Søg
Søg
Dykning ved Playa del Carmen
Dykning i Playa del Carmen
Playa del Carmen, Mexico
Playa del Carmen, Mexico
Playa del Carmen, Mexico

PADI dykkerkursus i Playa del Carmen

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.105,-

Varighed: 5 dage

Oplev det fantastiske liv under vandet ved Mexicos caribiske kyst med et PADI Open Water dykkerkursus. Dykkerstederne i Playa Del Carmen vil give dig en helt enestående begyndelse på dit dykkereventyr med både koralrev og ferskvandshuller.

Tager du et PADI Open Water kursus i Playa Del Carmen, vil du opleve en undervandsverden, der ikke kan sammenlignes med andre steder på kloden. Kurset er et nødvendigt skridt på vejen til at blive certificeret dykker, og samtidig en fantastisk oplevelse.

Playa Del Carmen, eller Mayan Riviera Playa som de lokale kalder den, ligger mellem Cancun og Tulum, og er et af de mest besøgte feriesteder i Mexico. Mod øst har du kilometervis af hvide sandstrande og det turkisblå caribiske hav, og mod vest starter den frodige grønne jungle med mange spændende mayaruiner.

Sæson

Hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men du kan sagtens dykke i denne sæson.

Vær opmærksom på orkansæsonen, der ligger fra juni til november, hvor de fleste orkaner rammer i månederne august til oktober. Orkaner og tropiske storme kan påvirke Mexicos caribiske kyst.


Detaljeret beskrivelse

1. dag: Ankomst til Playa del Carmen
Du ankommer til Playa del Carmen og tjekker ind på dit hotel. Du får udleveret materiale og har resten af eftermiddagen til fri disposition.

2.-5. dag: PADI Open Water kursus
PADI Open Water kurset er et af de mest populære dykkercertifikater og anerkendes over hele verden. Efter at have gennemført dette 3-4 dags kursus må du dykke ned til 18 meter sammen med en buddy.

Den teoretiske del er et selvstudie med en lærebog kombineret med videoklip for hvert kapitel. Dykkerinstruktøren gennemgår al teorien med dig for at være sikker på at alt er forstået.

Den praktiske del består af lektioner i pool efterfulgt af fire open water dyk i havet. De første to dyk er ned til 12 meters dybde og de sidste to dyk er ned til 18 meter.

Du skal bestå en teoretisk eksamen og de praktiske øvelser for at få dit dykkercertificat.

Kurset varer typisk 3-4 dage men vand- og vindforhold kan medføre ændringer i programmet.


Overnatning:
4 overnatninger på hotel i Playa del Carmen.

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Kurset foregår på engelsk.

Det er muligt at tilkøbe flere overnatninger og dyk.

Open Water dykkerkurset er for alle i almindelig god form som er fortrolige med vand.

Jysk Rejsebureau kan ud over Open Water-dykkerkurset også arrangere advanced kursus og fun dives. Ring ind og hør nærmere.


Afrejsedatoer

Hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.105,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • 4 overnatninger på hotel
  • PADI Open Water kursus + alle materialer
  • Dykkerudstyr
  • Divemaster/dykkerinstruktør til undervisning og ved alle fire dyk

Prisen er eksklusiv

  • Oversøisk flybillet fra Danmark t/r
  • Transport fra lufthavnen til Playa del Carmen t/r
  • Alle måltider og drikkevarer
  • Ekstra dyk og aktiviteter i området
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: