Mt. Kenya er Kenyas højeste bjerg og Afrikas næsthøjeste bjerg. Samtidig er det hjemsted for kikuyuernes gud; Ngei. Mt. Kenya var oprindeligt en vulkan med toppene Batian (5.199 m), Nelion (5.188 m) og Lenana (4.986 m). Mt. Kenya er en alpin zone midt i det tropiske Afrika, og det betyder, at floraen og dyrelivet er helt enestående og varieret med 35 plantearter, der ikke vokser andre steder i verden. På de lavestliggende skråninger lever elefanter, bøfler, antiloper, aber og mange andre vilde dyr. Det siges endda, at der findes leoparder i området.

Viser 3 oplevelser

Mt. Kenya

Mt. Kenya & klassisk safari i Masai Mara

Denne tur byder både på et storslået trek til toppen af Mt. Kenya, samt en oplevelsesrig safaritur i vildtreservatet Masai Mara med et usædvanligt rigt dyre- og fugleliv.
Læs mere
14 dage
JANUAR - MARTS, JUNI - OKTOBER
fra 23.895,-
Hells Gate Nationalpark

Safari-adventure i Kenya & Mt. Longonot

Glæd dig til at opleve Mt. Longonot, Lake Navasha, Lake Nakuru, Hells Gate, Crater Lake og i Kenyas berømte Masai Mara Nationalpark med overnatning i telt ved en lokal Masai landsby.
Læs mere
14 dage
JANUAR - MARTS, JUNI - OKTOBER
fra 23.395,-
Mt. Kenya

Trekking på Mt. Kenya & Karen Blixens farm

Trekking til toppen af Mt. Kenya er en afrikansk oplevelse ud over det sædvanlige. Fra det tropiske lavland til den snedækkede top - det er i sandhed et varieret og storslået trek.
Læs mere
11 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 20.195,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top