14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 38.995,-
FRA 21.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag sammen med din familie på eventyr i Brasilien og få unikke oplevelser for livet. I bor hos Vanessa, Leo og deres børn på Tropical Tree Climbing Lodge. Lodgen ligger dybt inde i Amazonas regnskov, hvor I kan opleve det unikke dyre- og planteliv fra toppen af trækronerne. Her vil du sammen med dine børn lære om, hvordan man kan leve af regnskoven og overleve i den. Med klatreudstyr og fra platforme kan I udforske regnskoven med jeres lokale guide fra trækronerne - en sjov og udfordrende aktivitet for hele familien. Ingen tur til Amazonas uden en bådtur til de to kolossale floder Rio Negro og Rio Solimões.
Fra Amazonas flyver I til Rio de Janeiro, hvor I har god tid til at nyde livet på Copacabana. Nyd strandlivet eller tag på opdagelse i byen, på en dagstur eller cykeltur med lokal guide.
Rejsen afsluttes af med et besøg ved Iguazú vandfaldene. Det er svært ikke at blive imponeret over det syn der møder jer her. Opholdet her byder både på en tur til den argentinske og brasilianske side af det fantastiske vandfald.

Rejsen kan udvides med flere dage på de stop der er i dette rejseforslag eller I kan tilføje steder som f.eks. paradis-øen Ilha Grande eller vådområdet Pantanal.

Læs mere om at rejse med børn.
Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

