Søg
Søg
Jamaica
Jamaica
Jamaica
Jamaica
Jamaica

Backpacking på Jamaica

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.395,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 16 dage

Denne tur er for dig der gerne vil bo og rejse lokalt på den smukke caribiske ø Jamaica. Vi sørger for at bustransport og overnatninger er booket. Undervejs kan du selv vælge dine oplevelser.

Jamaica er andet end reggae og rom. Øen byder på bounty strande, fantastiske bjerge og smuk natur med det ene skønne vandfald efter det andet. Når du kommer rundt på øen passerer du farvestrålende butikker i vejkanten og mødes med et venligt hej. Stemningen på øen er afslappet og indbyder til skøn ferie. Vi har en lokal dansk kontakt, du kan bruge undervejs til at hjælpe dig med planlægningen.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Jamaica her

Sæson

Jamaicas klima er tropisk med varmt og fugtigt vejr hele året. Den våde sæson ligger fra maj til november, hvilket falder sammen med orkansæsonen. Den tørre sæson er fra december til april. I den tørre sæson, er der ikke meget nedbør, men der kan periodevis komme kraftigt regnfald. Temperaturen er stort set den samme hele året, men ca 28 grader ved kysten og lidt køligere i bjergene.


Jamaica

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du flyver idag vestpå, hvor der venter dig en skøn caribisk ferie. Du ankommer sidst på dagen og hopper på en bus til dit første overnatningssted i Montego Bay.
Overnatning på hostel

Dag 2: Med bus til Ocho Rios
Du skal idag med bussen til Ocho Rios, hvor du skal bo i 3 nætter. Området ligger på øens nordøstlige kyst og er en hyggelig by med mange restauranter og mulighed for en del udflugter. Du kan f.eks læne dig tilbage og nyde en rolig tur på bambusraft gennem smuk natur ad Martha Brae floden. Nyd naturen og tag et forfriskende dyp undervejs. Senere på dagen kan du slentre en tur i kolonibyen Falmouth som er på UNESCO's verdensarvsliste og som byder på charmerende bygninger i kolonistil. Du kan også besøge Good Hope Estate som er en gammel sukkerrørsplantage, hvor du b.la kan zipline og ride en tur på hesteryg.
Overnatning på hostel

Dag 3-4: Ocho Rios på egen hånd
Besøg Nine Miles, landsbyen hvor reggae ikonet Bob Marley blev født. Slip din indre rasta løs mens din guide viser dig Bobs fødested og stedet hvor han søgte inspiration og åndelig vejledning. Du kan også besøge mausoleumet, hvor Bob Marley er begravet med sin guitar. Et andet godt sted at lægge vejen forbi er Ocho Rios. Tag vejen hertil via Fern Gull - en smuk snoet vej gennem regnskov. I Ocho Rios kan du se lokalt kunsthåndværk og spise lidt lokale snacks inden du klatrer op til et af Caribiens smukkeste vandfald Dunn’s River Falls. Overnatning på hostel

Dag 5: Med bus til Port Antonio
Du tager idag bussen til en mere ukendt del af Jamaica - Port Antonio, hvor du skal bo de næste 3 nætter. Strandene er smukke og stemningen i byen er hyggelig og afslappet. Tag en svømmetur på James Bond Beach i Oracabessa, som er kendt for at være landsbyen, hvor Ian Flemming skrev sine bøger. Snup et skud vitaminer på den familieejede plantage, Sun Valley, hvor du kan smage friskpresset juice og forskellige frugter mens du nyder de skønne kolibrier, der leger i haven.
Stop og køb frokost ved en af de mange lokale, der står langs vejene og kør off the beaten track til Robin’s Bay, et laid back hippie sted, hvor stemningen er afslappet og med “no problem” attitude. Nyd de fantastiske omgivelser og slap af med en svømmetur i bugten.
Overnatning på guesthouse

