4 dage
Ekskl. fly
Fra 4.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med udgangspunkt i den charmerende by Luang Prabang skal du ud på en hyggelig og spændende cykeltur over flere dage, hvor du oplever gamle templer langs Mekong floden og små landsbyer, og hvor du kan nyde et dyp undervejs i de hemmelige vandfald.

Læs information og fakta om Laos her.
Se flere spændende rejseforslag til Laos her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. Dog er det bedste tidspunkt fra november til februar, hvor det er tørt og ikke for varmt. Marts til maj er det varmeste tidspunkt på året med temperaturer over 40 grader.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst til Luang Prabang - 7 km cykeltur
Hvis du ankommer med fly, bliver du hentet af din lokale guide i lufthavnen og kørt til dit hotel. Efter du har tjekket ind på hotellet, er det tid til en halvdags-cykeltur i den charmerende by. Du besøger forskellige templer, Nationalmuseet og det lokale museum, der kan gøre dig klogere på de forskellige etniciteter i Laos. Nyd en cocktail og lidt snacks på terrassen, inden du vender tilbage til hotellet. Om aftenen skal du spise på den berømte restaurant Tamarind. Overnatning på My Dream Boutique Resort. (A)
2. dag: Det gemte Mekong - 27 km cykeltur
Du bliver hentet kl. 8.30 på dit hotel og kørt hen til cykeludlejningen, hvorfra du cykler til den tidligere royale kajplads. Du fortsætter ad smalle stier og stenede spor til Vat Chom, som tidligere var kongens foretrukne sted at søge fred og ro. Turen går herfra ad små grusveje og gennem uberørte områder. OBS: Du skal være forberedt på, at stiernes tilstand kan være lidt krævende, fordi her ikke er så mange turister. Næste mål er en Khmu-landsby og det hemmelige vandfald Hoy Khoua, hvor du kan nyde en picnic og måske et afkølende dyp, såfremt der er vand nok. Efter lidt afslapning venter et besøg i en Hmong-landsby og en tur med båd til Ban Chan, der er kendt for de lokale pottemagere. I aften skal du spise på en NGO-baseret restaurant, hvis formål er at uddanne unge og tidligere gadebørn. Overnatning på My Dream Boutique Resort. (M,F,A)
3. dag: Pak Ou Loop - 30-60 km cykeltur
Nyd din skønne morgenmad, inden du mødes med guiden til dagens briefing. Første stop på cykelturen er Ban Xang Khing-landsbyen, der er berømt for sine tekstiler. OBS: Vejen hertil er hullet, så den køres i et stille og roligt tempo. Du besøger også Ban Xang Hay - en landsby, der er kendt for sin risbrændevin. Målet for dagen er de berømte Pak Ou-grotter. der huser hundredevis af Buddha-statuer. Du kan vælge at sejle tilbage ad floden til Luang Prabang eller - hvis du har gode ben - hoppe i sadlen igen og cykle retur. Middag i aften er på den lækre restaurant Tangor, der serverer et miks af det asiatiske og det franske køkken. Overnatning på My Dream Boutique Resort. (M,F,A)
4. dag: Fortsæt din videre rejse
Din cykeltur omkring Luang Prabang slutter i dag, og du kan fortsætte din videre rejse i eventyrlige Laos.

Overnatninger

3 overnatninger på My Dream Boutique Resort

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

November - februar

Pakkeliste

 • Cykelbukser
 • Vandflaske
 • Energi snacks
 • Solcreme

Prisen er inklusiv

 • Bagagetransport
 • Vogn som backup
 • Cykel, cykelhjelm, vandflaske. Cyklen der er inkluderet er en mountainbike men andre cykeltyper findes.
 • Vand
 • Frugt
 • Lokal engelsktalende guide
 • Førstehjælpskit
 • Måltider og overnatninger som nævnt i programmet

Prisen er eksklusiv

 • Udgifter til Visa
 • Udgifter til drikkevarer udover vand
 • Drikkevarer ved måltider
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top