Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 7.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har lavet et forslag til dig, der gerne vil bo i lækre og lidt ekstraordinære omgivelser. Udover lejebil har vi inkluderet 2 nætter i glampingtelt og 5 nætter på et rigtig dejligt luksus hotel.

Hent din bil i lufthavnen i Thessaloniki og fortsæt til "Bubble Tents” som er et eco-resort beliggende på toppen af en bakke omgivet af hundredvis af oliventræer og udsigt til det Ægæiske hav og landsbyen Nea Moudania i Halkidiki. Du bor to nætter i de fantastiske omgivelser, inden du fortsætter til Sithonia halvøen, hvor du skal bo fem nætter på det vidunderlige hotel Ekies, der ligger i udkanten af den charmerende fiskerlandsby Vourvourou.

Bedste rejseperiode

Det sydlige Grækenland og øerne har subtropiske middelhavsklima, som lover varme og tørre somre med bagende sol. Vinden fra havet gør varmen behagelig i kystområderne, men hvis du ikke er til for høje temperaturer og foretrækker lidt færre mennesker, er de milde forårs- og efterårsmåneder at foretrække. Vær opmærksom på ydersæsoner kan være ensbetydende med at der er mindre udbud af aktiviteter i områderne

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Grækenland er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1.dag: Afrejse mod dejlige Grækenland og Halkidiki
Du rejser idag mod Thessaloniki, hvor din lejebil står klar til at tage dig på eventyr på skønne Halkidiki. Halkidiki er en af de smukkeste sommerdestinationer i det nordlige Grækenland. Denne unikke græske region består af 3 halvøer som strækker sig ud i det Ægæriske hav. De tre halvøer hedder Kassandra, Sithonia og Agion Oros (Det hellige bjerg). Kassandra er den første af de tre halvøer, man når efter man kører fra Thessaloniki til Halkidiki. Turen tager kun 30 minutter. Det er den mest turistede af de tre halvøer. Halvøen byder på en rig historie, arkæologiske områder, dejlige sandstrande, smukke skove, varme kilder og et stort udvalg af hoteller, vandsportsaktiviteter og natteliv. Sithonia er den ”midterste” halvø. Dette område er meget mere stille i forhold til Kassandra når man ser på turismen. Området minder meget om Kassandra. Den største forskel ligger i naturen hvor skovene hovedsageligt består af smukke grantræer. Der findes også vinmarker og olivenlunde – men det største areal er dækket af granskov. Sithonia er blandt andet kendt for havnebyen Porto Karras, hvor man finder luksushoteller, vingårde, granskov og en skøn marina. Sidst men ikke mindst byder Sithonia på både smukke vilde kystlinjer og smukke hvide sandstrande med turkisblåt vand. Agion Oros (Det Hellige bjerg Athos) er den østligste af Halkidikis 3 halvøer og er noget helt unikt. Alle øens beboere er munke og kvinder har ikke lov til at besøge øen. I området findes 20 klostre, hvor munkene lever i isolation. Det er heller ikke let at besøge øen som mand. Ønsker du dette skal du ansøge flere måneder i forvejen. Det er dog muligt at få et lille glimt af denne unikke halvø, hvis man tager en bådtur. Fra båden kan man nyde udsigten af det hellige bjerg ”Mount Athos”, og mange af øens klostre kan også ses fra vandsiden sammen med det frodige og fortryllende landskab. Du skal i nat overnatte næsten under åben himmel i dit Bubble Telt.
2. dag: På egen hånd ved dit Bubble telt
Bubble teltene er en unik oplevelse, hvor du får lov at sove under en funklende stjernehimmel med komforten af et dejligt hotel. ”Bubble teltene” er et Eco-resort beliggende på toppen af en bakke omgivet af hundredvis af oliventræer og med udsigt til det Ægæiske hav og landsbyen Nea Moudania i Halkidiki. Du skal bo i eget private bubble telt med tilhørende parkeringsplads og lille have. Teltene ligger mellem Nea Moudania og Nea Potidea i Kassandra og kun omkring 10 minutters gang fra vandet. Du kan mod betaling benytte de opstillede boblebad. Overnatning i dit Bubble telt.
