Søg
Søg
Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne
Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne
Kahyt på Archipel I ved Galapagos i Ecuador
Hoveddæk på Archipel I ved Galapagos i Ecuador
Soldæk på Archipel I ved Galapagos i Ecuador
Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne
Indendørs spiseområde på Archipel I ved Galapagos i Ecuador
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Galapagos er for alle med eventyr i blodet
Kæmpeskildpadderne på Galapagos kan veje op til 270 kilo med en skjoldlængde på 120 cm og en levealder på ca. 120 år
Havleguanerne er endemiske, hvilket vil sige, at arten kun lever på Galapagos-øerne og så er de også verdens eneste marine firben
Udsigten fra toppen af Bartolome Island på Galapagos
Oplev landleguaner og alle de andre facinerede dyr på Galapagos
Du finder masser af smukke strande på Galapagos, men du skal dele dem med

Galapagos cruise med Archipel I

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.495,-

Varighed: 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12 eller 15 dage

Intet besøg i Ecuador er fuldendt uden at opleve Galapagos-øerne! Tag med på cruise ombord Archipel I og oplev det rige dyreliv og de smukke og interessante øer.

Beskrivelse af båden
Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne. Fordelen ved at sejle med en katamaran, er at den ligger mere stabilt i vandet. Den bruger også kun 1/3 af det brændstof en tilsvarende motorbåd med 16 passagerer ville forbruge pga. vægten. Hvis vejret er til det, er det også muligt at slukke helt for motoren og sætte sejlene, og lydløst glide igennem de spektakulære omgivelser.
Der findes både et indendørs- og udendørs spiseområde, hvor måltiderne bliver serveret. Derudover er der et soldæk og et område til afslapning på nettet, der er spændt ud mellem de to skrog.
Mandskabet består af 8 personer og en dygtig engelsktalende naturguide.
Snorkeludstyr og håndklæder kan lånes gratis på båden.
Vælg mellem et 4,5,8,11,12 eller 15 dages cruise. forhør dig om hvilke øer der besøges på de forskellige ruter hos din rejsekonsulent.

Bådklassificering: Bedre Turistklasse

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Ecuador her.
Praktiske oplysninger om Ecuador.

Sæson

Ecuador er en helårsdestination. Landet har 2 sæsoner, den våde og den tørre, men pga. landets topografi er der store regionale forskelle i vejret. Højdeforskellene giver også store udsving i temperaturen.

Galapagos:
Den tørre sæson fra juni – december er køligere end den våde sæson og der er ofte overskyet. I perioden juli – oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagstemperatur ligger på ca. 20-25 grader og vandtemperaturen på ca. 16-22 grader.
Den våde periode er fra januar – maj. Vejret er varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagstemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22-28 grader.

Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne

Detaljeret beskrivelse

En typisk dag om bord
En dag om bord på en båd ved Galapagos-øerne starter typisk med morgenmad ca. 7.30. Herefter vil guiden give en kort orientering om dagens program og de aktuelle vejrforhold, inden båden i sikkerhedsafstand lægger til ud for kysten af den udvalgte ø. Af hensyn til dyrelivet sejler du i en lille ”panga” (jolle)ind til selve øen.
Når du vandrer på øerne, skal du holde dig til de afmærkede stier og følge din guide under hele turen. Du får sædvanligvis mulighed for to besøg om dagen, et om morgenen og et om eftermiddagen. Hvert besøg varer typisk 2 ½ til 3 timer.
Frokosten serveres om bord, mens båden sejler videre til eftermiddagens destination. Efter frokosten er der mulighed for afslapning på dækket inden dagens andet besøg.
Nationalpark-reglementet kræver, at alle besøgende har forladt øerne senest klokken 18.00.
Middagen serveres om bord på båden ca. klokken 19.00, hvorefter guiden kort vil gennemgå næste dags program. Aftenen er fri til at slappe af, læse en bog, nyde en drink eller gennemgå dagens oplevelser med dine medpassagerer.

Info om Galapagos
Galapagos-øerne er placeret cirka 1000 kilometer ud for den sydamerikanske stillehavskyst og tilhører Ecuador. Det er et sandt paradis for naturinteresserede og fotografer.
Galapagos-øerne har siden 1959 været erklæret nationalpark og den dækker et areal på næsten 5000 kvadratkilometer.
Øgruppen består af mere end 20 øer, hvoraf kun fem er beboede. Galapagos-øerne er verdensberømte for det unikke dyreliv, og hver ø byder på sin helt egen flora og fauna.
Kom også tæt på dyrelivet under havoverfladen, hvor du kan snorkle med hajer, delfiner, havskildpadder og legesyge søløver.
Galapagos-øerne har fortryllet opdagelsesrejsende siden Charles Darwin første gang lagde til under sin jordomsejling i 1835. Nu er det din tur til at få en smagsprøve på denne helt fantastiske natur og det imponerende dyreliv i selskab med en dygtig guide.

Overnatning:
3,4,7,10,11 eller 14 overnatninger i dobbelt- eller twin kahyt.

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Der er afgang året rundt med Archipel I. Forhør dig om startdatoer for de forskellige ruter hos din rejsekonsulent. Hvis der er udsolgt eller datoerne ikke passer med dine rejseplaner, finder vi en anden båd der passer til dine ønsker og budget.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.495,-


Prisbemærkning

Der er tillæg for cruiset på afgangene omkring jul og nytår samt juli og august måned.
Singletillæg er 100 %. Men det er muligt at vælge at dele kahyt med en anden person, og betale prisen ved 2 personer. Det vil altid være en person af samme køn, man kommer til at dele kahyt med.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks 16 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • 4 dages cruise inkl. alle måltider, vand, kaffe og te
  • Overnatning i dobbelt- eller twin kahyt
  • Engelsktalende guide og besætning
  • Lån af snorkel og maske

Prisen er eksklusiv

  • Oversøisk flybillet til Ecuador og flybillet t/r Galapagos
  • Nationalpark gebyr (100 USD) og turistkort (20 USD)
  • Drikkevarer
  • Evt. leje af våddragt
  • Drikkepenge. I Ecuador er det god skik at give guide og besætning drikkepenge efter endt cruise
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 7.495,-
Agua er en motorbåd med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Aqua får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne

Galapagos cruise med Aqua

Tag med på cruise med båden Aqua og oplev det unikke dyre- og planteliv på Galapagosøerne.

Varighed: 4,5 eller 8 dage
fra: 14.505,-
Galapagos

Quito og Galapagos cruise med Xavier III

Oplev smukke Quito og den betagende flora og fauna på Galapagos-øerne om bord på Yachten Xavier III.

Varighed: 7 eller 10 dage
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: