KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
1 - 4 uger
Ekskl. fly
Fra 4.335,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
De fleste lande i Syd- og Mellemamerika er spansktalende og mange bliver på deres første rejse dertil meget overraskede over, hvor få mennesker der faktisk kan tale engelsk.

At møde lokalbefolkningen på deres eget hovedsprog, skaber øjeblikkelig stor respekt og åbner mange døre. Dit spanske behøver langt fra at være perfekt, men bare dét at du prøver giver stor anerkendelse.

Sprogskolen i Cartagena er beliggende i hjertet af den smukke gamle bydel med mange farverige kolonibygninger. Skolens faciliteter inkluderer fem klasseværelser, cafeteria, gårdhave, et lille bibliotek og så er der gratis wi-fi. Lærerne på skolen er nøje udvalgt ud fra både erfaring og personlighed, for at tilsikre at alle elever får mest mulig ud af undervisningen.

Det er muligt at kombinere et spanskkursus med frivilligt arbejde. Læs mere om frivilligt arbejde her.

Få information og fakta om Colombia her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Colombia her

Bedste rejseperiode

Cartagena har tropisk klima og temperaturen ligger stabilt mellem 28-32 grader året rundt.
Regntiden ligger fra april til november. Regntid betyder ikke nødvendigvis heldagsregn, men ofte kun korte kraftige byger. Byen kan altså sagtens besøges i denne periode.
Højsæson for området er fra december til februar.

Information om spanskundervisning

Fold program ud
Undervisningen foregår i grupper af maksimum seks elever til én lærer for at tilsikre at der er tid og plads til fokus på den enkelte elev. Du vil modtage undervisningsmateriale fra skolen, som både har fokus på læring i sproget samt colombiansk kultur og historie. Der bliver undervist i seks niveauer af spansk. Den første dag møder du lidt tidligere, for at lave en sprogtest, så lærerne kan se hvilke niveau du skal undervises på. Her har du også mulighed for at stille de spørgsmål du måtte have til forløbet. Du kan vælge at have 20 eller 30 (intensiv) spansktimer om ugen. Undervisningen foregår mandag til fredag i tidsrummet 9.00-12.40. Har du valgt intensiv undervisning er der også undervisning om eftermiddagen fra 14.00-15.40. En undervisningstime er 50 minutter. Der er en lille pause fra 9.50-10.00 og igen fra 11.40-11.50. Der lægges vægt på grammatik, ordforråd, udtale og at læse og skrive på spansk. I løbet af ugen er der forskellige aktiviteter, som du gratis kan deltage i. Det kan være salsaundervisning, madlavningskurser, biografture, museumsbesøg og byrundture. På den måde lærer du dine medstuderende bedre at kende og kommer ind under huden på Cartagena og dens befolkning, og får selvfølgelig også øvet dine nye spanske gloser i praksis. Weekenderne er til fri disposition og der er mange aktiviteter at tage sig til både i Cartagena og i nærområdet. Besøg f.eks. ø-rigerne Rosario og San Bernardo, som består af i alt 27 smukke øer. Her finder du de karakteristiske caribiske hvide sandstrande med azurblåt vand og svajende palmer. Der er god snorkling omkring øerne. Du kan tage ud til El Totumo vulkanen og få et mudderbad i det naturligt varme mudder fra vulkanen. Det siges at mudderet har en helbredende effekt. Mulighederne er mange!

Overnatninger

Du kan vælge at bo på hostel i dormværelse eller hos en lokal familie (homestay). Vi kan varmt anbefale at bo privat. Det er en unik chance for at komme tæt på colombianerne og ikke mindst få øvet dit spanske ordforråd.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Sprogkurserne i Cartagena starter hver mandag året rundt (ankomst søndag). Pga. helligdage og skoleferier er skolen lukket nogle dage om året. Hvis du er der i en periode hvor skolen er lukket, vil du modtage ekstra timer i løbet af ugen, så du får alle de timer du har betalt for.

Gruppestørrelse

Der laves gruppeundervisning med maksimum seks elever på hvert hold. Holdene er sammensat efter dine spanskkundskaber.

Hele året

Prisen er inklusiv

  • Transfer fra lufthavnen i Cartagena til dit overnatningssted
  • Overnatning på hostel i flersengsværelse (mod mindre tillæg kan du bo privat i homestay med morgenmad)
  • 20 timers spanskundervisning pr. uge eller 30 timer hvis der vælges intensiv spansk
  • Undervisningsmateriale
  • Sociale aktiviteter tre gange om ugen

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Drikkepenge
  • Transport mellem det sted du bor og sprogskolen
  • Andre måltider end nævnt

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top