3.-6. dag: Idag kører du videre mod Sithonia halvøen
Du skal de næste 5 nætter bo på vidunderlige Ekies resort. Hotellet ligger i udkanten af den charmerende fiskerlandsby Vourvourou. Du kan fra hotellet let komme ind til byens hovedattraktioner heriblandt Vourvourou Bay. Den fine sandstrand med solsenge og strandparasoller ligger ca 10 minutters gang fra hotellet. Alle værelser har sikkerhedsboks, minibar, kaffe/the faciliteter & en ismaskine. Der serveres dagligt kontinental morgenmad. Hotellet har en gastronomisk restaurant, der serverer lokale retter og i baren kan du nyde en forfriskende drink. Det er muligt at arrangerer en række aktiviteter såsom ”tubing”. snorkel ture og bordtennis. Her er gratis parkering ved hotellet. Vi kan anbefale følgende aktiviteter under dit ophold Besøg nogle af Grækenlands bedste strande. Kendt for finkornet sand, turkisblåt vand og frodige grønne omgivelser. Jeep Safari i Sithonia - tag på eventyr i Halkidiki’s natur på Sithonia, hvor du vil få billeder på nethinden du sent vil glemme med mageløse udsigter over det ægæiske hav & Toroneos bugten. Du kører gennem olivenlunde og oplever det vilde landskab. Cruise i Toroneos Bugten - en dejlig afslappende dag på Toroneos bugtens blå vand, hvor du kan nyde udsigten af Sithonia og Kassandras smukke kystlinjer fra vandsiden. En perfekt dag til at solbade og få en forfriskende dukkert i det klare hav. Dykning i Halkidiki - havet har måske allerede charmeret dig, men under overfladen venter en helt ny og forunderlig verden. Hvis du ikke allerede har dykkererfaring kan vi sætte dig i kontakt med en lokal dykkerguide, som kan lære dig dykningens hemmeligheder og derved åbne en helt ny verden under havets overflade for dig. Du kan leje udstyr lokalt Cruise “the Holy Mountain Athos” - turen starten fra havnen Ormos Panagia på Sithonia. Herfra sejler du mod den sydlige del af Athos halvøen, indtil du når punktet, hvor bjerget tårner sig 2033 meter op. Når du sejler langs den nordlige kyst er der fra båden udsigt til de mystiske og fascinerende klostre, som i århunderede har været centrum for de ortodokse munkes levestil. Efter ca 4 timer stoppes ved landsbyen Ouranoupolis,hvor der vil være tid til at gå op opdagelse, gå en tur, shoppe lidt og indtage et lokalt måltid på en hyggelig taverna. Besøg en vingård og smag lokale vine - en af de bedste oplevelser i Halkidiki er at gå igennem de nærmest endeløse vinmarker og smage på de lokale vine. Sol, hav og fauna udgør områdets treenighed. Druerne suger sollyset og havbrisen og giver vinen dens uhøjtidelige karakter. Du overnatter på Ekies i standardværelse (M)
7. dag: Til til at tjekke udfra paradis og rejse hjem
Det er idag tid til at køre tilbage mod Thessaloniki og aflevere bilen inden du boarder dit fly tilbage til Danmark

Overnatninger

2 overnatninger i Bubble telt
5 overnatninger i standardværelse på Ekies All Senses Resort

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutique- og luksushoteller på Halkidiki halvøen.

Bemærkninger

Husk internationalt kørekort og kreditkort når du skal leje bil.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

maj-september

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Thessaloniki t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Billeje inkl. forsikring i henhold til betingelser

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Parkeringsafgifter
 • Hotelskat der afregnes lokalt og ca. udgør 3 eur/nat
 • Brug af jacuzzi ved telte er for egen regning

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top