20 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vores store eventyrrejse i Brasilien tager dig på ekspedition langs Amazonfloden, hvor du møder indianerstammer, fisker piratfisk, oplever Amazonas fascinerende dyre- og planteliv, svømmer med ferskvandsdelfiner og overnatter undervejs i hængekøje til lyden af Amazonregnskoven.
Herfra går turen til mangfoldige Rio de Janeiro, hvor du kan opleve livet i en af byens farvelaer, nyde udsigten fra Sugar Loaf eller bare slappe af på en af byens legendariske strande.
Fra storbyen Rio, går turen til den hyggelige lille by, Paraty, der byder på hvide gamle bygninger med farverige hoveddøre, samt hyggelige brostensbelagte gader. Byen emmer af kolonistil og regnes for et af verdens vigtigste eksempler på portugisisk kolonial arkitektur. Uden for byen finder du fantastiske trekking ruter og smukke strande.
Med båd fortsætter rejsen til paradisøen, Ilha Grande. Nyd øens smukke strande og en iskold Caipirinha fra din hængekøje. For de aktive, er der også mulighed for at udforske den smukke kystlinje i kajak.
Rejsen slutter af ved det ikoniske Iguazú vandfald, som består af 275 vandfald, hvoraf nogle af dem er over 80 meter høje. En helt unik oplevelse og en perfekt afslutning på en fantastisk rejse.

Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

Brasilien kan besøges året rundt. Det sydlige Brasilien har et klima, der minder om Sydeuropas, med varme somre, hvor temperaturen når op omkring 35 grader, og vintre med ca. 20 graders varme og nogen regn. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

I den centrale og østlige del af landet er der tropisk klima med høje temperaturer året rundt og regntid i perioden fra december til marts.