Brasilien kan besøges året rundt. Det sydlige Brasilien har et klima, der minder om Sydeuropas, med varme somre, hvor temperaturen når op omkring 35 grader, og vintre med ca. 20 graders varme og nogen regn. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I tager fra Danmark og ankommer dagen efter til Manaus (lokal tid).
2. dag: Ankomst til Manaus
I lander i dag i en helt anden verden, langt væk fra Danmark. Efter en lang flyvetur er det altid dejligt, at kunne komme nemt og hurtigt hen til jeres hotel, og derfor har vi sørget for den første nat på et hyggeligt boutique hotel centralt i Manaus by. Resten af dagen er på egen hånd, så hvis I er friske efter flyveturen, kan I tage på sightseeing i byen, eller blot slappe af i de hyggelige omgivelser på hotellet.
3. dag: På eventyr til Encontro das Águas
I dag skal I på ekspedition til Encontro das Águas, som er det sted, hvor vandende fra Rio Negro og Rio Solimões mødes uden at blive blandet, hvilket ses af vandenes farveforskel. I kan også være heldige at spotte vilde amazondelfiner mens I sejler langs floden. Efterfølgende sejler I til Parque Ecológico Januari, hvor I får mulighed for at opleve Amazonas unikke plante- og dyreliv. Om eftermiddagen sætter I kursen tilbage mod Manus. (M,F) Amazonas omfatter den største tilbageværende tropiske regnskov i verden. Den udgør 50 % af verdens regnskove og dækker et område, der svarer til 75 gange Danmarks areal. Dens indviklede spind af liv er hjemsted for mindst 10% af verdens kendte plante- og dyrearter.
4. dag: Manaus til Amazon Emotions Lodge i Amazonas
I dag begynder jeres fire dages eventyr til Amazon-regnskoven, hvor der venter jer masser af unikke oplevelser. I bliver afhentet om morgen og kørt to timer nord for Manaus til en beskyttet del af regnskoven kaldet Cave of the Maruaga. Her venter jer en varm modtagelse af Vanessa, Leo og deres børn på Amazon Emotions Lodge, som bliver jeres base de næste par dage. Efter I har fundet jer tilrette på lodgen, venter der jer en fantastisk adventure oplevelse til toppen af regnskovens trækroner. I får alt sikkerhedsudstyr (klatresele, hjelm, m.m.) og en god introduktion til træklatring inden I begiver jer op til forskellige platforme og net i træerne. Børn skal være minimum 5 år for, at deltage i denne aktivitet. I bruger hele eftermiddagen i trækronerne sammen med jeres instruktør, som taler engelsk. I får mulighed for at se regnskoven fra et helt andet perspektiv og opleve Amazonas unikke dyre- og planteliv. I nyder solnedgangen fra net (store hængekøjer) i toppen af trækronerne inden I begiver jer ned til jorden igen. (M,A)
5. dag: På opdagelse i Amazonas
Dagen starter med en kortere trekkingtur i junglen, hvor din guide vil fortælle om, hvordan lokale lever med og af junglen. Lokale lever i harmoni med regnskoven og I vil lære om deres traditioner, kultur og historie. Nyd frokost tilbage på lodgen, inden I begiver jer dybt ind i regnskoven med jeres guide for, at lære hvordan man overlever herude. I får selvfølgelig mulighed for at spotte de vilde dyr, insekter og planteliv, mens I bevæger jer gennem regnskoven. Efter en spændende og lærerig dag i regnskoven går turen tilbage til lodgen, hvor I nyder jeres aftensmad til lyden af syngende cikader. (M,F,A)
6. dag: Trekking og vandfald i Amazonas
Efter morgenmaden tager I med jeres guide i bil cirka 30 minutter væk fra lodgen. Her venter der et kortere trek til et smukt vandfald, hvor I får god tid til at svømme og nyde de smukke omgivelser. Efter en forfriskende svømmetur går turen til landsbyen, Presidente Figueiredo. Her kan I handle lokal kunst og autentiske souvenirs i Waimiri Atrorari's indigenous store. (M,F,A)
7. dag: Fra Amazonas til Rio de Janeiro
Efter en god morgenmad på lodgen går turen tilbage med bil til Manaus lufthavn, hvor I flyver til den farverige badeby, Rio de Janeiro. Ved ankomst til Rio de Janeiro lufthavn bliver I afhentet og kørt til jeres hotel på Copacabana. (M)
8-9. dag: Badeferie, afslapning og kultur i Rio
Velkommen til Rio! Byen man ikke kan komme udenom på en rejse til Brasilien. Rio er den næststørste by i landet, kun overgået af Sao Paolo, og den byder på et væld af skønne oplevelser, lige fra Copacabana stranden til Corcovado bjerget, med den store Kristus statue. De mange strande indbyder til badeferie og afslapning, specielt efter nogle aktive dage i Amazonas. Nyd en god middag sammen på et ægte brasiliansk bøfhus kaldet, Churrascaria (vi kan hjælpe med anbefalinger til byens bedste Churrascaria restauranter). (M) Det er muligt, at tilkøbe dagsture, så I får mest ud af din tid i byen:
