12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Din rejse starter ved én af Brasiliens nok største seværdigheder - Iguazú vandfaldene - som nok må siges at være en mere eller mindre fast bestanddel på enhver rejse til landet. Her vil du få mulighed for at opleve vandfaldene fra både den argentinske og brasilianske side. Fra Iguazú går turen med fly videre til den charmerende by Curitiba, som er hovedstad i delstaten Paraná.
I Curitiba stiger du på Serra Verde Ekspressen, der tager dig de ca. 110 km til den lille, historiske by Morretes. Togturen er fantastisk smuk og du vil få en imponerende udsigt til både bjerge og regnskov.
Efter nogle dage fyldt med forskellige oplevelser, er der afsat tid til afslapning. Dette får du rig mulighed for på den lille ø, Ilha do Mel, der ligger et par timers transport fra Morretes. Ilha do Mel er en mindre kendt ø i Brasilien, men ikke desto mindre et super alternativ til den noget mere besøgte Ilha Grande længere nordpå.
Sidste stop på rejsen bliver Rio de Janeiro, som nærmest er uundgåelig på enhver tur til Brasilien.

Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

Brasilien kan besøges året rundt. Det sydlige Brasilien har et klima, der minder om Sydeuropas, med varme somre, hvor temperaturen når op omkring 35 grader, og vintre med ca. 20 graders varme og nogen regn. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
I dag er der afrejse fra Danmark mod Iguazú vandfaldene i Brasilien.
2. dag: Ankomst til Iguazú
Du lander i dag i en helt anden verden, langt væk fra Danmark. Ved ankomst til lufthavnen i Iguazú er der arrangeret transport hen til dit hotel, så din ankomst bliver så nem og bekvem som mulig. Resten af dagen er helt på egen hånd, så du kan selv bestemme om du vil slappe af på dit værelse eller om du vil gå på opdagelse i området.
3. dag: På opdagelse ved Iguazú vandfaldene
Iguazú Nationalpark strækker sig over et enormt område, helt ind i Argentina. Når man besøger stedet anbefales det faktisk også, at man oplever både den argentinske og den brasilianske side af vandfaldene. Det er også muligt, at leje cykel og udforske på egen hånd eller tilkøb en guidet tur til både den Argentinske og Brasilianske side. (M)
4. dag: Iguazú til Curitiba
Efter morgenmaden tjekker du ud fra dit hotel og køres i lufthavnen, hvorfra du flyver til Curitiba. Ved ankomst bliver du kørt hen til dit hotel, og har resten af dagen til at udforske charmerende Curitiba med dets mange seværdigheder, f.eks. Oscar Niemeyer museet, Operaen og den Botaniske Have. Om aftenen kan du tilkøbe en guidet fototur på cykel rundt i byen. Det er en sjov og anderledes måde at opleve Curitiba på, og samtidig vil du lære at tage nogle flotte billeder med dit kamera. Det vil være nødvendigt for dig at tage en taxa til startstedet for turen. (M)
5. dag: Med Serra Verde Ekspressen fra Curitiba til Morretes
I dag venter der dig et spændende togeventyr. Om morgenen er der afgang med Serra Verde Ekspressen, som tager dig fra Curitiba til næste destination på din rejse, nemlig den lille historiske by, Morretes. Serra Verde toget afgår dagligt fra Curitiba og turen til Morretes tager ca. 3 timer. På vejen kører du igennem regnskov og langs bjergsider af Brasiliens mest sceniske togstrækningfra 1885. Ved ankomst til Morretes bliver du hentet af en chauffør, der vil køre dig rundt i byen på en lille sightseeingtur, så du når at få det meste med på den korte tid du har her. Du bliver til sidst sat af ved dit hotel og har resten af dagen på egen hånd. (M)
6. dag: Fra Morretes til Ilha do Mel
