6-12 måneder
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Økonomi:
Backpacker dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • Afrika: 400-600 kr.
 • Asien: 300-500 kr.
 • Australien: 600-800 kr.
 • New Zealand: 500-700 kr.
 • Fransk Polynesien: 500-700 kr.
 • USA: 400-600 kr.
 • Centralamerika: 300-600 kr.
 • Sydamerika: 400-600 kr.

Gå ikke glip af: Ø-hop på Galapagos, Afrika's vilde dyr og stammefolk, "island-life" i Fransk Polynesien, roadtrip i USA's nationalparker, surfing i Australien, adventure på New Zealand, dykning i Indonesien, bestigning af Mt. Kinabalu på Malaysisk Borneo, Thailand's fantastiske madkultur, reggae og caribisk stemning i Belize, solopgang over Machu Picchu i Peru, 4wd gennem Saltørkenen i Bolivia, tango i Argentina, mødet med de lokale i en af Rio's farvelaer, overnat i hængekøje i Tayrona nationalpark i Colombia og meget mere.

Rejsen kan udbygges, så du kommer til alle verdens syv kontinenter. Læs mere om at rejse til Antarktis.

Herunder kan du læse mere om nogle af de forskellige lande du kommer forbi på dette rejseforslag. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

KENYA & TANZANIA
Efter dit eventyr i Sydafrika fortsætter din rejse til Østafrika, hvor Kenya og Tanzania står klar til at byde dig velkommen til suveræn safari, nærkontakt med de lokale og smukke sandstrande.
Læs mere om Kenya
Læs mere om Tanzania

THAILAND
Thailand er landet hvor mulighederne er mange. Her kan du trekke i bambusjunglen, rafte på floderne, finde ro i et buddistisk tempel og dykke blandt farverige fisk og koraller.
Læs mere om Thailand

LAOS
Laos er et afslappet og roligt land, hvor tempoet følger solens rytme. Den isolerede status, som landet i mange år har haft, har gjort, at landets kultur er beholdt intakt og ganske unik. Naturen i Laos er absolut fantastisk, og den bedste måde at opleve både kulturen og naturen på er at prøve nogle af Laos' fortræffelige kajak- eller trekkingture.
Læs mere om Laos

VIETNAM
Vietnam sprudler af liv, farver og dufte. De mange smukke bjerge, de grønne rismarker og det imødekommende folkefærd udgør fundamentet for en oplevelsesrig rejse i Vietnams spændende kultur, natur og historie.
Læs mere om Vietnam

CAMBODJA
Cambodja byder på smukke templer som ingen andre steder i Asien og en meget imødekommende befolkning. Lige under huden mærker du stadig den sorg, de har efter den sørgelige tid under Pol Pot styret.
Læs mere om Cambodja

MYANMAR
Myanmar er en skattekiste af store naturoplevelser og smukke kulturelle seværdigheder, der bare ligger og venter på at blive åbnet. Myanmarerne tager smilende og interesserede imod dig – for dem er turister et spændende indblik i verden udenfor.
Læs mere om Myanmar

MALAYSIA & SINGAPORE
Malaysia har både noget af jordens ældste regnskov, samt det er, det ene af to lande i verden, hvor du kan møde vilde orangutanger. Se også store havskildpadder lægge æg på stranden og nyd Singapores storbycharme.
Læs mere om Malaysia

INDONESIEN
Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, kridhvide strande, dyb regnskov, eksotisk mad og åbne farverige folk, der har let til smil. Indonesien er udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.
Læs mere om Indonesien

AUSTRALIEN
Australien har en storslået natur, hvis karakter ikke finder sin lige noget andet sted i verden. Her kan du opleve både tropisk regnskov, busksteppe og ørken. Australien byder også på en livlig, moderne kultur og spændende aboriginerskikke.
Læs mere om Australien

