Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i det vestlige Canada i Vancouver, og sejler derefter en tur ud til Vancouver Island for at se spækhuggere og besøge det smukke Tofino.

Herefter fortsætter vi til Canadas Ol by Whistler inden vi tilbagelægger de mange kilometer mod øst til de smukke Rocky Mountains og slutter turen af i Calgary.

Jeg vil også komme omkring øst Canada med camper fra Toronto.

Jeg glæder mig til at se jer til en hyggelig aften, hvor I kan få lidt inspiration til hvad der er at opleve i det vestlige Canada.

Med venlig hilsen
Christopher Levy

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top