Søg
Søg
Azurblåt hav og kridhvide strand findes overalt på Gili-øerne
Bali Water Temple - Pura Ulun Danu
Bali Risbonde
Bali Tempel - Gunung Kawi
Bali-Lombok Cykelrejse
Bali-Lombok cykelrejse
Solnedgang Legian
Munduk vandfaldet
Dykning ud for Borneos kyst
Tulamben, Bali, Indonesien
Azurblåt hav og kridhvide strand findes overalt på Gili-øerne
Kunstrejse på Bali
Tanah Lot templet

Bali & Gili Air for familien

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.695,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 9.495,-

Varighed: 16 dage

På denne fantastiske og familievenlige rundrejse oplever du Bali og Gili Islands, og med ganske få stop på vejen.

Bali er præcis lige så eksotisk, som navnet antyder. På denne lille indonesiske ø kan du glæde dig til at opleve Balis smukke kultur, natur og strande. Turen tager dig videre til Gili Air som er kendt for sine flotte strande, azurblåt vand og enestående koralrev. Rejsen giver dig mulighed for at opleve i dit eget tempo, i flotte og naturskønne omgivelser.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Sæson

Indonesien kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt.
Landet har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom du stadig skal forvente en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien

2. dag: Ankomst Sanur
Ved ankomst til Bali skal du kigge efter din chauffør som står med et skilt med dit navn på. Du kører direkte til hotellet i Sanur, en køretur på ca. 30 min.

3-4. dag: Sanur
Der vil dagen efter ankomst være et introduktionsmøde på Jysk Service Center, hvor du vil få praktiske informationer om din tur. Sanur er en af de mere stille og rolige områder på Bali. Der er en hyggelig strandpromenade, hvor du tidligt om morgenen kan opleve solopgangen over Bali. Nyd maden på byens mange restauranter, eller tage på shopping. Du kan leje en cykel og opleve byen på egen hånd.(M)

5. dag: Sanur - Batubulan - Celuk - Ubud
Denne dag får du mulighed for at opleve den traditionelle og meget interessante Barong-dans i byen Batubulan. Herefter fortsætter du til Celuk for at se det smukke "filigran" sølvsmykke, som laves på Balis lokale sølvværksteder, og opleve de smukke balinesiske træudskæringer. Over middag ankommer du til den meget charmerende kulturby Ubud. Du indkvarteres på et hotel i byens udkant. Fra dit hotel findes der en gratis shuttlebus til centrum, ellers tager det ca. 15 min. at tage turen til fods. (M)

6 - 7. dag: Ubud
Der er mange oplevelsesmuligheder i Ubud og i nærområdet. Det er det kunstneriske centrum af Bali, som også er kendt for yoga, meditation og afslappende spaophold. Der er mange spændende forretninger i byen samt flere museer, gallerier og ikke mindst danseforestillinger. Er du til adventure oplevelser kan du tage på riverrafting, cykelturer, samt bestige enten Batur (1,717m) eller Agung vulkanen (3,142m). Besøg også de interessante markeder og de skønne spisesteder i byen. Derudover har Ubud mange gode vandreruter lige uden for "byskiltet" som du kan tage på egen hånd. (M)

8. dag: Ubud - Gili Air
Du vil blive hentet på dit hotel i Ubud og kørt til Padang Bai. Herfra skal du med speedbåd til Gili Air, via Lombok. Bådturen mellem øerne tager ca. to timer og du vil være fremme lige omkring middagstid.

9-13. dag: Gili Air og strandferie i eksotiske omgivelser
De næste dage står i afslapningens tegn på øen Gili Air. Her er der mulighed for at komme ud og snorkle og dykke. Øen er 5 km i omkreds og det er en skøn oplevelse at gå øen rundt. Der er stille og roligt, men øen er bestemt også i udvikling. Der er en del restauranter i den sydøstlige del af øen, og der kommet mere byliv de seneste år.

14. dag: Gili Air – Padang Bai – Sanur
Der er afgang med speedbåd fra Gili Air, hvor du sejler via Gili Trawangan til Padang Bai. Herefter skal du med bus til dit hotel i Sanur med ankomst om eftermiddagen. Afslutningsvis kan du nyde alle indtrykkene fra rejsen ved stranden eller ved poolen. (M)

15 dag: Sanur - Denpesar Lufthavn
Efter morgenmaden har du lidt tid inden du skal tjekke ud. I løbet af dagen bliver du hentet og kørt til lufthavnen. (M)

16 dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark


Overnatning:
3 overnatninger på standard hotel i Sanur
3 overnatninger på standard hotel i Ubud
6 overnatninger på standard hotel på Gili Air
1 ovenatninger på standard hotel i SanurM = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Alle ugens dage.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.695,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 9.495,-


Prisbemærkning

Rejseforslaget er sammensat som inspiration - Kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse. Tilbuddet gælder i udvalgte perioder.

Højsæsons tillæg fra:
01 juli. - 31 august
15 december. - 15 Januar

Ring til vores rejsekonsulenter med speciale i Indonesien og hør nærmere

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter fra Danmark t/r
 • Overnatninger og måltider ifølge program
 • Transfer til og fra lufthavnen på Bali
 • Speedbåd t/r fra Bali til Gili Air
 • Lokale engelsktalende chaufører

Prisen er eksklusiv

 • Entreer undervejs på de forskellige ture/transfers
 • Andre måltider end de nævnte i programmet
 • Indonesisk visum
 • Lufthavnsskat ved udrejse
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til guiderne. (I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur)
 • Dagsturer som ikke inkluderet i rejseforslaget
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 4.995,-
Komodovaran, Komodo, Indonesien

Komodo for backpackeren

Er du backpacker med god tid og mod på eventyr? Så er denne 5 dages sejltur fra Lombok til Komodo og retur lige noget for dig!

Varighed: 5 dage
fra: 4.995,-
Komodo

Komodo/Rinca Ekspeditionen

Mødet med de verdensberømte Komodo-varaner er højdepunktet på denne tur. Men også livet ombord på båden, øens skønne natur og det vilde dyreliv er med til at gøre turen mindeværdig.

Varighed: 3 dage

Gratis rejseforedrag

Indonesien og Bali: 27-02-2019 18:00:00 : 12040
Aarhus
27. februar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Bali og Gili: 04-03-2019 18:00:00 : 12893
Aalborg
4. marts 2019 kl. 18:00

Bali og Gili

Indonesien og Bali: 18-03-2019 18:00:00 : 12050
Aarhus
18. marts 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Se mere her

Servicecenter

Indonesien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Indonesien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: