KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter med en vaskeægte sanseeksplosion i den hektiske storby Manila, der er hovedstaden i Filippinerne. En guide tager dig rundt i byen, hvor du lærer om historien og dagligdagen i millionbyen. Herefter flyver du til Puerto Princesa på øen Palawan. Lidt uden for byen skal du opleve en spændende sejltur ad den UNESCO-bevarede underjordiske flod, der menes at være en af de længste sejlbare underjordiske floder i verden. Rejsen går videre til den søvnige fiskerlandsby Port Barton, hvor de næste dage byder på rolige timer ved områdets uspolerede sandstrande. Her står tiden stille, mens du nyder det klare vand og byens små hyggelige spisesteder. Du slutter rejsen ved verdenskendte El Nido, hvor områdets gemte paradisstrande og imponerende klippeøer opleves på et vidunderligt ø-hop.

Få information og fakta om Filippinerne her.
Se alle vores spændende rejseforslag i Filippinerne her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden december til april. Her er gennemsnitstemperaturen ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober, og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag er der afrejse fra Danmark mod den filippinske hovedstad, Manila, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være 1-2 mellemlandinger. Ønsker du at gøre stop undervejs, er der rig mulighed for at gøre ophold i Singapore eller Bangkok – tal med din rejsekonsulent om mulighederne.
2. dag: Ankomst til Manila
Mabuhay, velkommen til Manila. Efter at have samlet din bagage op i lufthavnen, mødes du med en chauffør i ankomsthallen som kører dig til dit hotel. Du har resten af dagen til at udforske byen eller tage et velfortjent hvil ovenpå den lange flyvetur.
3. dag: Byrundtur i Manila
Efter morgenmaden på hotellet venter der i dag en oplevelsesrig byrundtur gennem den travle metropol. Din lokale guide vil vise dig nogle af byens hovedattraktioner. En af turens højdepunkter er et besøg inden for den gamle bymur, ”Intramuros”, hvor du lærer hvordan den spanske kolonitid har haft stor indflydelse på Filippinernes historie. I dag er det særligt interessant at se, hvordan historiske dele af byen smelter sammen med moderne arkitektur i en rivende udvikling. Gennem lokale fortællinger vil du ligeledes få en fornemmelse af byens kontraster og befolkningens mange forskellige leveveje. Efter en formiddag fuld af oplevelser og ny viden, er du fri til at tilbringe eftermiddagen på egen hånd. (M)
4. dag: Fra Manila til Puerto Princesa på øen Palawan
I dag går rejsen videre til Palawan. Du hentes i hotellets reception af din chauffør, der kører dig til lufthavnen i Manila, hvorfra du flyver til Puerto Princesa på øen Palawan. Ved ankomst til Palawan vil du straks mærke den heftige varme, når du stiger ud af flyveren – og da ved du, at du er ankommet til din tropiske feriedestination. Efter at have tjekket ind på dit hotel for de næste par nætter, kan du vælge at tage et hvil eller udforske nogle af de omkringliggende restauranter og butikker. (M)
5. dag: Dagstur til den underjordiske flod
Du starter dagen med morgenmad på hotellet. Herefter bliver du hentet og kørt mod dagens vilde oplevelse. Puerto Princesa Subterranean River National Park er en af Filippinernes vigtigste naturområder, og det er her, du finder verdens længste navigérbare flod. Hele området er spektakulært i sig selv med smukke kalkstensformationer, der gemmer på et stort netværk af underjordiske huler. Det er dog den UNESCO-bevarede underjordiske flod, der er turens højdepunkt. Floden er 8,2 kilometer lang og snor sig gennem huler og grotter i komplet mørke. I en lille båd sejler du med en gruppe af andre rejsende ind i mørket. Du er udstyret med lygter og hjelm. Turen når til sidst frem til et stort "rum" kaldet Katedralen. Navnet kommer af de mange drypstensformationer inde i rummet, der siges at forestille kristne ikoner. Den underjordiske flod ved Puerto Princesa er en helt særlig oplevelse – og er også blevet erklæret som et af verdens 7 nye natur-vidundere. (M)
6. dag: Fra Puerto Princesa til Port Barton
Efter morgenmaden afgår din transport mod den lille fiskerlandsby Port Barton. Her venter dage med afslapning på vidunderlige strande. Køreturen varer ca. 4-5 timer, og ved ankomst har du resten af dagen fri til at opleve på egen hånd. (M)