NEW ZEALAND
New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventure oplevelser. Her i det fjerne sydhavsocean kan du komme på trek i både regnskov og på gletsjere, opleve gejsere og vulkaner, ro i kajak og svømme med delfiner samt bungyjumpe og river rafte. New Zealand er et spændende rejsemål, både for eventyrlystne backpackere og børnefamilier i autocampere.
Læs mere om New Zealand

FRANSK POLYNESIEN
Fransk Polynesien består af 118 øer og ligger i det sydøstlige Stillehav. Hovedstaden er byen Papeete på øen Tahiti, hvor man flyver til. Herfra kan man flyve eller sejle rundt til de mange Bounty øer. De lokale er imødekommende, og øerne er uforglemmeligt smukke - specielt Moorea, Bora Bora, Huahine, Raiatea, Tikehau, Rangiroa og Fakarava. Det er muligt at rejse på budget, da der findes masser af lokale pensionater. Øen byder på verdensklasse dykning, snorkling med pukkelhvaler, vandring, snorkling og meget mere.
Læs mere om Fransk Polynesien

USA
Uanset om du skal på storbyferie med shopping og seværdigheder eller på roadtrip igennem de smukke nationalparker, med stop i legendariske storbyer - så er et besøg i USA en oplevelse for livet .
Læs mere om USA

MEXICO
Mexico er som et overdådigt og delikat måltid. Forretten er Mexico Citys overvældende charme og puls. Den indbydende hovedret er indianerruiner og farverig kolonial arkitektur, mens de bløde, rolige og paradisiske strande gør det ud for dessert. Alt sammen serveret af moderne, smilende og livsglade mexicanere.
Læs mere om Mexico

BELIZE
Belize er en etnisk mosaik. Her møder du bl.a. mennesker, som blev sejlet hertil fra Vestindien for at arbejde i plantagerne, indiske købmænd, som kom til Belize for at handle og siden slog sig ned, sønner af engelske adelsfolk, som stadig taler et smukt højadeligt engelsk, kinesere, som i Belize har fundet et åndehul og fordelagtigt handelssted samt maya-indianere, som holder fast ved den gamle kultur og traditioner.
Læs mere om Belize

GUATEMALA
Guatemala er et farverigt land med en fascinerende kultur og befolkning. Guatemalanerne har en smittende venlighed og en enestående varme. Over halvdelen af Guatemalas befolkning er efterkommere af Mayaindianerne. Mange går stadig rundt i originale dragter, hvor mønstre og farver er afstemt efter, hvilken egn de stammer fra.
Læs mere om Guatemala

HONDURAS
Christoffer Columbus erklærede i 1502 for spansk. Han navngav territoriet Honduras (dybder) efter det dybe vand ud for den Caribiske Kyst. Honduras er det næststørste land i Centralamerika. Mere end 80 procent af landet er dækket af frugtbar jord, frodig tropisk plantevækst og bjerge, hvoraf adskillige er højere end 3.000 meter over havoverfladen. Sumpområder og jungle dækker lavlandet ved østkysten, kendt som La Mosquitia - Moskitokysten.
Læs mere om Honduras

NICARAGUA
Nicaragua er cirka tre gange så stort som Danmark og har kyststrækninger både til Stillehavet og til Caribien. De fleste mennesker og de største byer befinder sig i den vestlige og centrale del af landet, som er præget af et landskab fyldt med vulkaner, bjerge (i nord) og de to store søer; Lago Nicaragua og Lago Managua. Den østlige og meget flade del af landet er sparsomt beboet og gennemløbes kun af få - og temmelig dårlige - veje. Tit vil du være nødt til at sejle ad floder (eller flyve) for at komme rundt.
Læs mere om Nicaragua

COSTA RICA
Costa Rica er for aktive eventyrer, dyreentusiaster, kaffeelskere, naturfreaks og for dem der gerne vil opleve Centralamerikas nerve. Costa Rica lægger nemlig op til adskillige adrenalinsus, beriger med et fabelagtigt dyreliv, glæder med sin fyldige kaffe og så byder landet på intet mindre end et fantastisk frodigt og farverigt naturliv, der generøst imødekommer den rejsende.
Læs mere om Costa Rica