Den nordvestlige del af landet omkring Amazonfloden har tropisk regnskovsklima med en fugtig varme og store regnmængder hele året.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du tager fra Danmark og ankommer dagen efter til Manaus (lokal tid).
2. dag: Ankomst til Manaus
Du lander i dag i en helt anden verden, langt væk fra Danmark. Efter en lang flyvetur er det altid dejligt, at kunne komme nemt og hurtigt hen til dit hotel, og derfor har vi sørget for den første nat på et hyggeligt boutique hotel centralt i Manaus by. Resten af dagen er på egen hånd, så hvis du er frisk efter flyveturen, kan du tage på sightseeing i byen, eller blot slappe af i de hyggelige omgivelser på hotellet.
3. dag: På opdagelse i Manaus
Nyd dagen i Manus på egen hånd. Manaus er hovedstaden i staten Amazonas og er en af verdens mest isolerede storbyer. I alle retninger rundt om Manaus strækker Amazonregnskoven sig. Selvom du er rejst til Manaus for at udforske Amazonregnskoven, så er der al mulig grund til lige at bruge et par dage på at se nærmere på selve byen Manaus. Denne enorme by midt i Amazonas er nemlig helt sin egen. Oplev bl.a. stemningen på byens marked Mercado Municipal og det imponerende Teatro Amazonas fra 1800-tallet. (M)
4. dag: Ekspedition på Amazonfloden
I dag begynder ekspeditionen i Amazonjunglen langs floden. Du sejler fra Manaus med din lokale guide og hjælpere i en privat båd, som også er dit hjem de næste dage. Første stop er Encontro das Águas, som er det sted, hvor vandende fra Rio Negro og Rio Solimões mødes uden at blive blandet, hvilket ses af vandenes farveforskel. Efterfølgende fortsætter du langs floden på små tømmerflåder, hvor du får mulighed for at fiske efter piratfisk. Desuden får du også rig mulighed for at se de brasilianske kaimaner, et krybdyr i alligatorfamilien. Som en ægte eventyrer sover du i hængekøje på båden til lyden af Amazonregnskoven. (M,F,A)
5. dag: Ekspedition på Amazonfloden
I dag fortsætter turen langs floden Rio Negro. Det meste af dagen bruger du på at besøge to samfund, som lever isoleret i Amazonas. Du møder de lokale og lærer om deres traditioner. Om eftermiddagen tager du med din guide på opdagelse i kano for at spotte Amazonas dyreliv. Aftensmaden nydes på en isoleret strand midt i Amazonregnskoven. (M,F,A)
6. dag: Ekspedition på Amazonfloden
Start dagen med at nyde et bad i floden efter morgenmaden. Efter svømmeturen skal du besøge Caboclo folket. Du vil også have mulighed for, at svømme med de specielle lyserøde ferskvandsdelfiner. Herefter står den på overlevelsestur i junglen. Sammen med din guide trekker du gennem regnskoven og lærer forskellige overlevelsesfærdigheder, som at udtrække vand fra træerne, primitive jagt-teknikker og forskellige planters medicinske virkninger. Når mørket falder på slår I lejr og laver mad over bål. (M,F,A)
7. dag: Afslutning på ekspeditionen i Amazonas og fly til Rio de Janeiro
Efter morgenmaden skal lejren pakkes sammen, og du trekker tilbage til båden, hvor du får mulighed for at få en sidste svømmetur i floden, inden turen går tilbage til Manaus. På vejen vil der være et stop på et museum om gummitræer, hvor du vil få et indblik i bearbejdningen af dette materiale og dets anvendelsesmuligheder. Ved kajen i Manaus tager du afsked med skibets besætning og din guide, efter fire dages ekspedition i Amazonas. Derefter køres du tilbage til dit hotel i Manaus, hvor du kan få et bad og slappe af. Tidligt om morgenen køres du til lufthavn og flyver til Rio de Janeiro. (M,F)
8. dag: Ankomst til Rio de Janeiro
Ved ankomst til Rio de Janeiro vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel på Copacabana. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
9-10. dag: På opdagelse i Rio
Velkommen til Rio! Byen man ikke kan komme udenom på en rejse til Brasilien. Rio er den næststørste by i landet, kun overgået af Sao Paulo, og den byder på et væld af skønne oplevelser, lige fra Copacabana stranden til Corcovado bjerget, med den store Kristus statue. Snyd ikke dig selv for en middag på et ægte brasiliansk bøfhus kaldet, Churrascaria (vi kan hjælpe med anbefalinger til byens bedste Churrascaria restauranter). (M) Det er muligt, at tilkøbe dagsture, så du får mest ud af din tid i byen:
 • Byrundtur til de helt klassiske must-sees i byen. Du vil bl.a. besøge Santa Teresa distriktet, den farverige Selarón trappe og ikke mindst Sukkertoppen og Corcovado.
 • Når man alligevel befinder sig i Rio, er det mere end oplagt at tage på en tur ud til nogle af byens mange favelaer. Det er en god øjenåbner med sådan en tur, da det giver dig et mere nuanceret billede af millionbyen Rio de Janeiro. Du vil finde ud af, at det er 'en by i byen'.
