17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.995,-
FRA 14.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til oplevelser på egen hånd.

Det er svært at finde en bedre sommerferiedestination i Asien end Indonesien. Her er vejret som udgangspunkt godt fra maj til oktober og særligt i juni, juli og august, hvor det er vejrmæssigt højsæson. Derfor ér Indonesien helt oplagt som feriedestination i vores sommerferie. På denne rejse oplever du Balis smukke kultur og natur ved Seminyak, Ubud og Sanur. Turen tager dig videre til Gili Islands og Nusa Lembongan, der er kendt for sine smukke omgivelser, azurblå vand og enestående koralrev. Rejsen giver dig mulighed for at opleve noget af det bedste, som Bali, Gili og Nusa Lembongan har at byde på.

Glæd dig til:
• Balis smukke og frodige natur og højland
• Gili Trawangans ro og lækre strande
• Nusa Lembongans vilde og smukke klippefyldte kyststrækninger
• Balis spændende kultur og religion

Bedste rejseperiode

Indonesien kan besøges hele året, da der er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt.
Landet har to årstider - regntiden fra november til marts og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom du stadig kan forvente en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men ofte kun i kortere tidsrum ad gangen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali i Indonesien. Flyrejsen er på gode forbindelser med kun én mellemlanding.
2. dag: Ankomst til Bali
Ved ankomst til Bali vil du blive afhentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Sanur. Her kan du nyde resten af dagen ved stranden, slappe af på hotellet og udforske områdets lækre restauranter.
3. dag: Afslapning ved Sanur
Sanur er et af de mere stille og rolige områder på Bali. Der er en hyggelig strandpromenade, hvor du tidligt om morgenen kan opleve solopgangen over Bali. Nyd maden på byens mange restauranter, tag på shopping eller en tiltrængt tur på stranden ovenpå den lange rejse fra Danmark. Du kan også leje en cykel og opleve byen på egen hånd. Som en ekstra bonus kan du benytte dig af Jysk Rejsebureaus servicecenter i Sanur, der kan give dig gode tips og idéer til oplevelser på rejsen i Indonesien. (M)
4. dag: Fra Sanur til Ubud
Efter morgenmaden er der afgang mod Ubud, hvor du skal overnatte de næste tre dage. Du bruger dagens transfer som ½ dags udflugt, hvor turen går forbi det smukke Tanah Lot tempel, der ligger dramatisk på en klippeø ude i vandet. På vej mod Ubud besøger du et af Balis ældste templer, Pura Taman Ayun i Mengwi. Begge tempelbesøg giver et lille indblik i den særegne balinesiske hinduisme. Om eftermiddagen ankommer du til Ubud, der er din base de næste tre dage på øen. Du indkvarteres i den sydlige del af Ubud, hvor du nemt kan gå in til byen og oplever skønne Ubud. (M)
5-6. dag: På eventyr i Ubud
Der er mange oplevelsesmuligheder i Ubud og i området omkring. Det er det kunstneriske centrum af Bali, der også er kendt for yoga, meditation og afslappende spaophold. Der er mange spændende forretninger i byen samt flere museer, gallerier, templer og ikke mindst danseforestillinger. Er du til adventureoplevelser kan du tage på riverrafting, cykelture samt bestige enten Batur- (1.717m) eller Agung-vulkanen (3.142m). Besøg også de interessante markeder og de skønne spisesteder i byen. Derudover har Ubud mange gode vandreture i den frodige natur blandt risterrasser, som du nemt kan udforske på egen hånd. Har du mod på en lidt længere udflugt, så kan en tur til det rolige og naturskønne Munduk anbefales. (M)
7. dag: Fra Ubud til Nusa Lembongan
