvel til Thailand og flyver videre til Sydney i Australien.

AUSTRALIEN

1-3. dag: Ankomstpakke, Sydney - Transport til Surf camp
Ved ankomst til Sydney bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i to nætter. I får også et bykort over Sydney, og kan altid søge hjælp og inspiration fra medarbejderne på jeres hostel. På dag 3 skal I med bussen til jeres surf camp ved spot X, hvor I ankommer næste morgen.
4-8. dag: Great Aussie Surfing, 6 dage
Denne prisvindende 6-dages surf camp er den ultimative måde at overgive jer til australiernes yndlings-fritidsbeskæftigelse. Samtidig kan I fuldt ud leve jer ind i og nyde livsstilen omkring surfing, vand og strand. Med syv surflektioner, nogle virkelig dedikerede instruktører og surfbræt, våddragt og uforstyrret strand får I gode muligheder for at afprøve jeres evner på et surfbræt. Ud over at opleve kicket ved at komme op at stå på et surfbræt, vil I undervejs møde en masse fede mennesker, slappe af og nyde en strandfest eller to. Glæd jer til at få de helt store smil frem! (M,F,A)
9. dag: Transport til Byron Bay
I dag har I transport fra Mojo surf camp til Byron Bay. Resten af dagen er på egen hånd.(M)
9-30. dag: På egen hånd med Greyhound buspas fra Byron Bay til Cairns med Jysk Rejsebureau i ryggen
Jeres buspas gælder fra Byron Bay og hele vejen til Cairns, hvor I stopper undervejs. Hvad I oplever, og hvor I stopper, er helt op til jer. Tag på opdagelse til f.eks. verdens største sandø Fraser Island, oplev nogle af verdens smukkeste strande på Whitsundays og tag dykkercertificat på verdens største koralrev ved Great Barrier Reef.
30. dag: Afrejse fra Cairns til Auckland
I dag flyver I videre til Auckland i New Zealand.

NEW ZEALAND

1-3. dag: Ankomstpakke, Auckland
I tager med shuttle bussen til jeres hostel i Auckland, hvor I overnatter de næste to nætter.
3-30. dag: Stray buspas
New Zealand er et overflødighedshorn af store oplevelser, men medmindre I har tænkt at tilbringe resten af livet der, vil I ikke være i stand til at se det hele. Et buspas med Stray sikrer jer at se og opleve så meget som muligt, på den tid I har. Buspasset starter i Auckland og slutter i Christchurch, hvilket giver mulighed for at høste det optimale udbytte af jeres tid i New Zealand. Vi har i samarbejde med gutterne bag Stray sammensat dagene, så I får oplevet mest muligt på både syd- og nordøen. Datoerne for de forskellige busture er forudbooket til jer, men overnatninger og færgeovergang skal I selv arrangere, her kan Stray dog være meget behjælpelige lokalt. Ønsker I undervejs at ændre i datoerne, så I f.eks. får færre eller flere dage nogle af stederne, så kontakter I blot Stray lokalt. På Nordøen starter I i storbyen Auckland, for derefter at tage til feriebyen Hahei, som byder på afslappende stemning, hvid sandstrand, flotte gåture, kajakture og Hot Water Beach, hvor I kan grave jeres egen varmtvandspool direkte på stranden. I Rotorua kan I dykke ned i Maori-kulturen eller udfordre jer selv med river rafting, ziplining, vandring eller måske bade i en af de geotermiske pools. I nærheden af Rotorua ligger filmsettet Hobbiton, som er en stor oplevelse, uanset om man er til Ringenes Herre eller ej. Nordøen byder på smuk natur og en masse adventure oplevelser, blandt andet dagsvandring på vulkanerne ved Tongariro Crossing, skydive eller bungy jump ved Lake Taupo, ride på heste i det flotte bakkede landskab. Før I tager sejlturen gennem fjordene til sydøen, har i sidste stop på nordøen i New Zealands hovedstad Wellington, hvor det populære Te Papa Nationalmuseum ligger. Sydøens oplevelser starter i nationalparken Abel Tasman, som ligger direkte ud til kysten, og derfor er oplagt til vandring, sejle katamaran eller kajaktur til en af de nærliggende øde strande. Herfra går turen til Franz Josef Glacier, der bedst opleves ved at vandre på selve isen med pigsko og vandrestave. Queenstown er kendt som adventurehovedstaden i New Zealand, og den har alt fra bungy jumping, mountainbiking og ziplining til skydiving. Derudover har byen også en fed backpacker vibe og et imponerende byliv med en masse restauranter og pubs; prøv f.eks. den berømte Ferg-burger. På vejen videre til storbyen Christchurch som er sidste stop på rejsen, kan I opleve New Zealands højeste bjerg Mount Cook, naturlige hotpools og det turkisblåvand ved Lake Tekapo, en vidunderlig stjernehimmel på de klare nætter, river rafting ved Rangitata Peel Forest og meget mere.
30. dag: Afrejse fra Christchurch til Nadi
I dag flyver I til jeres sidste stop på rejsen, som er paradisøerne i Fiji.

