KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
3 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 47.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I Thailand skal I vandre i junglen, besøge lokale markeder og på cykeltur bagom Bangkok. I får også mulighed for at tage et billigt dykkercertifikat, som I kan bruge på resten af rejsen. I Australien skal I med et buspas rejse op langs med østkysten, som byder på surfing, verdens største sand-ø Fraser Island, sejlads ved Whitsundays samt mulighed for skydiving og dykning eller snorkling på verdens største koralrev Great Barrier Reef. New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventure-oplevelser. I vil rejse rundt med buspas, som giver jer frihed til at lave en masse stop og komme ud på trek i både regnskov og på gletsjere, opleve gejsere og vulkaner, ro i kajak og svømme med delfiner samt bungyjumpe og riverrafte. Turen slutter på Fiji, som har smukke hvide sandstrande, krystalblåt hav og nogen af verdens smukkeste solnedgange.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

THAILAND

1-3. dag: Ankomst til Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
3. dag: Start Umphang Trek: Natbus til Mae Sot
I dag starter jeres 6-dages trekkingtur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på jeres hostel (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med natbus fra Bangkok til Mae Sot. Husk en varm trøje til natbussen, der ofte har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Mae Sot eller Umphang.
4. dag: Mae Sot til Umphang
I Mae Sot hentes I ved bussen af jeres lokale guide, og så får I mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i et gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager guiden jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale. Det er en meget smuk køretur (ca. 4 timer) gennem bjergene med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering i den lokale landsby, hvorefter I mødes og spiser aftensmad med guiderne, der også giver en kort gennemgang af de kommende dage. (M,F,A)
5. dag: Rafting i gummibåd, trekking og Thi Lo Su-vandfaldet
Formiddagen byder på rafting i gummibåd ad Mae Klong-floden i sydlig retning (fra februar til maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Det er en god idé at opbevare kameraudstyr i en plastikpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter et par timer bliver jeres både trukket op på flodbredden, og I stiger ombord på en songthaew, der kører jer til lejrpladsen. Herfra kan I gå hen til det imponerende Thi Lo Su, der er Sydøstasiens største vandfald. Medbring et håndklæde og badetøj, så du kan tage en forfriskende svømmetur, og hvis vandstanden tillader det, springe ud fra toppen af vandfaldet. Thi Lo Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efterfølgende vender I tilbage til lejrpladsen, hvor I sammen med jeres guider vil slå telte op og forberede aftensmaden. (M,F,A) Bemærk venligst, at afhængigt af regler fra nationalparkens myndigheder kan I vandre i 3-4 timer til lejrpladsen i stedet for at rejse med en songthaew. Hvis det er tilfældet, vil I besøge Thi Lo Su på den følgende dag.
6. dag: Trekking til Karen-stammelandsby
Trekkets fjerdedag starter med morgenmad, hvorefter I vandrer gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen, Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at I kan gå en tur i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis. Kvinderne i Karen-stammen er kendt for at bære messingringe om halsen, der gør deres halse længere. Guiden vil forklare jer nærmere om stammens kultur og traditioner. Om eftermiddagen, afhængigt af vandstanden, vil der være mulighed for at vandre til et vandfald i nærheden. (M,F,A) Bemærk venligst, at hvis I besøger Thi Lo Su om morgenen inden jeres vandretur til Karen-landsbyen, vil I sandsynligvis ikke have tid til at vandre til det nærliggende vandfald.
7. dag: Umphang til Mae Sot
Dagen starter ud med morgenmad i landsbyen. Derefter begynder I jeres vandretur gennem junglen, der går over en lille bakke til en anden landsby. Herfra vender I tilbage til Umphang, hvor I har tid til en lille frokost, inden I stiger ombord på en songthaew tilbage til Mae Sot, hvor I overnatter på et simpelt hotel. (M,F,A)
8. dag: Mae Sot til Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chiang Mai. På stationen i Chiang Mai bliver I hentet og kørt til jeres hostel, hvor I har resten af dagen på egen hånd.
8-10. dag: Chiang Mai
Chiang Mai er Thailands næststørste by, og her kan I blandt andet tage ud og opleve de mange autentiske templer eller den omkringliggende storslåede natur, som området er kendt for. Om det skal være med lokal bus eller på en guidet tur, hvor I kører jeres egen Tuk Tuk, er op til jer. I kan også udforske Chiang Mai på cykel, tage på thai madlavningskursus, dyrke yoga eller prøve kræfter med ziplining. Mulighederne er mange i denne pulserende storby.
10-25. dag: På egen hånd i Thailand med Jysk Rejsebureau i ryggen
Har I nået det, I gerne ville i Chiang Mai, kan I sætte kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske øen og få fornemmelsen af rigtig ø-stemning, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake søen. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
25. dag: Afrejse fra Bangkok
I dag siger I farvel til Thailand og flyver videre til Sydney i Australien.