Du vil blive hentet på dit hotel i Ubud og kørt til til Sanur, hvor der sejles over til Nusa Lembongan. Efter indtjekning på hotellet kan du nyde dagen med at udforske øen eller slappe af ved stranden. Hotellet ligger i den nordlige ende af Jungubatu stranden, som er et smukt langt strandområde. Ude foran hotellet er der sat tangplantager op, som til tider kan ”dufte” lidt – Dette er et gammelt erhverv og en god indkomst for de lokale. (M)
8–9. dag: På opdagelse på Nusa Lembongan og Nusa Penida
På Nusa Lembongan er det muligt at komme rundt med pickup-trucks eller med knallerter. Det er oplagt at tage på smukke gåture langs stranden og spise på de gode restauranter i området. Nusa Lembongan har mange bugter samt en skøn mangroveskov, som du kan udforske. Der er mulighed for at svømme og snorkle ud fra kysten, men for at komme til de bedste snorklespots skal du på en arrangeret bådtur. Dykning fra Nusa-øerne er desuden helt specielt og kan arrangeres via dit hotel. Du kan også besøge den nærliggende ø, Ceningan, ved at passere den gule bro. På denne ø er der kun knallerter, da biler ikke kan komme derover. Solopgang og solnedgang kan nydes fra hotellet, og den smukke Agung vulkan på Bali kan ses på afstand, hvis vejret tillader det. Derudover kan du på egen hånd udforske naboøen, Nusa Penida, hvor du bl.a. kan snorkle eller dykke med de store mantarays (djævlerokker) ved Manta Point eller vandre til det smukke udsigtspunkt ved Kelingking Secret Point Beach. (M)
10. dag: Fra Nusa Lembongan til Gili Trawangan
Tiden er kommet til ægte strand paradis på Gili Trawangan. Der er afhentning på hotellet og kørsel til havnen, hvor du sejler direkte til Gili Trawangan. Det tager ca. 2 timer. Ved ankomst til Gili Trawangan er det ca. 400 meters gå afstand til hotellet, hvor du bor rigtig dejlig på Villa Ombak.(M)
11-13. dag: Afslapning på Gili Trawangan
Denne del af rejsen står i afslapningens tegn på øen Gili Trawangan. Her er der mulighed for at komme ud og snorkle og dykke. Øen er 5-6 km. i omkreds, og det er en skøn oplevelse at gå øen rundt. Der er rig mulighed for at spise et nyt sted hver aften, da der findes en del restauranter på øen. Du kan også booke en returbillet med lokal shuttlebåd, der kan sejle dig til enten øerne Gili Meno eller Gili Air, for at få den fulde oplevelse af de tre øer, der tilsammen danner Gili Islands. Dagene er til fri disposition. (M)
14. dag: Fra Gili Trawangan til Seminyak
Denne morgen siger du farvel til Gili Trawangan. og tager med hurtigbåden retur til Bali, hvor Seminyak er det sidste sted, du besøger på denne rejse. Igen finder du selv til havnen på Gili Trawangan, før du sejler retur til Bali. Der sejles via Gili Air til Lombok og til Padang Bai. Rejsetiden er ca. 2 timers rejsetid. Ved ankomst til Padang bai er der direkte bustransport til Seminyak (ca. 2 timer), hvor du har resten af dagen til til fri disposition i Seminyak.(M)
15. dag: På eventyr i og omkring Seminyak
Du har hele dagen på egen hånd i den hyggelige strandby Seminyak, hvor især surfere og yogadyrkere sørger for en afslappet stemning. Brug dagen på at prøve kræfter med surfing, slappe af ved stranden, nyd byens mange gode spisesteder eller besøge havskildpaddecentret i Serangan, der arbejder for at bevare truede havskildpadder. (M)
16 dag: Afrejse fra Bali
Efter morgenmaden har du lidt fri tid, inden du skal tjekke ud. I løbet af dagen bliver du hentet og kørt til lufthavnen. (M)
17 dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark med skønne oplevelser og rejseminder fra Indonesien.