FIJI

1-2. dag: Ankomstpakke, Nadi
Tropeparadiset Fiji er synonymt med sol, sand og vand. Landet med de mange øer byder på første klasses oplevelser, hvad enten I er til afslappende solbadning og snorkling eller sanseberigende dykning, surfing og rafting. Ved ankomst til Nadi bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel. I får også et bykort over Nadi og kan altid søge hjælp og inspiration fra medarbejderne på jeres hostel. Vi har sammensat et program, hvor I sejler rundt mellem tre forskellige øer til nogen af de smukkeste strande i verden. De forskellige resorts på øerne, drives af landsbyboere og varierer i standard og stil, men alle tilbyder en vidunderlig gæstfrihed, der er helt enestående for Fiji.
2-4. dag: Blue Lagoon og kridhvide strande ved Nacula Island
I starter med to overnatninger på øen Nacula, der ligger i Blue Lagoon. Her bor I på Nabua Lodge, som er et familiedrevet lodge i traditionel Fiji-stil. Svøm rundt med snorkel ved Blue Lagoon og se efter koraller, tag ud og fisk, tag på opdagelse i de nærliggende grotter eller brug dagene på at slappe af ved den kridhvide strand. (M,F,A)
4-6. dag: Aktive dage og trekking på Waya Lailai
Den næste ø I besøger er Waya Lailai, hvor I bor på Wayalailai Ecohaven Resort. Her får I smukke udsigter til naboøen og kan trekke til øens højeste punkt til en smuk solnedgang. Prøv kræfter med kajak, dykning, snorkling og måske den lokale drik cava. Mulighederne er mange på Waya Lailai. (M,F,A)
6-8. dag: Backpacker-stemning på Beachcomber
I slutter Fiji-eventyret af på øen Beachcomber og Beachcomber Resort. Her vil I møde andre backpackere fra hele verden, og samles over volleyball, strandspil og måske en drink i baren. Her er altid god stemning, og det er et perfekt sted at slutte jeres ø-hop på Fiji, før I tager tilbage til Nadi.
8-9. dag: Afrejsepakke, Nadi
I bliver hentet ved havnen og kørt til jeres hostel i Nadi. Her har I en enkelt overnatning, hvorefter I bliver kørt til lufthavnen.
9. dag: Afrejse fra Nadi på Fiji
Jeres rejse slutter, og I flyver til Kastrup lufthavn i København.

Bemærkninger

Finder du ikke en rejseperiode, som passer dig, så har vi en anden rejse næsten magen til, dog hvor Fiji er erstattet med Maldiverne og med andre rejseperioder.

Se rejsen THAILAND, AUSTRALIEN, NEW ZEALAND OG MALDIVERNE og rejseperioderne her.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger man at kombinere med en anden Backpacker Adventure rejse så vil man få 500 kr. rabat pr. rejse og rabat for de flybilletter som ikke benyttes.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejse:

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode11.01.21 - 14.04.21 Tilmeldingsfrist12-11-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode18.01.21 - 21.04.21 Tilmeldingsfrist19-11-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.01.21 - 28.04.21 Tilmeldingsfrist26-11-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode02.02.21 - 06.05.21 Tilmeldingsfrist04-12-2020
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.02.21 - 13.05.21 Tilmeldingsfrist11-12-2020
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.02.21 - 20.05.21 Tilmeldingsfrist18-12-2020
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode23.02.21 - 27.05.21 Tilmeldingsfrist25-12-2020
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode02.03.21 - 03.06.21 Tilmeldingsfrist01-01-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.03.21 - 10.06.21 Tilmeldingsfrist08-01-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.01.22 - 13.04.22 Tilmeldingsfrist11-11-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.01.22 - 20.04.22 Tilmeldingsfrist18-11-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.01.22 - 27.04.22 Tilmeldingsfrist25-11-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode01.02.22 - 05.05.22 Tilmeldingsfrist03-12-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.02.22 - 12.05.22 Tilmeldingsfrist10-12-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.02.22 - 19.05.22 Tilmeldingsfrist17-12-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.02.22 - 26.05.22 Tilmeldingsfrist24-12-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode01.03.22 - 02.06.22 Tilmeldingsfrist31-12-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.03.22 - 09.06.22 Tilmeldingsfrist07-01-2022
36.995,-
Reserver
Tryghedsgaranti

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Maks 15 personer

Næste: 11-01-2021
Se alle afrejsedatoer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok / Bangkok - Sydney // Cairns - Auckland // Christchurch - Nadi / Nadi - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Måltider ifølge program
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Infomøde i Aarhus før afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang Trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chiang Mai
Australien
 • Afhentning i lufthavnen i Sydney
 • 2 overnatninger på hostel i Sydney
 • 6 dages surfcamp i Byron Bay
 • Greyhound buspass fra Byron Bay til Cairns
 • Visum til Australien
New Zealand
 • Afhentning i lufthavnen i Auckland
 • 2 overnatninger på hostel i Auckland
 • Stray buspas
Fiji
 • Afhentning i lufthavnen i Nadi
 • 8 overnatninger på hostel
 • Færge mellem øerne
 • Afrejse transfer fra hostel til lufthavnen i Nadi

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • NZeTA til New Zealand (47 NZD)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 1.000 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Louise Hesselbjerg Andersen

Louise Hesselbjerg Andersen

Rejsekonsulent

land|jr.dk
Mathilde Staal, Rejsekonsulent

Mathilde Staal Jørgensen

Rejsekonsulent

mjor|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
01.10.20 - 13.11.20
44.995,-
Til top