 • Byrundtur til de helt klassiske must-sees i byen. I vil bl.a. besøge Santa Teresa distriktet, den farverige Selarón trappe og ikke mindst Sukkertoppen og Corcovado.
 • Når man alligevel befinder sig i Rio, er det mere end oplagt at tage på en tur ud til nogle af byens mange favelaer. Det er en god øjenåbner med sådan en tur, da det giver jer et mere nuanceret billede af millionbyen Rio de Janeiro. I vil finde ud af, at det er 'en by i byen'.
10. dag: Rio de Janeiro til Iguazú
Nyd morgenen på Copacabana i Rio, inden I bliver afhentet og kørt til lufthavnen. Her flyver I direkte til Iguazú vandfaldene, hvor I igen bliver hentet og kørt til jeres hyggelige hotel. Nyd eftermiddagen ved poolen eller tag på opdagelse på egen hånd i byen. (M) Den brusende Iguazú flod krydser staten Paraná i det sydlige Brasilien fra øst til vest. Et par kilometer før Iguazú floden krydser Paraná floden, danner den et af de mest pragtfulde naturskønne steder i verden, nemlig Iguazú vandfaldene. Over 2.7 kilometer lang og med en gennemsnitlig gennemstrømning på 1.750 kubikmeter i sekundet, er dette vidunder placeret på et meget specielt sted: kontrasten mellem den grønne vegetation og klippernes mørke farver med hvirvlende vand, som udspringer fra den 72 meter høje klippe, er magisk! I Iguazú er der i alt 275 vandfald, og nogle af dem er over 80 meter høje, hvilket betyder at disse vandfald er bredere end Victoria vandfaldene og højere end Niagara vandfaldene. Det kom derfor heller ikke som nogen overraskelse, da UNESCO i 1986 udnævnte regionen til et verdensarvsområde. Vandfaldene blev oprindelig ”opdaget” i 1541 af spanieren Alvar Nuñez. Han kaldte dem for Saltos de Santa María. Navnet, vi benytter i dag, betyder ”stort vand” på TupiGuarani sprog. Vandfaldene er beskyttet af to nationalparker, en i Brasilien og en anden i Argentina. Turene foregår via stier og gangbroer, som er tilpasset landskabet i området. Det er således let at vandre der uanset alder. De guidede ture rundt i komplekset er tilgængelige adskillige gange om dagen. Det bedste tidspunkt på året at besøge stedet er fra august til november. I regnsæsonen fra maj til juli er der risiko for oversvømmelse, der kan forhindre, at man kan komme helt tæt på faldene via gangbroerne.
11. dag: På opdagelse ved den argentinske side af Iguazú vandfaldene
I dag er der arrangeret en tur ud til den argentinske side af Iguazú, så husk passet inden I forlader jeres værelse. I vil blive kørt til den anden side af vandfaldene, hvor I, sammen med din guide, stiger ombord på det tog, der kører jer langs vandfaldene i forskellige højder. Rundturen ender ved det største og mest imponerende af dem alle, Devils Throat, som er 90 meter højt. (M)
12. dag: På eventyr til den brasilianske side af Iguazú vandfaldene
Efter en god morgenmad er det blevet tid til en guidet tur til den brasilianske side. Nyd de mange udsigtspunkter over vandfaldene og spot fuglearter som f.eks. tukaner og papegøjer. Det er også muligt, at tilkøbe en helikoptertur over vandfaldene. (M)
13. dag: Afrejse fra Brasilien
Det er på tide at sige 'på gensyn' til Brasilien og atter sætte kurs mod Danmark. Der er arrangeret en privat transfer, der tager jer ud til lufthavnen, i god tid inden jeres fly afgår. (M)
14. dag: hjemkomst til Danmark
I ankommer til Danmark efter en eventyrrejse i Brasilien, som vil give jer minder for livet.

Overnatninger

2 overnatninger på Casa Perpétua i Mananus
3 overnatninger på Amazon Emotions Lodge i Amazon-junglen
3 overnatninger på Atlantis Copacabana Hotel i Rio de Janeiro
3 overnatninger på Canzi Cataratas Hotel i Iguazú

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag til en rejse. Turen kan tilrettelægges præcist som du ønsker, både i forhold til varighed, indhold, m.m. Som alternativ til Amazonas, kunne I også tage til Nonito og Pantanal.
Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder i Brasilien.

Børn kan som udgangspunkt fint deltage på denne tur, men da det er meget individuelt hvad børn kan klare, så anbefaler vi at du tager en snak med din rejsekonsulent, om netop denne tur er velegnet til dit barns temperament og fysiske formåen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på 4 dages turen i Amazon samt turene ved Iguazú.

Hele året

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Manaus / Manaus - Rio de Janeiro / Rio de Janeiro - Iguazú / Iguazú - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider Ifølge program
 • 4 dage på Tropical Tree Climbing Lodge inkl. ture og oplevelser med engelsktalende guide
 • Heldags gruppetur på argentinske side af Iguazú med engelsktalende guide
 • Halvdags gruppetur på brasilianske side af Iguazú med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top