1 dag
Ekskl. fly
Fra 245,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Få en guidet rundvisning i Kathmandus skjulte gyder, hvor du oplever de charmerende gamle traditionelle huse, templer og lokale markeder. Du får desuden lov til at prøvesmage nepalesernes yndlingssnacks.

Få information og fakta om Nepal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Bedste rejseperiode

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året.

Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er stort berørt af monsunregnen.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Nepal kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
Kathmandu har mange ikoniske og spændende monumenter og templer, som skal besøges - men som alle andre større byer, så findes der også mange utroligt spændende oplevelser bag facaden. På denne halvdagstur fører en lokal engelsktalende guide dig rundt til de markeder, gyder og baggårdstempler, som man som almindelig rejsende aldrig ville finde frem til. Guiden vil på gåturen rundt give en unik indsigt i nepalesiske traditioner og levevis. Undervejs vil du blive tilbudt forskellige lokale snacks og drikke, som ligeledes er svære at finde i det moderne Kathmandu.

Bemærkninger

Turen afgår om eftermiddagen fra den centrale del af Thamel.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne dagstur kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en privat rejse med egen guide/chauffør. Er der andre rejsende booket ind på samme dag, så vil I dog opleve Kathmandu sammen.

September - november og marts - april

Pakkeliste

  • Kontanter
  • Evt. egen vandflaske
  • Gode sko

Prisen er inklusiv

  • Engelsktalende guide
  • Snacks og drikkevarer

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Drikkepenge - I Nepal er det god skik at give drikkepenge til guider
  • Måltider der ikke er nævnt i programmet
  • Visum

Prisbemærkning

I Nepal er det god skik at give drikkepenge efter endt tur.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsons pris. Reservationer i højsæsonen (fx forår og efterår) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top