Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Kom med på en rejse gennem smukke byer og øde sletter. Vi starter i Skt. Petersborg, fortsætter over Moskva og derfra mod verdens dybeste sø, Lake Bajkal, hvor man oplever et smukt og øde landskab.

Herfra vinker vi farvel til Rusland og snor os ind over den mongolske grænse til Ulaan Bator, hvorfra vi skal udforske den mongolske del af Gobi-ørkenen. Vi skal bo hos nomader, ride på kameler og drikke en smule vodka.

Efter et unikt eventyr i den mongolske ørken kører toget videre mod sidste destination, Beijing i Kina, hvor vi skal gå en tur på den kinesiske mur, blive væk i de små baggader, Hutongs, og opleve storbylivet i Beijing - en af Kinas dejligste byer.

Vi ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Line Sig

Foredragsholder

Rejsekonsulent Line Sig

Line Sig

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top