KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
5 dage
Ekskl. fly
Fra 4.350,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tager du et PADI Open Water kursus i Playa Del Carmen, vil du opleve en undervandsverden, der ikke kan sammenlignes med andre steder på kloden. Kurset er et nødvendigt skridt på vejen til at blive certificeret dykker, og samtidig en fantastisk oplevelse.

Playa Del Carmen, eller Mayan Riviera Playa som de lokale kalder den, ligger mellem Cancun og Tulum, og er et af de mest besøgte feriesteder i Mexico. Mod øst har du kilometervis af hvide sandstrande og det turkisblå caribiske hav, og mod vest starter den frodige grønne jungle med mange spændende mayaruiner.

Få information og fakta om Mexico her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Mexico her

Bedste rejseperiode

Hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men du kan sagtens dykke i denne sæson.

Vær opmærksom på orkansæsonen, der ligger fra juni til november, hvor de fleste orkaner rammer i månederne august til oktober. Orkaner og tropiske storme kan påvirke Mexicos caribiske kyst.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst til Playa del Carmen
Du ankommer til Playa del Carmen og tjekker ind på dit hotel. Du får udleveret materiale og har resten af eftermiddagen til fri disposition.
2.-5. dag: PADI Open Water kursus
PADI Open Water kurset er et af de mest populære dykkercertifikater og anerkendes over hele verden. Efter at have gennemført dette 3-4 dags kursus må du dykke ned til 18 meter sammen med en buddy. Den teoretiske del er et selvstudie med en lærebog kombineret med videoklip for hvert kapitel. Dykkerinstruktøren gennemgår al teorien med dig for at være sikker på at alt er forstået. Den praktiske del består af lektioner i pool efterfulgt af fire open water dyk i havet. De første to dyk er ned til 12 meters dybde og de sidste to dyk er ned til 18 meter. Du skal bestå en teoretisk eksamen og de praktiske øvelser for at få dit dykkercertificat. Kurset varer typisk 3-4 dage men vand- og vindforhold kan medføre ændringer i programmet.

Overnatninger

4 overnatninger på hotel i Playa del Carmen.

Bemærkninger

Kurset foregår på engelsk.

Det er muligt at tilkøbe flere overnatninger og dyk.

Open Water dykkerkurset er for alle i almindelig god form som er fortrolige med vand.

Jysk Rejsebureau kan ud over Open Water-dykkerkurset også arrangere advanced kursus og fun dives. Ring ind og hør nærmere.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Hver dag.

November - april

Prisen er inklusiv

  • Overnatninger ifølge program
  • PADI Open Water kursus + alle materialer
  • Dykkerudstyr
  • Divemaster/dykkerinstruktør til undervisning og ved alle fire dyk

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet Danmark - Mexico t/r
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Transport, der ikke er nævnt i programmet
  • Måltider
  • Ekstra dyk og aktiviteter i området

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top