Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Jysk Rejsebureau åbner ny afdeling i Herning til foråret. Vi har vokseværk og søger mod den jyske hede. Her ligger nemlig Herning, hvor rejselyst og vækst går hånd i hånd.

Det personlige eventyr
At åbne en fysisk afdeling mere i stedet for at skære ned på mandskab og satse på online-portaler står i kontrast til tendensen i rejsebranchen p.t., men når man udbyder komplekse rejser, som vi gør, så kommer et website ofte til kort. Derfor er alle vores rejsekonsulenter erfarne eksperter på deres områder - og det er noget, der bliver efterspurgt bland rejselystne danskere - den personlige rådgivning og det personlige eventyr. Jysk Rejsebureau har i forvejen mange kunder i Herning-området, og man ser frem til at kunne tilbyde den personlige service til Herning området, som vi også gør i Aalborg og Århus.

Knus til krisen
At rejsen går til Herning er ingen tilfældighed: “Hos Jysk oplever vi trods krisen en fornuftigt vækst, og vi kan se, at efterspørgslen på de rejser, vi tilbyder, fortsætter med at være høj. Det er derfor et naturligt træk for os at finde en ny lokalitet, der matcher vores niveau og ambitioner, og der må vi konstatere, at Herning ikke bare er en moderne by i vækst, men også en by der vil og tør - og udviklingen af Herning som en uddannelsesby er naturligvis interessant for os. Herning er den helt rigtige vej at fortsætte vores eventyr”, siger salgschef Lars Møller Christiansen.

Vi søger lige nu rejsekonsulenter og en bureauchef til det kommende kontor i Herning:

Rejsekonsulenter

Bureauchef
Jorden Rundt og andre fede rejseruter
Til top