Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vil du gerne kombinere lidt af den danske historie med et fantastisk ø hop i Britisk Vestindien så er dette turen for dig. Du kan udleve din sejler drøm i noget af det mest fantastiske farvand, snorkle med farvestrålende fisk og gå i land på ubeboede øer. Rejsen krydres med lidt kultur på St. Thomas og en tur på stand up paddle surfboard.

Få information og fakta om Dansk Vestindien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Dansk Vestindien her

Bedste rejseperiode

Sejlsæsonen strækker sig fra oktober til medio april

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til St. Thomas
Du har de næste dage fri til at udforske St. Thomas. Byen Charlotte Amalie rummer masser af historie og kultur. Her kan du bl.a. besøge St. Thomas Reformed Church, Berascha Veshalom Vegmiluh Hasidim Synagogen og Camille Pissarro bygningen. Overnatning på hotel, St. Thomas
2. dag: St. Thomas på egen hånd. Tur på paddle board i havet omkring St. Thomas inkluderet
I din turen er inkluderet en 2 timers tur på paddle board med guide i mangroverne og langs kysten af St. Thomas. Resten af dagen kan du slentre rundt i det franske kvarter eller inde i midtbyen. Overnatning på hotel, St. Thomas
3. dag: Færge til Tortola og sejlturen begynder
Du skal idag med færgen til Tortola - billetten køber du selv og der er flere daglige afgange fra Charlotte Amalie. Ca pris er 60 USD t/r og turen tager ca 1 time. Du mødes med de andre der skal med på turen først på eftermiddagen ved Hodges Creek, Tortola, I hilser på kaptajnen og provianterer sammen i et lokalt super marked, så I har vand, mad og snacks ombord. Tilbage ombord er det tid til at nyde frokost på dækket. Om aftenen kaster I anker og efter middagen kan turen lægges forbi den berømte Willie T flydende bar, hvis du har lyst.
4.-9. dag: Katamaran cruise
De næste par dage skal I cruise blandt nogle af de smukkeste øer I Caribien – enhver sejlers drøm. Udforsk ubeboede øer, hvide sand strande og nyd solen på dækket. Dagene sluttes med fantastiske solnedgange, friske fisk hvis der har været fangst og måske hygge på stranden. I besøger nogle af disse øer: Norman Island Glæd dig til at opleve denne uberørte perle med beskyttede ankerbugte og god snorkelling ved foden af klipperne. Virgin Gouda På Virgin Gouda ligger båden til kaj i Spanish Town, hvor du kan nyde stemningen blandt de andre sejlere og de lokale. Du kan tage ud og se det berømte område Baths som er en samling af kæmpe granit sten på hvide strande og med hemmelige små naturlige pools. Smukt som et postkort. Guana Island En af de få privatejede øer I Caribien som byder på 7 hvide pulver stranden og masser af tropisk skov, bjerge og bakker. Slap af på stranden og nyd en svømmetur i det klareste vand du længe har set. Little Jost Van Dyke Island Øen er en af de mindste i øgruppen. Snup en drink på den berømte “Soggy Dollar bar”, eller smut på et hike på øen. En dag på Jost van Dyke er en dag i paradis.
10. dag: St. Thomas
Efter morgenmaden går turen tilbage til Hodge Creek Marina, hvor I afmønstrer omkring middagstid. Du hopper på en færge tilbage til St. Thomas, hvor du kan fordøje den sidste uges indtryk med fast jord under fødderne og måske få shoppet lidt souvenirs med hjem.
11. dag: Hjemturen begynder
I dag går turen hjemad.
12. dag: Ankomst København
Du ankommer atter til Danmark efter en dejlig rejse til Dansk og Britisk Vestindien.

Overnatninger

3 nætter på bed and breakfast, St Thomas
7 nætter i kahyt på katamaran

Bemærkninger

Båden er en 40 fods katamaran
Du skal være min. 16 år for at deltage på katamaran turen.
Du ska regne med at bruge mlm 3-400 USD til måltider på sejlturen og betale ca 75 USD til en en "food kitty" der dækker basis ting ombord på båden.

OBS! Kufferter er ikke accepteret ombord - vi anbefaler du pakker i en blød taske eller rygsæk.
Husk at tage en mindre taske med til dagsturerne.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Sejlturen starter hver lørdag så turen bygges op så det passer med denne afgang.

Gruppestørrelse

Der er max 8 deltagere på sejlbåden

December - april

Pakkeliste

 • Kikkert
 • Badetøj og håndklæde
 • Solhat eller kasket
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Drybags til kamera osv.

Prisen er inklusiv

 • Fly t/r
 • Overnatninger som nævnt
 • Guidet paddle board tur på St. Thomas
 • 7 dages katamaran cruise

Prisen er eksklusiv

 • Forsikring
 • Færgebillet mellem St. Thomas og Tortola
 • Udgifter til mad på ca 3-400 USD på sejlturen

Prisbemærkning

Obs bemærk der ikke er mad inkluderet på katamaran turen så du skal påregne udgifter på ca 3-400 USD.
Du skal selv sørge for transport fra St. Thomas til Tortola (der går flere daglige passager færger, for at undgå overnatning anbefaler vi en tidlig morgenfærge)

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top