Du bliver hentet på din pousada og kørt til havnen i Pontal do Sul, som ligger ca. 70 km fra Morretes. Herfra er der afgang til Ilha do Mel. Ved ankomst til havnen får du udleveret billetterne til både ud- og hjemturen med færgen, så pas godt på dine papirer mens du er på øen. Der er desuden ingen hæveautomater på Ilha do Mel, så tag godt med kontanter med inden du forlader fastlandet. Ilha do Mel er én af de mest uberørte og maleriske øer i det sydlige Brasilien. Den byder på smukke strande, gode muligheder for surfing, trekking og uberørt natur. Man kan kun komme til øen med båd og her er ingen biler, så alt i alt et sted, hvor der er god mulighed for at komme helt ned i tempo og bare nyde det simple liv. (M)
7. dag: På eventyr på Ilha do Mel
Du har hele dagen på egen hånd. Du kan bruge dagen på ren afslapning ved stranden, eller du kan tage på sightseeing i eget tempo, enten på gåben eller du kan leje en cykel. Du kan bl.a. tage ud til fortet Nossa Senhora dos Prazeres. Fortet er fra 1770 og blev i sin tid bygget for at beskytte bugten omkring Ilha do Mel for spanske angreb. Det tager ca. 40 minutter at gå ud til fortet, mens turen på cykel tager ca. 20 minutter. Det er også en mulighed at tage på en 2 timers trekkingtur ud til Encatadas grotten, som ligger på den sydlige del af Ilha do Mel. Stedet er ét af de mest populære seværdigheder på øen - og skulle du ikke lige være i humør til at trekke, kan du faktisk tage en 30 min. bådtur hertil også. (M)
8. dag: Fra Ilha do Mel til Rio de Janeiro
Efter nogle dejlige, afslappende dage på Ilha do Mel, er det på tide at sætte kursen nordpå, mod helt andre omgivelser (og et andet tempo) i Rio de Janeiro. Du sejles fra Ilha do Mel til fastlandet og køres videre til Curitiba Lufthavn med bus. Herfra er der en kort flyvetur inden du befinder dig i Rio. Fra lufthavnen er der arrangeret transport hen til dit hotel, og resten af dagen er på egen hånd. (M)
9-10. dag: På opdagelse i Rio de Janeiro
Velkommen til Rio! Byen man ikke kan komme udenom på en rejse til Brasilien. Rio er den næststørste by i landet, kun overgået af Sao Paolo, og den byder på et væld af skønne oplevelser, lige fra Copacabana stranden til Corcovado bjerget, med den store Kristus statue. Snyd ikke dig selv for en middag på et ægte brasiliansk bøfhus kaldet, Churrascaria (vi kan hjælpe med anbefalinger til byens bedste Churrascaria restauranter). (M) Det er muligt, at tilkøbe dagsture, så du får mest ud af din tid i byen:
 • Byrundtur til de helt klassiske must-sees i byen. Du vil bl.a. besøge Santa Teresa distriktet, den farverige Selarón trappe og ikke mindst Sukkertoppen og Corcovado.
 • Når man alligevel befinder sig i Rio, er det mere end oplagt at tage på en tur ud til nogle af byens mange favelaer. Det er en god øjenåbner med sådan en tur, da det giver dig et mere nuanceret billede af millionbyen Rio de Janeiro. Du vil finde ud af, at det er 'en by i byen'.
11. dag: Afrejse fra Brasilien
Det er på tide at sige 'på gensyn' til Rio og Brasilien og atter sætte kurs mod Danmark. Der er arrangeret en privat transfer, der tager dig ud til lufthavnen, i god tid inden dit fly afgår. (M)
12. dag: hjemkomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter en begivenhedsrig rejse til fantastiske Brasilien.

Overnatninger

2 overnatninger på Hotel Colonial Iguaçu ved Iguazú vandfaldene
1 overnatning på Hotel Pestana i Curitiba
1 overnatning på Casas Di Monte Ecopousada i Morretes
2 overnatninger på Pousada das Meninas på Ilha do Me
3 overnatninger på Nacional Inn i Rio de Janeiro

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Starter på udvalgte ugedage som afhænger af Serra Verde Express, tag kontakt til en rejsekonsulent for startdatoer.

Hele året

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Let regn- eller skaljakke
 • Vandresko
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Iguazú / Iguazú - Curitiba / Curitiba - Rio de Janeiro / Rio de Janeiro - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Bus-, færge- og togbilletter ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top