Kør-selv ferie i Costa Rica er absolut frihed på hjul. Vores udvalgte kør-selv-ture i Costa Rica henvender sig til dig, der gerne vil være sikker på et optimalt udbytte af din ferie. Jysk Rejsebureau kan tilrettelægge din rute på forhånd, og reservere alle hotelovernatninger, så kan du fuldt ud koncentrere dig om at nyde oplevelserne på dit roadtrip i Costa Rica og slappe af.

Viser 4 oplevelser

Playa Manuel Antonio

Costa Ricas bedste strande & dyreliv

Oplev smukke Stillehavsstrande og udvalgte nationalparker. Rejsen inkluderer kajak- og mountainbiking ved Arenal-søen, en flodbådssafari og en katamaran-bådtur til Isla Tortuga.
Læs mere
21 dage
DECEMBER - APRIL.
fra 31.995,-
fra 12.995,-
Oplev hængebroerne i Monteverde´s Tågeregnskov

Det vestlige Costa Rica for den aktive Familie

Oplev smukke nationalparker og nogle af landets flotteste strande. Glæd dig til kajak- og mountainbiking ved Arenal-søen og udforsk flere eventyrlige vandreruter på egen hånd.
Læs mere
21 dage
DECEMBER - APRIL.
fra 21.595,-
fra 20.395,-
Familierejse i Costa Rica

Familievenlige Costa Rica i egen bil

Denne familievenlige rundrejse er for dig der ønsker at kombinere friheden med billeje rundt i Costa Rica med nogle af landets mest kendte nationalparker.
Læs mere
21 dage
JANUAR - APRIL.
fra 30.395,-
fra 11.795,-
Ruta Sukia trekket i Costa Rica

Trekking & homestays i Costa Rica

Tag på et 4-dages eventyrligt hytte- og campingtrek i Costa Ricas højland. Oplev 2 forskellige homestays, og nyd smukke strande, storslåede nationalparker, vild natur og sjældent dyreliv.
Læs mere
25 dage
DECEMBER - APRIL.
fra 30.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top