Lidt væk fra de andre øer i Dansk Vestindien ligger St. Croix og bader i det krystalklare Caribiske Hav. Sandet er kridhvidt, og vinden suser blidt i palmetoppene. Oplev historiens vingesus i hyggelige Frederiksted, eller på fortet Christiansværn i byen Christiansted.

Viser 3 oplevelser

Nyd de lækre strande på øerne i Dansk Vestindien

Farverige Miami og skønne St. Croix

Start din rejse med et par dage i farverige South Beach, Miami inden du skal til St. Croix og indsnuse den særlige stemning i gaderne med de danske gadenavne og de historiske forter. Der bliver også tid til at nyde øens dejlige strande og slappe af i din hyggelige strandbungalow.
Læs mere
13 dage
DECEMBER - APRIL
fra 15.995,-
Danske gadenavne i Charlotte Amalie

Dansk Vestindien Deluxe

Denne tur er til dig, der vil opleve historien i Dansk Vestindien og samtidig bo i skønne omgivelser på St. Thomas og St. Croix. Du bor på hoteller i nærheden af Charlotte Amalie og Christiansted og samtidig nær en dejlig strand. Begge steder indbyder til afslapning, når du vender hjem efter dagens sightseeing.
Læs mere
12 dage
DECEMBER - APRIL
fra 41.695,-
Mocko Jumbi dans

Historie, kultur og strande

Oplev det bedste af Miami og De Vestindiske Øer. Miami giver dig jetsetter-stemning og ikoniske livredderhuse, mens De Vestindiske Øer sørger for masser af historie, caribisk stemning, kultur og smukke tropiske strande.
Læs mere
13 dage
DECEMBER - APRIL
fra 20.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top