Af Irene Weyergang

I august var min datter på 19 år og jeg på en fantastisk rundtur to uger rundt i Japan. Turen gik til; Osaka, Kyoto, Kanazawa, Toyama, Nagano, Yamanakako, Mount Fuji, Yamanakako, Toyko – i alt 13 overnatninger på 8 hoteller.

Vi fik en meget speciel og uforglemmelig oplevelse, da vi valgte at tage på ”Alpinruten Japan” fra Toyama til Nagano. Onsdag morgen kl. 07.00 bookede vi vores bagage ind på Toyama station, og så kunne vi senere hente den på Nagano station – og den stod der (selvfølgelig!), da vi kom frem sidst på eftermiddagen.

Fra Toyama tog vi det lokale tog til Tateyama, hvor alpinruten starter på den vestlige side. Herefter gik det over og igennem flere alpetoppe via; Cable car, bus, trolly bus, svævebane, cable car, trolly bus, hvorefter vi kunne tage ekspresbussen til Nagano.

Imellem alle skiftene var der mulighed for sightseeing og flere steder også mulighed for at vandre på egen hånd. Der er også mulighed for proviant undervejs til rimelige priser. Vejret var 100% med os på hele turen – også over alperne, hvor vi fik endnu en oplevelse med i rygsækken, som vi sen vil glemme. Billederne taler lidt for sig selv, men Murodo i 2450 m højde – turens højeste punkt - var utrolig smuk. Ligeledes var gåturen og alle trapperne ved Kurobe Dæmningen en særlig oplevelse.

Generelt, som alle andre steder i Japan, fungerer sådanne seværdigheder/ture helt fantastisk, og der er kun ét at sige, skal du til Japan, er det bestem noget, vi varmt kan anbefale.

Turen havde vi booket hjemmefra, men kan også købes derude, hvor man blot skal være obs på, at der kan være udsolgt specielt i august, hvor mange japanere holder ferie. Læs mere her: http://www.alpen-route.com/en/

Mange hilsner
Irene
(kunde hos Jysk Rejsebureau)

----

Vil du også til Japan? Se mere her
Alpin Ruten, Japan
Alpin Ruten, JapanAlpin Ruten, JapanAlpin Ruten, Japan
Til top