Dag 6-7: Port Antonio på egen hånd
Start f.eks morgenen med en afslappende rafting tur på Rio Grande. Din guide sejler bambusraften ned ad floden, så du kan slappe af og nyde den fantastiske natur med de enestående udsigter til Blue Mountains og samtidig opleve den næsten rungende stilhed.
Oplev også farvestrålende Port Antonio med den historiske bydel, hvor du blandt andet kan se gamle fotogene træhuse. Tag et dyp i den verdenskendte blå lagune og slap af i paradis bedre kendt som Frenchmans Cove. Her kan vi anbefale du bruger en hel dag. Læg også vejen forbi Long Bay og en tur gennem regnskoven til Reach Falls. Vi anbefaler du spiser frokost en af dagene på Boston Jerk Centre.
Overnatning på guesthouse

Dag 8: Med bus til Blue Mountains
Følg den snoede vej fra Buff Bay og op til de imponerende Blue Mountains, blandt andet kendt for deres kaffe. Gå en tur i området, snup en kop af områdets kaffe og husk endelig kameraet, da her er rigtigt mange gode foto stops. Husk at læg vejen forbi Holywell National Park, en tropisk tågeregnskov, hvor der er mulighed for at nyde områdets fugleliv. Parken er beskyttet af UNESCO.
Overnatning i Blue Mountains

Dag 9: Med bus til Kingston
Gå en tur gennem Kingstons National Helte Park, tag en selfie med Bob Marley og besøg hans museum. Du kan nyde udsigten over byen fra Jamaicas Beverly Hills og besøge det smukke område omkring Devon House – en millardærs tidligere hjem, hvor du kan prøve den lækre I-Scream is. Tag en tur til vandet og se når fiskerne lander dagens fangst og besøg Fort Charles, der er bygget i form som et skib og ligger næsten omgivet af vand på alle sider.
Overnatning i Kingston på hostel

Dag 10: Med bus til Treasure Beach
Turen videre går ad den smukke sydlige kystvej til Treasure Beach, hvor du skal bo i 2 nætter.

Dag 11: Treasure Beach på egen hånd
Oplev sydkystens skønhed. Du kan f.eks besøge YS falls - et af Jamaicas fineste natur spots, hvor du kan bade, svinge dig i Tarzanreb og slappe af. Du kan i området også tage på safari i de fredede vådområder ved Black River og se øens krokodiller og måske spotte ørne. Tag på tur til Pelikan Bar, som er bygget i drivtømmer på en sandø ude i havet – verdens hyggeligste bar.
Overnatning i hytte

Dag 12: Med bus til Negril
Idag går turen mod Negril, hvor du skal bo de næste 3 nætter. Området er berømt for sine hvide sandstrande ligesom byen er en af de smukkeste byer i Jamaica med en afslappet atmosfære.

Dag 13-14: Negril på egen hånd
Nattens fangst sælges på fiskemarkedet ved Whitehouse, hvor Escovith fisk og Bammy er en lokal favorit og et sted, der skal besøges – deres opskrifter går helt tilbage til øens oprindelige indbyggere. Nyd en badetur i swimmingpoolen fra det 18. århundrede i Abeokuta, hvor vandet kommer fra Sweet River. Tag på tur i junglen til den lille perle Mayfield Falls, som ligger i ubeskriveligt smukke omgivelser. Nyd den hvide strand, som er en af de smukkeste på Jamaica, tag en snorkeltur eller slap af hele dagen i din strandstol. På Ricks Café kan du hoppe i fra klipperne og nyde solnedgangen med det gamle fyrtårn som baggrund.
Overnatning i hytte

Dag 15: Hjemrejse fra Montego Bay
Du tager idag bussen til Montego Bay og din hjemtur starter herfra.

Dag 16: Ankomst Danmark

Overnatning:
1 nat i Montego Bay på hostel i flersengsværelse
3 nætter i Ocho Rios på hostel i flersengsværelse
3 nætter i Port Antonio på guesthouse inkl. morgenmad
1 overnatning i Blue Mountains på guesthouse
1 overnatning i Kingston på hostel i flersengsværelse
2 nætter på Treasure Beach i hytte
3 nætter i Negril på i hytte

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen kan skræddersyes efter ønske - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.395,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r til Montego Bay
  • Bustransport rundt på Jamaica
  • Overnatninger som nævnt i program

Prisen er eksklusiv

  • Lokale ture på øen
  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: