Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Jamaica igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Jamaica. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Jamaica her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Jamaica her

Bedste rejseperiode

Jamaicas klima er tropisk med varmt og fugtigt vejr hele året. Den våde sæson ligger fra maj til november, hvilket falder sammen med orkansæsonen. Den tørre sæson fra december til april. I den tørre sæson, er der ikke meget nedbør, men der kan periodevis komme kraftigt regnfald.Temperaturen er stort set den samme hele året men ca 28 grader ved kysten og lidt køligere i bjergene.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag er der afrejse fra Danmark til Montego Bay. Du ankommer typisk samme dag og efter en hel masse timer på farten, er det rart at kunne komme så direkte som muligt hen til din første sted destination på Jamaica. Derfor er der arrangeret en transport til dig til dit guesthouse. Resten af dagen er på egen hånd
2.-3. dag: Overnatning på Real Jamaica
Slap af hos dine hyggelige værter, som giver dig en god introduktion til Jamaicas skatte og kultur. Du kan også lokalt booke udflugter.
4. dag: Jamaica på egen hånd
Fra i dag er du på egen hånd. Du kan selv bestemme hvor din rejse skal gå hen, samt i hvilket tempo du ønsker at rejse. Du kan vælge at blive længere tid på Real Jamaica, hvis ikke du har fået nok af den afslappede stemning, og ellers kan du herunder se en liste over nogle af de mange, fede oplevelser der venter: Du kan dyrke din tan på en af Jamaicas skønne strande:
 • Negrilstranden: Stranden lokker med det det rene pudder hvide sand og er kendt for Ricks Cafe, hvor mange springer i vandet fra klipperne.
 • Turtle Beach: Turtle Beach ligger ved Ocho Rios og er en anden fantastisk hvid strand. Her kan du leje jetski og dyrke andre vandsportsaktiviteter
 • Doctor´s Cave Beach: Ligger ved Montego Bay. Bugten er god til snorkling langs koralrevet, da vandet er roligt.
 • Aqua Sol Beach: Stranden ligger ved Montego Bay og er en forlystelsespark der primært henvender sig til børne familier
 • Boston Bay Beach: Stranden for dig der elsker at surfe
 • Bluefields Beach: Bluefields Beach er også et besøg værd. Husk at medbringe dine egne strandstole og parasoller.
 • Bloody Bay: Bloody Bay er et vidunderligt sted at slappe af.
Andre aktiviteter:
 • Throne Room koralrev: Byder på rigtig fin dykning
 • Vandfaldet ved Dunns River: Vandet er omkring 180 m højt og man kan klatre op i det og nyde det kolde vand fra bjergene
 • Blue Mountains: Godt sted at nyde områdets kaffe og vandreture i den smukke natur
 • Bob Marley Museum: Et must når du besøger Jamaica
 • Rio Grande dalen: Et dejligt sted at rafte

Overnatninger

3 nætter på guesthouse i Montego Bay
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

December - april

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Jamaica t/r (inkl. bagage)
 • Transport ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Ture og oplevelser
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er per person, ved to personer der rejser sammen

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top