Overnatninger

2 overnatninger på Hotel Swissbell Watu Jimbar, Sanur - Bali - Grand Deluxe Værelse
3 overnatninger på Hotel Arma Resort, Ubud, Bali - Wisma Seni Værelse
3 overnatninger på Hotel Mahagiri Resort, Nusa Lembongan - Beach Front Værelse
4 overnatninger på Hotel Villa Ombak, Gili Trawangan - Superior Lumbung Terrace Værelse
2 overnatninger på Hotel Jambuluwuk Oceano, Seminyak - Bali - Deluxe Balkony Værelse

Bemærkninger

Turistskat - Bali

Fra d. 14. februar 2024 indføres der en turistskat til Bali på 150.000 IDR pr person (cirka 70 kr.), som skal betales inden ankomst.
Betalingen skal foretages online via http://lovebali.baliprov.go.id eller via appen "Love Bali" som kan downloades fra både Apple App Store og Google Play Store.
Når betalingen er foretaget, vil du modtage en mail med et dokument, som skal fremvises og scannes ved ankomst til Bali. Rejser du ind og ud af Bali flere gange, skal turistskatten kun betales én gang.
Se mere info på hjemmesiden Peraturan Pemerintah Provinsi Bali - Love Bali (baliprov.go.id)

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Næste: 04-07-2024
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Gode sko
 • Gode sandaler
 • Tøj til både varme og kølige temperaturer

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Pris
Få pladser Rejseperiode04.07.24 - 20.07.24
23.995,-
Reserver
Få pladser Rejseperiode07.07.24 - 23.07.24
23.995,-
Reserver
Få pladser Rejseperiode12.07.24 - 28.07.24
23.995,-
Reserver
Få pladser Rejseperiode16.07.24 - 01.08.24
23.995,-
Reserver
Få pladser Rejseperiode21.07.24 - 06.08.24
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode27.07.24 - 12.08.24
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode29.07.24 - 14.08.24
22.995,-
Reserver
Få pladser Rejseperiode11.08.24 - 27.08.24
21.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Bali t/r inkl. check in bagage og håndbagage
 • Overnatninger på hele rejsen i Indonesien
 • Morgenmad på hele rejsen i Indonesien
 • Transfer ved ankomst til Denpasar lufthavn (Bali)
 • Transfer fra Sanur til Ubud med 1/2 dags udflugt til Tanah Lot og Pura Taman Ayun templerne
 • Transfer fra Ubud til Nusa Lembongan
 • Transfer fra Nusa Lembongan til Gili Trawangan
 • Transfer fra Gili Trawangan til Seminyak
 • Transfer fra Seminyak til Denpasar lufthavn (Bali) ved hjemrejse
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje en backpackerrygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Andre måltider end de nævnte i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsture og oplevelser (kan tilkøbes hjemmefra eller lokalt)
 • Turistskat for Bali (cirka 150.000 IDR pr. person)
 • Ved bestilling af rejsen er det ofte muligt at tilkøbe afrejse fra en alternativ lufthavn som f.eks. Aarhus eller Aalborg for 1.495 kr. pr person . Det forudsætter dog, at flyselskabet på den enkelte afgang tilbyder mulighed for provinstilslutning samt at der er plads.

Prisbemærkning

På denne rejse er prisen fast og garanteret.

Børneprisen gælder for børn i alderen 2-11 år. Prisen varierer pr. afgang: fra 14.995 kr.

Børneprisen er baseret på, at man deler værelse med to voksne rejsende.

Spædbørnsprisen gælder for børn i alderen 0-2 år - Prisen på alle afgange: 3.995 kr.

Enkeltværelsestillæg på alle afgange: 7.995 kr.

Bemærk at der maksimalt kan være to voksne og et barn i alderen 0-11 år pr. værelse.

Bemærk at der maksimalt kan være tre voksne pr. værelse.

Bemærk at ved familier på fire rejsende eller mere, så kan vi, såfremt pladsituationen tillader det, booke familieværelser eller værelser med plads til fire eller fem rejsende.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top