11 dage
Ekskl. fly
Fra 2.595,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Klostret blev grundlagt af Lama Zopa Rinpoche som et center for buddhistisk lærdom, og i dag bor og studerer cirka 350 munke og ligeså mange nonner fra Nepal og Tibet på klostret. Samtidig afholdes der 10 dages introduktionskurser for vesterlændinge i buddhisme og meditation.

Få information og fakta om Nepal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Bedste rejseperiode

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året.

Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er stort berørt af monsunregnen.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Nepal kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
En typisk kursusdag starter kl. 06.00 med morgente, meditation, morgenmad og undervisning frem til frokost. Om eftermiddagen er der igen undervisning samt diskussionsgrupper og te inden meditation. Aftenprogrammet består af aftensmad og meditation igen frem til klokken cirka 21.00. Fra klokken 22.00 til efter frokost den efterfølgende dag er der stilhed. Dvs. at kursisterne ikke må kommunikere (med mindre der f.eks. er spørgsmål til undervisningen). Der er en del pauser i programmet, hvor du kan nyde den dejlige park, læse eller meditere på egen hånd. I parken er der en stor og meget flot dekoreret stupa. Vær opmærksom på, at der er 200 internationale gæster ad gangen på klosteropholdet.

Overnatninger

Simpel indkvartering; normalt i 4 sengs-værelser med fælles bad og toilet.

Bemærkninger

Første kursusdag starter klokken 17.00.

Klosteret har sit eget lille bibliotek og butik med et bredt udvalg af bøger om Tibet, buddhisme, meditation og Dalai Lama, samt lærebogen i meditation (på dansk!). Desuden kan du købe film, CD’er, tasker, punge, bedeflag, røgelse, T-shirts mv.

Ved caféen ligger en anden lille kiosk, hvor du desuden kan købe kiks, chokolade, chips, sodavand, m.v.

Der henstilles til, at du ikke forlader klosteret eller benytter din mobil-telefon samt tjekker e-mail (der er computere) under opholdet for at undgå distraktion fra omverdenen! Men det er frivilligt, om du vil følge disse ”regler”.

Minimumsalderen for deltagere på klosteropholdet er 16 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Der er få startdatoer i løbet af et år og begrænset plads på kurserne. Venligst tag fat på din rejsekonsulent for nærmere information om begge dele.

Gruppestørrelse

Man bor og lever på klosteret sammen med andre deltagere. Dog er kursets essens at finde indre ro og lære meditation, så der er lange perioder af forløbet, hvor kursisteren ikke må kommunikere.

Hele året

Pakkeliste

 • Sovepose og lagenpose (vattæpper kan evt. lånes/lejes på stedet).
 • Myggespray og/eller myggenet.
 • Toiletgrej / håndklæde.
 • Toiletpapir (kan købes på stedet).
 • Husk varmt tøj om vinteren og let bomuldstøj om sommeren (knæ og skuldre skal være dækket).
 • Vandflaske (der er filtreret eller kogt drikkevand til rådighed).
 • Lommelygte (evt. pandelampe).
 • Notesblok / kuglepen (kan købes på stedet).
 • Ur (så du kan møde til tiden).
 • Evt. engelsk-dansk ordbog.

Prisen er inklusiv

 • Transport fra Kathmandu til Kopanklosteret tur/retur
 • Indkvartering i fællesværelser
 • Fuld forplejning (vegetarmad)
 • Kursusgebyr
 • Kurserne er ledet af vesterlændinge eller engelsktalende undervisere

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Transfer til og fra Kathmandu til projektet
 • Forsikringer
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge eller donationer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsons pris. Reservationer i højsæsonen (fx forår og efterår) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top