7-9. dag: Afslapning og oplevelser i Port Barton
Nu står den på nogle dage med den lækreste bountystemning. Port Barton er en stille fiskerby, der lige så stille er blevet opdaget som stranddestination. Der vil være rig mulighed for at møde andre rejsende eller at mingle sig med de lokale i byen. Man har ikke travlt i Port Barton, og dagene bruges bedst med en kølig drink og en god bog ved stranden eller i en hængekøje under palmerne. (M)
10. dag: Fra Port Barton til El Nido
Efter nogle afslappende dage i Port Barton, er det i dag blevet tid til at fortsætte rejsen mod verdenskendte El Nido. Du bliver hentet efter morgenmaden og kørt de ca. fem timer til El Nido. Ved ankomst checker du ind på dit hotel og har resten af dagen på egen hånd. (M)
11. dag: Ø-hop ved El Nido
Dagens program står på et vaskeægte ø-hop til El Nidos spektakulære klippeøer, der gemmer på smukke bugter og perfekte bountystrande. Du hopper på en båd sammen med andre rejsende, og så sejler I mod dagens oplevelser. På turen vil du med stor sandsynlighed opleve højdepunkter som Snake Island, Pinagbuyutan Island, Entalula-stranden og Cudugnon-grotten. Undervejs på turen gøres der stop til frokost på stranden. (M,F)
12. dag: Hængebroer og udsigter ved El Nido
El Nido by er smukkest set fra oven. Dagens aktivitet er en tur på hængebroer over skarpe kalkstensklipper til fantastiske udsigtspunkter højt over byen. Fra Taraw Cliff får du et sug i maven og nogle fantastiske udsigter over El Nido. (M)
13. dag: Afslapning i El Nido
I dag er der intet program, men der er rig mulighed for oplevelser på egen hånd. Har du dykkercertifikat tilbyder El Nido fantastiske dykkeroplevelser. Du kan også vælge at tage på endnu et ø-hop til nogle af områdets andre strande eller at leje en scooter og køre til den smukke Napcan-strand. Du kan også vælge at tage en helt afslappede dag på hotellet og i El Nido by. (M)
14. dag: Afrejse fra El Nido og ankomst til Manila
Efter nogle dage spækket med oplevelser for livet, er det blevet tid til at sige på gensyn til Palawan. Du bliver kørt til den lille lufthavn ved El Nido, hvorfra du rejser med et lille privat flyselskab tilbage til landets hovedstad. I Manila er der sørget for et hotel til dig ved lufthavnen, så du nemt kan nå din oversøiske flyvning hjem mod Danmark. (M)
15. dag: Afrejse fra Manila
I dag afgår dit fly retur mod Danmark. Afrejsetidspunktet afhænger af flyselskabet, og har du tid til overs, er der mulighed for at tage en tur ind til byen eller planlægge andre aktiviteter – tag en snak med din rejsekonsulent om mulighederne.
16. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk, tropisk eventyr i Filippinerne. Ankomsttidspunktet afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på Coro Hotel i Manila.
2 overnatninger på Acacia Tree Hotel i Puerto Princesa.
4 overnatninger på Ausan Beach Front Cottages i Port Barton.
4 overnatninger på Golden Monkey Beach Hotel i El Nido.
1 overnatning på Belmont Hotel ved lufthavnen i Manila.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne, præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker til drømmerejsen, sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe.

December - april

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Evt. langærmet badetrøje til at snorkle i
 • Sandaler eller klipklapper
 • Evt. en 'drybag' til at holde dine ejendele tørre på sejlturene
 • Penge i form af kontanter, idet ATM-hæveautomater primært findes i de større byer
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Manila / Manila - Puerto Princesa // El Nido - Manila / Manila - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfers og transporter ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Guidet by-rundtur i Manila
 • Tur til Underground River ved Puerto Princesa
 • Ø-hop ved El Nido (gruppetur)
 • Halvdagstur til Taraw Peak ved El Nido
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Filippinerne er det god skik at give drikkepenge til guider/chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson-priser. Reservationer i højsæson (f.eks. jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top