AUSTRALIEN

1-4. dag: Ankomst til Sydney og transport til surf camp
Ved ankomst til Sydney bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel. De næste dage har I tid til at gå på opdagelse i Sydney på egen hånd. I får udleveret et bykort over Sydney, og kan altid søge hjælp og inspiration fra medarbejderne på jeres hostel. På dag fire skal I med toget til jeres surf camp ved Spot X.
5-8. dag: Great Aussie Surfing
Den ultimative måde at overgive jer til australiernes yndlings-fritidsbeskæftigelse er med en surf camp. Her kan I fuldt ud leve jer ind i og nyde livsstilen omkring surfing, vand og strand. Med fem surflektioner, nogle virkelig dedikerede instruktører og surfbræt, våddragt og uforstyrret strand får I gode muligheder for at afprøve jeres evner på et surfbræt. Ud over at opleve kicket ved at komme op at stå på et surfbræt, vil I undervejs møde en masse fede mennesker, slappe af og nyde en strandfest eller to. Glæd jer til at få de helt store smil frem! (M,F,A)
9. dag: Transport til Byron Bay
Start dagen ud med jeres sidste surflektion før, I om eftermiddagen har transport fra jeres surf camp til Byron Bay, hvor I ankommer om aftenen. (M,F)
10-30. dag: På egen hånd fra Byron Bay til Cairns med Greyhound buspas og Jysk Rejsebureau i ryggen
Jeres buspas gælder fra Byron Bay og hele vejen til Cairns. Hvor I stopper undervejs, og hvad I laver, det er helt op til jer. Tag på kajaktur blandt de legesyge delfiner i Byron Bay, udforsk Brisbanes kulinariske scene, nyd de lange hvide sandstrande på Whitsunday Islands og spot vilde dingoer på verdens største sandø, Fraser Island. Mulighederne er mange langs Australiens østkyst. De sidste dage på egen hånd kan I med fordel bruge i Cairns. Cairns er en livlig backpacker-by og er en god base for udflugter til f.eks. Great Barrier Reef, Daintree Rainforest og Undara Volcanic National Park. Har I planer om at tage dykkercertifikat, så byder Great Barrier Reef på verdens største koralrev. I kan også tage en snorkeltur ud fra Fitzroy Island, hvor I kan svømme med farvestrålende fisk. Er heldet med jer, kan I også se delfiner og skildpadder her.
30. dag: Afrejse fra Cairns
I dag flyver I videre fra Cairns i Australien til Auckland i New Zealand.

NEW ZEALAND

1-3. dag: Ankomst til Auckland
Ved ankomst i lufthavnen tager I med shuttle-bussen til jeres hostel i Auckland, hvor I overnatter de næste to nætter. De første dage i Auckland er til fri afbenyttelse. Gå f.eks. på opdagelse i Aucklands kunst og kultur eller SkyJump fra New Zealands højeste bygning.
3-30. dag: På egen hånd i New Zealand med Jysk Rejsebureau i ryggen og Kiwi Experience buspas
New Zealand er et overflødighedshorn af store oplevelser, men medmindre I har tænkt at tilbringe resten af livet der, vil I ikke være i stand til at se det hele. Et buspas med Kiwi Experience sikrer jer at se og opleve så meget som muligt, på den tid I har. Buspasset starter i Auckland og slutter i Christchurch, hvilket giver mulighed for at høste det optimale udbytte af jeres tid i New Zealand. Vi har i samarbejde med folkene bag Kiwi Experience sammensat dagene, så I får oplevet mest muligt på både syd- og nordøen. Datoerne for de forskellige busture er forudbooket til jer, men overnatninger og aktiviteter skal I selv arrangere, her kan Kiwi Experience dog være behjælpelige. Ønsker I undervejs at ændre i datoerne, så I f.eks. får færre eller flere dage nogle af stederne, så kontakter I blot Kiwi Experience lokalt. På Nordøen starter I i storbyen Auckland for derefter at tage til feriebyen Hahei, som byder på afslappende stemning, hvid sandstrand, flotte gåture, kajakture og Hot Water Beach, hvor I kan grave jeres egen varmtvandspool direkte på stranden. I Rotorua kan I dykke ned i Maori-kulturen eller udfordre jer selv med river rafting, ziplining, vandring eller måske bade i en af de geotermiske pools. I nærheden af Rotorua ligger filmsettet Hobbiton, som er en stor oplevelse, uanset om man er til Ringenes Herre eller ej. Nordøen byder på smuk natur og en masse adventure oplevelser blandt andet dagsvandring på vulkanerne ved Tongariro Crossing, ride på heste i det flotte bakkede landskab og skydive eller bungy jump ved Lake Taupo. Før I tager sejlturen gennem fjordene til sydøen, har i sidste stop på nordøen i New Zealands hovedstad Wellington, hvor det populære Te Papa Nationalmuseum ligger. Sydøens oplevelser starter i nationalparken Abel Tasman, som ligger direkte ud til kysten, og derfor er et oplagt sted til vandring, sejle katamaran eller kajaktur til en af de nærliggende øde strande. Herfra går turen mod Franz Josef Glacier, der bedst opleves ved at vandre på selve isen med pigsko og vandrestave. Queenstown er kendt som adventurehovedstaden i New Zealand, og den har alt fra bungy jumping, mountainbiking og ziplining til skydiving. Derudover har byen også en fed backpacker vibe og et imponerende byliv med en masse restauranter og pubs; prøv f.eks. den berømte Ferg-burger. På vejen videre til storbyen Christchurch, som er sidste stop på rejsen, kan I opleve New Zealands højeste bjerg Mount Cook, naturlige hotpools, det turkisblåvand ved Lake Tekapo, en vidunderlig stjernehimmel på de klare nætter, river rafting ved Rangitata Peel Forest og meget mere.
30. dag: Afrejse fra Christchurch
I dag flyver I til jeres sidste stop på rejsen, som er paradisøerne i Fiji.

