Her kan du finde oplevelser, som du kan tilkøbe til din rejse med Jysk Rejsebureau. Oplevelserne er specielt udvalgt af vores rejseeksperter og det er her, du måske kan finde den helt særlige oplevelse, der gør din rejse helt uforglemmelig.

De enkelte oplevelser kan ikke købes særskilt, men forudsætter, at du også booker dine flybilletter gennem Jysk Rejsebureau. Indhent et tilbud, book et møde eller kontakt en rejsekonsulent for at få sammensat din rejse med fly, overnatninger og oplevelser.

Viser 3 oplevelser

På eventyr i Syd Laos

Har du altid drømt om at bo i trætoppene og er du vild med adrenalin fyldte aktiviteter har vi turen for dig. Du skal bo i treetop camp, zipline, klatre og nyde Laos' skønne natur.
Læs mere
8 dage
Priser på vej

Adventure fra Luang Prabang

Denne tur er for dig der gerne vil have en aktiv tur fyldt med adventure. Du kommer ud og prøver kræfter med et krævende trek, rapeller i vandfald og flyver ned gennem trætoppene i zipline, cykler for
Læs mere
7 dage
NOVEMBER - FEBRUAR
Priser på vej

Trek og kajak i Luang Namtha

Tag med til et uopdaget område i Laos på grænsen til Kina. Glæd dig til at udforske den smukke natur og besøge de venlige landsbyer som du kommer igennem på din kombinerede trek og kajaktur.
Læs mere
8 dage
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top