Galapagos-øerne er placeret cirka 1000 kilometer ud for den sydamerikanske stillehavskyst og tilhører Ecuador. Øgruppen består af mere end 20 øer, hvoraf kun fem er beboede. Galapagos-øerne er verdensberømte for det unikke dyreliv, og hver ø byder på sin helt egen flora og fauna. På din rejse til Galapagos kommer du også tæt på dyrelivet under havoverfladen, hvor du kan snorkle med hajer, delfiner, havskildpadder og legesyge søløver.

Viser 8 oplevelser

Cuyabeno-reservatet ligger i amazonjunglen. Her får du mulighed for at komme helt tæt på den spændende flora og fauna som f.eks. omfatter aber, fugle, anakondaer og den lyserøde floddelfin

Eventyrlige Amazonas & Galapagos

Kom med dybt ind i Amazonjunglen, mærk stemning og det lokale liv på marked i Otavalo og oplev Galapagos' fantastiske dyreliv og natur på et spændende cruise.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 35.895,-
Ø-hop på Galapagos og backpacking i Ecuador

Ø-hop på Galapagos og backpacking i Ecuador

Få en god start på dit backpacker-eventyr i Ecuador med et par dage i Quito og videre på syv dages ø-hop på Galapagos, inden du rejser videre på egen hånd.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 15.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos

Ecuador og Galapagos for hele familien

Tag familien med på eventyr i Ecuador. Lær om indianers liv i Amazonas, kom tæt på vulkaner og vandfald samt oplev det imponerende dyrliv på Galapagos.
Læs mere
19 dage
HELE ÅRET
fra 28.395,-
fra 25.795,-
Mærk stemningen, få shoppet og prøv nogle af de lokale retter på det lokale marked i Latacunga

Det bedste af Ecuador og Galapagos

Kom til de bedste markeder, hyggeligste landsbyer og smukkeste vulkaner i Ecuador samt ø-hop og cruise til de mest unikke øer på Galapagos.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 38.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos

Ecuador adventure

Tag på det store adventure-eventyr i Ecuador: bestig flere af Ecuadors ikoniske vulkaner (Pasochoa, Iliniza Norte, Corazon og Cotopaxi) og dyk blandt legesyge søløver og hammerhajer på Galapagos.
Læs mere
16 dage
JUNI - OKTOBER
fra 31.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr-rekse til det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne unikke rejse - kom tæt på Galapagos unikke dyreliv, oplev inkaruinen Machu Picchu, mærk kraften fra imponerende Iguazú og nyd sambarytmerne på strandene i Rio de Janeiro.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 44.995,-
Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne

Galapagos cruise med Archipel I

Intet besøg i Ecuador er fuldendt uden at opleve Galapagos-øerne! Tag med på cruise ombord Archipel I og oplev det rige dyreliv og de smukke og interessante øer.
Læs mere
4, 5 eller 8 dage
HELE ÅRET
fra 13.195,-
Frivilligt arbejde i Ecuador

Frivilligt arbejde i Ecuador

I Ecuador kan du arbejde som frivillig på mange forskellige projekter enten i hovedstaden Quito, Amazonjunglen eller på Galapagos.
Læs mere
2 - 8 uger
HELE ÅRET
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Galapagos

Få info og fakta om Galapagos lige her!
weather

Vejret i Galapagos

Galapagosøerne ligger ca. 1.000 km fra Ecuadors kyst. Her er klimaet noget anderledes end på fastlandet og påvirkes af de havstrømme, der rammer ø-gruppen. Galapagos har to definerede sæsoner: en regntid og en tørtid. Regntiden løber fra januar-maj, hvor du skal forvente mere regn og temperaturer omkring 30 grader. Tørtiden ligger fra juni-december og er den "køligere" periode med temperaturer omkring 26 grader.
travel

Bedste rejsetidspunkt

På Galapagos har hver sæson sine fordele og ulemper, men du kan være sikker på, at der venter dig fantastiske natur- og dyreoplevelser, lige meget hvornår du rejser på året. Højsæson for rejser til Galapagos er fra midt december-januar og igen fra juni-august. Vil du rejse i disse perioder, anbefales det at booke ophold og/eller Galapagos-cruise i god tid.

En ideel destination for alle naturelskere

I den fjerne del af verden gemmer der sig en af de helt specielle naturperler med et helt enestående dyreliv og flora, som er unik for hver af øerne. Det er i høj grad noget af det helt specielle, som rejser til Galapagos-øerne byder på, når dit eventyr fører dig hertil.

