17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har sammensat denne rejse til dig, der drømmer om at opleve det endnu uberørte Laos i kombination med storbyoplevelser og skøn badeferie i eventyrlige Thailand. Du starter med at udforske Chiang Mai i det nordlige Thailand, inden du tager med slowboat ad Mekongfloden til Luang Prabang - den gamle hovedstad i Laos - der er et af vores favorit-rejsemål i Asien. Rejsen fortsætter til Bangkok, hvor du bl.a. kan udforske byen på cykel, få en drink på skybar og spise i charmerende Chinatown, inden du slutter din rejse på idylliske Koh Kood, hvor det er tid til afslapning i smukke omgivelser.

Få information og fakta om Laos her.
Se alle vores andre spændende rejseforslag på Laos her.
Få information og fakta om Thailand her.
Se alle vores andre spændende rejseforslag på Thailand her.

Bedste rejseperiode

Det bedste tidspunkt at tage på denne tur er fra november til april.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag rejser du fra Danmark mod Chiang Mai i det nordlige Thailand, hvor du ankommer dagen efter.
2. dag: Ankomst til Chiang Mai
Du ankommer til Chiang Mai og kan tjekke ind på dit hotel. Hvis du ankommer om morgenen, og dit værelse ikke er klart, har du mulighed for at opbevare din bagage på hotellet og slappe af ved poolen eller gå en tur i charmerende Chiang Mai. Overnatning på Phra Singh Village.
3-4. dag: Cykeltur og på egen hånd i Chiang Mai
De følgende to dage har du tid på egen hånd til at udforske Chiang Mai. Vi har inkluderet en halvdags-cykeltur, hvor du fra morgenstunden får mulighed for at opleve det lokale liv langs floden og se små hyggelige templer samt en forladt ruinby. Du er tilbage på dit hotel omkring frokosttid. Du kan aftale med din rejsekonsulent, hvilken dag det passer dig at booke denne tur. Overnatning på Phra Singh Village. (M)
5. dag: Transfer til Chiang Rai ad smukke veje
Du bliver hentet på dit hotel klokken 08.30, og så går turen afsted mod Chiang Rai ad smukke veje gennem bjerge og rismarker. Undervejs holder du en pause på et kaffested, der støtter de lokale i området. Du får også set 'Det Hvide Tempel', som området er særligt kendt for, inden du i løbet af eftermiddagen ankommer til Chiang Rai. Overnatning på hotel La Luna. (M)
6. dag: Ankomst til Laos og slowboat til Pakbeng
Der er i dag afgang til Laos' grænse, hvor du stiger ombord på båden, der skal tage dig til Pakbeng. Undervejs stopper båden ved en landsby, hvor du kan få et indblik i den traditionelle levevis, inden du sidst på eftermiddagen ankommer til Pakbeng - et fint sted med små træhuse bygget op ad stejle bakkedrag. Overnatning i Pakbeng på Sanctuary Pakbeng. (M,F,A)
7. dag: Med slowboat videre til Luang Prabang
I dag står du tidligt op, for der venter en lang og fantastisk dag. Din slowboat sejler cirka klokken 08.30, og her venter en sejltur ad 7-8 timer varighed, hvor du kan slappe af, mens du flyder ned ad Mekongfloden på vej mod den smukke UNESCO-bevarede by Luang Prabang. Undervejs gøres der stop ved de berømte Pak Ou-grotter med tusinder af Buddha-statuer. Du ankommer til havnen sidst på eftermiddagen og bliver hentet og kørt til dit overnatningssted. Overnatning på Victoria Xiengthong Palace. (M,F)
8.-9.dag: Luang Prabang
Selvom I befinder jer i Laos’ næststørste by, Luang Prabang, hviler der en søvnig stemning over gaderne, og trafikken er meget begrænset. I modsætning til resten af Asien er det nemlig uhørt, at man bruger sit horn unødvendigt eller er larmende generelt. De næsten lydløse munke går deres morgenrunde i byerne med deres madskåle. Her modtager de donationer fra folket og giver roen ekstra kulør, så vi anbefaler, at du starter dagen tidligt med at overvære munkene modtage deres donationer. Dagene i Luang Prabang er på egen hånd. Du kan udforske det spændende natmarked eller nogle af de lokale restauranter, der serverer mad fra hele verden. Vi kan også anbefale en tur til det smukke Kuang Si vandfald. Din rejsekonuslent kan desuden hjælpe med at arrangere cykelture eller trekkingture i området. Overnatning på Victoria Xiengthong Palace. (M)
10. dag: Fly til Bangkok og på aftentur til templer og besøg i Chinatown
I dag tager du afsked med skønne Laos og begiver dig tilbage til det mere hektiske liv i Bangkok. Du bor på en skjult perle af et hotel, hvorfra du kan udforske byen eller slappe af ved poolen. Om aftenen skal du på en tur til Wat Pho efter lukketid, hvor du kan nyde det oplyste tempelkompleks i fred og ro efterfulgt af et besøg i Chinatowns nye hemmelige cocktailbar-område. Overnatning på Rose Residence. (M)
11. dag: Bangkok på egen hånd
Du har dagen på egen hånd i Bangkok. Hvis du ikke har været i byen før, kan vi anbefale en tur på kanalerne eller en cykeltur i de hyggelige kvarterer - forhør dig om de bedste muligheder hos din rejsekonsulent. Om aftenen er en drink i 'skybar' et must og en middag i Chinatown også en oplevelse vi kan anbefale River View Residence der både har god udsigt og skøn Thai mad til budgetvenlige priser. Overnatning på Rose Residence. (M)
12. dag: Tropeøen Koh Kood
I dag står du tidligt op og tager med minivan og færge til Koh Kood - en skøn ø, der stadig er uberørt af masseturismen, og hvor du kan glæde dig til afslapning på de smukke strande.(M)
13-15. dag: Koh Kood
De næste dage står den på ren afslapning på Koh Kood. Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmeklædte bugt Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Resortets faciliteter inkluderer en dejlig swimmingpool, gratis udlån af kajakker, snorkeludstyr og cykler samt gratis internetadgang i restauranten. Her serveres et bredt udvalg af gode og billige thairetter samt seafood og et mindre udvalg af europæisk mad. Fra restauranten kan du nyde den spektakulære solnedgang over havet. Resortet har egen dykkershop, der arrangerer kurser og dykning. Hvis vejret tillader det, arrangeres der dagligt ture til en perlefarm, en fiskerlandsby og et vandfald samt picnic ved de nærliggende strande. Alle ture kan bestilles og købes i receptionen. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger du til en strandpause, kan du f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er en god oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor I kan købe nyhøstede ananas og vandmeloner.(M)
16. dag: Transfer til Bangkok lufthavn og hjemrejse mod Danmark
I dag går turen hjem mod Danmark. Afrejsetidspunktet afhænger af flyselskabet.
17. dag: Ankomst til Danmark
I dag ankommer du til Danmark efter et fantastisk eventyr i smukke Thailand og Laos.

Overnatninger

3 overnatninger på Phra Sing Village i Chiang Mai
1 overnatning på La Luna i Chiang Rai
1 overnatning på Sanctuary Pakbeng i Pakbeng
3 overnatninger på Victoria Xiengthong Palace i Luang Prabang
2 overnatninger på The Rose Residence i Bangkok
4 overnatninger i Bali House med Garden View på Koh Kood Beach Resort

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Du kan planlægge rejsen med din rejsekonsulent, så den passer med afgang på turen til Laos.

November - april

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleecetrøje eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Chiang Mai // Luang Prabang - Bangkok / Bangkok - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Båd- og busbilletter ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top