 • Du kan også tage på cykeltur med lokal guide til Rio's ukendte strande.
11. dag: Fra Rio til charmerende Paraty
Fra storbyen Rio, går turen til den hyggelige lille by, Paraty, der byder på hvide gamle bygninger med farverige hoveddøre, samt hyggelige brostensbelagte gader. Byen emmer af kolonistil og regnes for et af verdens vigtigste eksempler på portugisisk kolonial arkitektur. Paraty ligger cirka fire timers kørsel syd for Rio de Janeiro. Her overnatter du på et af byens charmerende pousadaer. (M)
12. dag: Afslapning og kultur i charmerende Paraty
Brug dagen på at udforske byen. Du kan vælge at tage på en kajaktur ud fra bugten ved Paraty eller tage på trekkingtur i de junglebeklædte bjerge. (M)
13. dag: Paraty til Ilha Grande
I dag går turen videre til tropeøen Ilha Grande. Fra Paraty er der booket færge til Ilha Grande. Her vil du blive mødt af din guide når du ankommer til Vila do Abraao, den eneste by på øen. Der fíndes ingen biler på øen, så du fortsætter til fods til dit pousada. (M)
14-15. dag: Afslapning og badeferie på Ilha Grande
Dagene er til fri disposition. Ilha Grande er et naturreservat med 130 km. kystlinje med over 100 strande og rig mulighed for af få nogle afslappende dage. Der er blandt andet mulighed for at besøge den berømte Lopes Mendes strand, der er kendt for at være en af de smukkeste strande i Brasilien, tage på bådtur rundt om øen, snorkle, tage på trekking ture, sejle i kajak, surfe og meget mere. (M)
16. dag: Ilha Grande til Iguazú
Nyd morgenen på Ilha Grande inden du bliver afhentet og kørt tilbage til lufthavnen i Rio de Janeiro. Her flyver du direkte til Iguazú vandfaldene og dit hyggelige hotel. Her kan du nyde en svømmetur i poolen eller udforske byen på egen hånd. (M)
17-18. dag: På eventyr ved Iguazú vandfaldene
Den brusende Iguazú flod krydser staten Paraná i det sydlige Brasilien fra øst til vest. Et par kilometer før Iguazú floden krydser Paraná floden, danner den et af de mest pragtfulde naturskønne steder i verden, nemlig Iguazú vandfaldene. Over 2.7 kilometer lang og med en gennemsnitlig gennemstrømning på 1.750 kubikmeter i sekundet, er dette vidunder placeret på et meget specielt sted: kontrasten mellem den grønne vegetation og klippernes mørke farver med hvirvlende vand, som udspringer fra den 72 meter høje klippe, er magisk! I Iguazú er der i alt 275 vandfald, og nogle af dem er over 80 meter høje, hvilket betyder at disse vandfald er bredere end Victoria vandfaldene og højere end Niagara vandfaldene. Det kom derfor heller ikke som nogen overraskelse, da UNESCO i 1986 udnævnte regionen til et verdensarvsområde. Vandfaldene blev oprindelig ”opdaget” i 1541 af spanieren Alvar Nuñez. Han kaldte dem for Saltos de Santa María. Navnet, vi benytter i dag, betyder ”stort vand” på TupiGuarani sprog. Vandfaldene er beskyttet af to nationalparker, en i Brasilien og en anden i Argentina. Turene foregår via stier og gangbroer, som er tilpasset landskabet i området. Det er således let at vandre der uanset alder. De guidede ture rundt i komplekset er tilgængelige adskillige gange om dagen. Det bedste tidspunkt på året at besøge stedet er fra august til november. I regnsæsonen fra maj til juli er der risiko for oversvømmelse, der kan forhindre, at man kan komme helt tæt på faldene via gangbroerne. Du har to dage på egen hånd. Det er muligt, at tilkøbe dagsture og cykelture hjemmefra eller lokalt. (M)
19. dag: Afrejse fra Brasilien
Det er på tide at sige 'på gensyn' Brasilien og atter sætte kurs mod Danmark. Du tager selv i lufthavnen og påbegynder din hjemrejse. (M)
20. dag: hjemkomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter en begivenhedsrig rejse til fantastiske Brasilien.

Overnatninger

3 overnatninger på Hotel Saint Paul i Manaus
3 overnatninger i hængekøje på Amazon ekspedition
3 overnatninger på Nacional Inn hotel i Rio de Janerio
2 overnatninger på Pousada do Principe i Paraty
3 overnatninger på Pousada Ancoradouro på Ilha Grande
3 overnatninger på Pietro Angelo Hotel i Iguazú

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på 4 dages ekspedition på Amazonfloden samt turen til Guarani-indianerne.

Hele året

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Manaus / Manaus - Rio de Janeiro / Rio de Janeiro - Iguazú / Iguazú - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 4 dages ekspedition på Amazonfloden med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top