Hos Jysk Rejsebureau kan du tage på en eventyrlig rejse til Galapagos og blandt andet sejle rundt til de forskellige øer på et uforglemmeligt krydstogt, hvor du kommer helt tæt på naturen og dyrelivet. Vi skræddersyer din rejse til Galapagos, så programmet matcher dine ønsker og behov. Book et møde med en af vores rejsekonsulenter, og få hjælp til at gøre dine Galapagos-drømme til virkelighed.


Oplev landleguaner og alle de andre facinerede dyr på Galapagos

Rejser til Galapagos er et sandt naturparadis

Galapagos består af 19 vulkanske øer, der ligger tæt placeret op ad Ækvator og næsten 1.000 km vest fra Ecuadors kyst. Rejsen dertil er lang, men når du kommer frem, vil du med det samme se, hvorfor Galapagos er hele turen værd. Langt størstedelen af øernes areal er nationalpark, og du har derfor nemt adgang til den flotte natur, som byder på både flotte sandstrande, blå laguner, uberørt regnskov og vulkansk landskab.Ecuador, Galapagos og Peru

Tag på øhop i Galapagos, og oplev det unikke dyreliv

På Galapagos findes et helt unikt dyreliv. Her lever bestemte arter, du ikke finder nogen andre steder i verden. Øerne er blandt andet kendt for deres gigantiske skildpadder. Rejser til Galapagos er derfor særligt oplagte, hvis du er interesseret i naturen og ønsker at komme helt tæt på de sjældne arter.

Det var også her, at Charles Darwin studerede det helt særlige og mangfoldige dyreliv, der fik afgørende betydning for hans senere teori om arternes oprindelse. På øen Santa Cruz kan du besøge Darwin Research Center, hvor du kan lære mere om øernes mange dyr. Hos Jysk Rejsebureau kan vi planlægge det ultimative øhop til Galapagos’ forskellige øer, hvor du kan komme på alle de bedste udflugter og følge i Darwins fodspor.


Kæmpeskildpadderne på Galapagos kan veje op til 270 kilo med en skjoldlængde på 120 cm og en levealder på ca. 120 år

Udforsk de lokale byer på din rejse til Galapagos

Galapagos har flere stemningsfyldte byer, som kan levere et velkomment pusterum fra den vilde og vidunderlige natur. På Santa Cruz kan du gå på opdagelse i den større by Puerto Ayora, hvor du kan finde masser af skønne restauranter og caféer med og få den lokale kultur ind under huden.

På Galapagos’ største ø, Isabela, kan du tage på et lille eventyr i den idylliske by Puerto Villamil, hvor du bliver mødt af sandklædte gader og en meget imødekommende befolkning. Det er også på øen Isabela, at du kan tage på trekking til vulkanen Sierra Negras enorme krater, hvor landskabet til forveksling ligner en anden planet.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
faq

Hvor ligger Galapagosøerne?

Galapagosøerne består af 19 større øer og en lang række mindre øer beliggende vest for Ecuadors fastland. Der er næsten 1000 km fra fastlandet af Ecuador til Galapagosøerne, og derfor skal man på en flyvetur på ca. 2 timer fra fx Guayaquil til øerne.

Hvorfor skal man besøge Galapagosøerne?

Galapagosøerne er verdensberømt for sin enestående natur og et helt unikt dyreliv. Her findes arter, der ikke findes nogle andre steder i verden, og øerne er derfor et absolut mustsee for natur- og dyreinteresserede, men i den grad også et besøg værd for alle andre, der måtte elske adventure og et spændende eventyr på lands og til vands.

Hvad koster en rejse til Galapagos?

En rejse til Galapagos starter fra 14.995 kr., men afhænger af antal dage, overnatningssted samt hvilke oplevelser du ønsker at inkludere i rejsen. Din rejse til Galapagos kan sammensættes efter dine ønsker og behov samt budget.

Hvornår rejste Darwin til Galapagos?

Den verdenskendte naturforsker Charles Darwin besøgte Galapagos i 1835 under sin berømte jordomsejling. Observationerne på Galapagos blev afgørende for hans teori om arternes oprindelse, idet han opdagede, hvordan nærtstående arter tilpasser sig forskellige miljøer, så arterne opnår bedst mulige vilkår for overlevelse.

Indret din rejse til Galapagos, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Galapagos-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Galapagos for dig.


Til top