Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Ca. 2 timer
Lothar Friis og Steffi Nørtoft Madsen
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vær opmærksom på at dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt tur. Læs mere om turen her

Lothar Friis har tilbragt 12 år i jægerkorpset, hvilket har gjort ham i stand til, at håndtere ekstreme situationer i jungler, bjerge og ørken. Lothar har de seneste 25 år arbejdet som life coach og ofte brugt naturen, når han har undervist. Lothars fornemmeste opgave på denne tur er, at være forberedt og skabe tryghed. Selvudvikling og forandringsparathed er nøgleord på rejsen, og Lothar vil bidrage med nogle personlige redskaber, så I fremover får lettere ved, at klare livets udfordringer.

Turen er fyldt med vanskelige fysiske situationer såsom ømme ben, kolde næser og den tynde luft. På aftenen vil rejsekonsulent Mathias sammen med Lothar Friis fortælle om, hvordan du kan forberede dig inden, hvordan selve trekket er og hvad rygsækken skal indeholde.

På aftenen vil du få et godt indblik i selve turen og dag til dag programmet, hvilke udfordringer du vil møde undervejs og vigtigst - gevinsten ved at stå på toppen af bjerget.

Rejseekspert i Tanzania, Steffi Nørtoft Madsen, vil også være tilstede på aftenen, til at svare på rejserelaterede spørgsmål om Kilimanjaro og Tanzania.

Vi glæder os til at fortælle om denne fantastiske rejse. Ønsket er, at du bliver motiveret til at realisere drømmen om at nå toppen af Kilimanjaro.

Med venlig hilsen
Lothar Friis og Steffi Nørtoft Madsen

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top