PANAMA
På trods af en flora og fauna større end noget andet land i Mellemamerika, en spændende historie samt et kulturelt miks af alle minoriteter og samfund i Latinamerika og Caribien, så har Panama ikke formået at tiltrække ret mange rejsende. Men har du først været i Panama og set dette smukke land, så vil du ikke kunne forstå hvorfor.
Læs mere om Panama

COLOMBIA
Colombia har altid været omgivet af myter. Spanierne drømte om at finde El Dorado, og turisterne afskrækkes af kokainkartellerne. På en eller anden måde er alt hvad man oplever i Sydamerika lidt stærkere udtrykt i Colombia. Det gør landet utrolig kontrastfuldt.
Læs mere om Colombia

ECUADOR
Ecuador er et paradis for dyre-, natur-, historie- og adrenalinelskere - ja, faktisk for alle. Det er nemt at komme til at holde af det lille land, der med stolthed kan præsentere de majestætiske Andesbjerge, den dybe Amazonasjungle, de smukke kyststrækninger for slet ikke at tale om de eventyrlige Galapagos-øer.
Læs mere om Ecuador

PERU
Et helt kontinent i ét land - sådan kan Peru beskrives. I Peru findes alt fra den endeløse ørken til de himmelstræbende Andesbjerge og den dybe Amazonjungle. Peru byder derudover på lange kyststrækninger med ægte strandstemning, pulserende storbyer, sneklædte vulkaner, imponerende inka-ruiner og brusende floder.
Læs mere om Peru

BOLIVIA
Bolivia har formået at bevare landets unikke sjæl, trods udviklingen og indflydelsen fra andre lande. De gamle indianske traditioner, religiøse skikke og klædedragter lever i bedste velgående i denne højlandsnation. Bolivia indbyder virkelig til eventyr, der begynder, hvor asfalten ender...
Læs mere om Bolivia

CHILE
Chile rummer et væld af fantastiske natur- og adventureoplevelser. Her i den fjerneste krog af Sydamerika kan du komme på vandring i både bjerge og på gletsjere, opleve ørken og vulkaner, ro i kajak og mountainbike i den fantastiske natur.
Læs mere om Chile

ARGENTINA
Argentina er et land for passionerede livsnydere. Det saftige oksekød smelter på tungen og den velsmagende is gør det i mere bogstavelig forstand. Vinen drikkes for smagen og ikke virkningen - beruselsen klares af tangoen, den lidenskabelige dans, der som landet kan forføre enhver.
Læs mere om Argentina

BRASILIEN
Brasilianernes passion for samba, musik, fester og fodbold smitter, og den brasilianske livsglæde hænger ved, længe efter man har forladt landet. Lad dig bare rive med af Brasiliens fængslende kultur og storslåede naturoplevelser. Den dybe Amazonregnskov, Foz de Iguazu vandfaldets brusende storhed og ikke mindst de varme, hvide strande er bare nogle af Brasiliens absolutte højdepunkter.
Læs mere om Brasilien

Rejserute

Danmark Nairobi Zanzibar Bangkok Denpasar Darwin Sydney Christchurch Auckland Tahiti San Fransico Los Angeles Cancun Rio De Janeiro Danmark

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Prisen er inklusiv

 • Prisen inkluderer ungdoms/studie flybilletter som vist under ruten, ruten kan dog laves til alle.
 • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Ture, treks og oplevelser
 • Bil- og camperleje
 • Bus- og togbilletter
 • Overnatninger
 • Visum

Prisbemærkning

Jysk Rejsebureau hjælper også med rejserådgivning til rejsen og kan tilmed arrangere aktiviteter, transport samt overnatninger på turen, som ønskes booket hjemmefra.


Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top