FIJI

1-2. dag: Ankomst til Nadi
Tropeparadiset Fiji er synonymt med sol, sand og vand. Landet med de mange øer byder på førsteklasses oplevelser, hvad enten I er til afslappende solbadning, snorkling, dykning, en tur på vandet i kajak, et spil beachvolley eller mødet med de lokale. Ved ankomst til Nadi bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel. I får også et bykort over Nadi, og kan altid søge hjælp og inspiration fra medarbejderne på jeres hostel.
2-8. dag: Ø-hop på Fiji
I transporteres til havnen, hvor I stiger ombord på den store katamaran Yasawa Flyer, der sejler som vandtaxa mellem øerne. Vi har sammensat et program, hvor I sejler rundt mellem tre forskellige øer til nogen af de smukkeste strande. De forskellige resorts på øerne drives af lokale og varierer i standard og stil, men alle tilbyder en vidunderlig gæstfrihed, der er helt enestående for Fiji. I har to overnatninger på hver ø, hvor I bor på en lodge i traditionel Fiji-stil i hytter eller værelser indrettet med enkelt- eller køjesenge. Forvent simpel indkvartering på fantastiske beliggenheder og tæt på stranden. Nyd en bog i hængekøjen, slap af på stranden eller prøv kræfter med aktiviteter som snorkling, dykning og kajak, tag med på en guidet fiske- eller vandretur, besøg en lokal landsby eller prøv den lokale drik Kava. Mulighederne er mange, og varierer fra dag til dag.
8-9. dag: Nadi
I sejler tilbage til Port Denaru, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hostel i Nadi. Her har I en enkelt overnatning, hvorefter I bliver kørt til lufthavnen.
9. dag: Hjemrejse fra Nadi
Jeres rejse slutter, og I flyver i dag fra Nadi på Fiji til Kastrup Lufthavn i København..

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Finder du ikke en rejseperiode, som passer dig, så har vi en anden rejse næsten magen til, dog hvor Fiji er erstattet med Maldiverne og med andre rejseperioder.

Se rejsen THAILAND, AUSTRALIEN, NEW ZEALAND OG MALDIVERNE og rejseperioderne her.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 09-01-2025
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode09.01.25 - 12.04.25 Tilmeldingsfrist10-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.01.25 - 19.04.25 Tilmeldingsfrist17-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode23.01.25 - 26.04.25 Tilmeldingsfrist24-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode30.01.25 - 03.05.25 Tilmeldingsfrist01-12-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.02.25 - 10.05.25 Tilmeldingsfrist08-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.02.25 - 17.05.25 Tilmeldingsfrist15-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.02.25 - 24.05.25 Tilmeldingsfrist22-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.02.25 - 28.05.25 Tilmeldingsfrist26-12-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode28.02.25 - 01.06.25 Tilmeldingsfrist30-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.03.25 - 07.06.25 Tilmeldingsfrist05-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok / Bangkok - Sydney // Cairns - Auckland // Christchurch - Nadi / Nadi - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Måltider ifølge program
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang Trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chiang Mai
Australien
 • Afhentning i lufthavnen i Sydney
 • 3 overnatninger på hostel i Sydney
 • 6 dages surfcamp i Byron Bay
 • Greyhound buspass fra Byron Bay til Cairns
New Zealand
 • Afhentning i lufthavnen i Auckland
 • 2 overnatninger på hostel i Auckland
 • Kiwi buspas
 • Færge mellem nord- og sydøen
Fiji
 • Afhentning i lufthavnen i Nadi
 • 2 overnatninger på hostel i Nadi
 • 6 overnatninger på ø-hop
 • Færge mellem øerne
 • Afrejse transfer fra hostel til lufthavnen i Nadi

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Obligatorisk helpension 6 nætter på Fiji. Ca. 450 kr. per nat ekskl. drikkevarer
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • NZeTA til New Zealand (søges online hjemmefra mod et gebyr)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top