Pacific Rim National Park, Vancouver Island, B.C.
Nogle få timers kørsel og 1,5 times færgetur fra Vancouver, finder du Vancouver Island, der på 500 kvadratkilometer repræsenterer meget af den natur, man finder i det vestlige Canada. Har du kun få dage i Vancouver, og kan derfor ikke nå til Rocky Mountains, er det helt sikkert her, du skal have dit skud natur.
Læs mere her.

Det skal du se:
Pacific Rim National Park er 125 km. kyststrækning på Vancouver Islands vestkyst og rummer noget af den mest spektakulære natur, der mange steder minder om dybe, frodige regnskove. Nationalparken ligger mellem byerne Tofino i nord og Ucluelet i syd.
Det er nemt at finde vandrestierne, for skilte ved vejen indikerer, hvor de er, og hvor langt du skal gå. Prøv eksempelvis Rainforest Trail, der ligger midt i parken.
Der er også nogle smukke, brede strande, som eksempelvis Combers Beach – også hvor man kan gå på jagt mellem de enorme stykker drivtømmer, og så er hval-ture en stor industri på især Vancouver Island, hvor 20.000 gråhvaler hvert år kommer til bugten for at yngle. Mellem marts og oktober kan disse samt pukkelhvaler og spækhuggere ses – og massevis af søløver.

Her skal du bo:
Pladsen er godt nok dyr, men får du én af telt-spots'ene på Bella Pacific Campground i Tofino for enden af skråningen ud til Mackenzie Beach, er det bestemt de 250 kr. værd (normalt koster en teltplads omkring 100 kr.). Holder budgettet ikke til det, er der 10 andre campingpladser i Pacific Rim National Park.
Pacific Rim National Park
Der er mulighed for at spotte hvaler når du vandrer langs kysten i Pacific Rim National ParkBald headed eagle spottet i Pacific Rim National ParkEt par solbadende sæler

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top